AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.624
- Πόντοι
- 4.496
Παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει μια φορα μονο, πριν λιγα χρονια, εκει τελη 2017.εγω τρεις -τεσσερις που πηρα τις γνωρισαμεσω πραγματικων επαγγελματιων,ανηκανε στο φιλικο περιβαλλον τους,η ητανε κομμωτρια τους η αισθητικος τους.
Ανεξαρτητη που την ειχα παρει αρκετες φορες, πανω απο 5 για την ακριβεια, μου ειχε προτεινει μια φιλη της, οταν μια φορα δεν μπορουσε να ερθει και θα ηταν εκτος δρασης για ενα διαστημα.
Η φιλη κομμωτρια σε σπιτια, ψηλη κοκκινομαλα με φυσικο 3αρι στηθος, κι Ελληνιδα βερα, οχι ξενη (πληροφοριακα το τελευταιο). Το εκανε μονο για εξτρα χρημα και σε πολυ κλειστο κυκλο. Βρεθηκαμε αφου ειχε δωσει τηλεφωνο μου η ανεξαρτητη και αφου εδωσα και σταθερο μου, γιατι θα ερχοταν σε μενα (ευτυχως δεν εμενε και αρκετα μακρια, κανα 15' μονο με ταξι, που το καλυψα και αυτο).
3 ραντεβου εκανα, το πρωτο ηταν περισσοτερο αναγνωριστικο, στα επομενα δυο, αυτη χαλαρωσε και λυθηκε τελειως, οποτε πραγματικα ξεσαλωσα, ευχαριστηθηκα στοματικο και κυριως πρωκτικο, να ειμαι ειλικρινης την γαμησα σχεδον μεχρι λιποθυμιας απο κωλο, μαζι με βαρβατη χρηση απο ταπες, σφηνες, δονητες κτλ (χαρηκα και καταποσεις βαθια στα λαρυγγια της)..!!!
Ισως να εφταιγε και το οτι στο γαμο της, το σεξ ειχε γινει μια φορα στο 3μηνο και ΑΝ, συν τελειως τυπικο, χαλαρο, βαρετο (φαση "ελα γαμα ιεραποστολικο να τελειωνουμε").
Την εχασα μετα, γιατι με δουλεια πηγα εξωτερικο για 1 χρονο και παπαλα.
Αλλη φορα δεν μου εχει κατσει, κι 2-3 αλλες ανεξαρτητες που ειχα ρωτησει και που βλεπω επισης συχνα, μου ειχαν σκασει ακυρο για τετοια πληροφορια, η το παιζαν τελειως ασχετες...