axastos181
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα καποια πληροφορια για εμας;;;;
11880 οτι θες εκείΚαλησπερα καποια πληροφορια για εμας;;;;
Ασε ρε πονηρε εδω δεν δινεις πληροφοριεσ για αυτεσ που το κανουν επαγγελμα για το κλειστο κυκλο θελεισ πληροφορια.Εδω ειναι σε κλειστο κυκλο και απο στομα σε στομα και γινεται η παπαρια .Ειναι θεμα εμπιστοσυνησ που και παλι υπαρχει φοβοσ με νοαςΌσοι δηλαδή δεν έχουμε άκρες να μείνουμε με το πουλί στο χέρι κι όσοι έχετε να τα τρώτε μεταξύ σας…
Ωραία φάση και σίγουρα ο λόγος που δημιουργήθηκε ένα σάιτ σαν αυτό!! Ε ρε τι μαλάκες κυκλοφορούν…
πιστωση δεχεσαι ?ανταλλάσεται μιλφ, ελαφρά μεταχειρισμένο με λίγα παραπάνω κιλά. Κάνει καλή πίπα και τα παίρνει στο στ΄΄ομα διχως παράπονο. Αναζητείται πιπίνι στυλιάρι 1,70 ύψος, 48 με 52 κιλά, με 3ρι βυζί που να δίνει κώλο και να το φχαριστιέται.
Μόνο σοβαρές προτάσεις. Μιλάμε πάντα για κρυφό αματούρι ε... μη μου έρθετε με καμία που την έχει πάρει η μισή Αθήνα... άιντε λιγούρια...
Πα πά ρια ???Μα μου πηγε η αλληλεγγυη?Που πηγε η συναδελφικοτητα????Που πηγε η συμπνοια????Ας ενωθουμε αδελφια ας ενωσουμε τις γνωσεις μας!
Τηλέφωνο έχεις για να την πάρουμε μια που ανέβηκε στα μέρη μας?εμενα το καλυτερο που μου ετυχε ειναι να εχω σταμπαρει κοπελα που δουλευε πωλητρια σε μαγαζι με ρουχα και εψαχνα τροπο να της την πεσω καθοτι παντρεμενος και δεν μπορεσα να το κανω για κανενα εξαμηνο που δουλευε εκει γιατι οποτε πηγαινα να παρω κατι ετρεχε μια ξυπασμενη να με εξυπηρετησει και εχανα το κοριτσι,..
γυριζει μετα απο ενα χρονο και μου δινει κολλητος τηλεφωνο απο amateur call girl που πηγαινε με κλειστο κυκλο ..
κλεινω ξενοδοχειο και σκαει μυτη το κοριτσι που ηθελα διακαώς !!!! επαθα πλακα!! περιτό να πω οτι εφαγα πολλα λεφτα πριν μετακομισει για θεσσαλονικη και την χασω!!
Ανάλογα το ποσό που κάθε κοπέλα θέτει ως στόχο.Μια απορία μόνο μυστονια πιστόνια μπουζί πλατίνα βερμπολατερ ιντερκουλερ και δε συμμαζεύεται.
Απορία
Ο κλειστός κύκλος σε τι σύνολο ατόμων κυμαίνεται, παράδειγμα 100 άτομα;
αυτο που ειχα δυστυχως δεν!!! και γω την εχω ξαναψαξει!!! αλλα τιποτα!!!!Τηλέφωνο έχεις για να την πάρουμε μια που ανέβηκε στα μέρη μας?
Όσοι δηλαδή δεν έχουμε άκρες να μείνουμε με το πουλί στο χέρι κι όσοι έχετε να τα τρώτε μεταξύ σας…
Ωραία φάση και σίγουρα ο λόγος που δημιουργήθηκε ένα σάιτ σαν αυτό!! Ε ρε τι μαλάκες κυκλοφορούν…
Στο δευτερο σκελος συμφωνω αλλα στο πρωτο οχι...Μπορει να τυχει να γνωρισεις μια τετοια περιπτωση απ το πουθενα...μην παραπονιέσαι ,έτσι πάνε αυτά, favor for a favor .υπ όψιν , και εγώ δεν ξέρω τίποτα , αλλά πρέπει να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα για να βρεις κάτι καλό , κι αυτοί που το έχουν κάνει προσπαθούν να το αξιοποιήσουν ..άσε που , όσες κάνουν ελάχιστα ραντεβού και πολύ κλειστό κύκλο, πιστεύω, πολύ δύσκολα θα έδιναν το οκ να κυκλοφορήσει το τηλέφωνό τους ..
βλεπεται το μιλφ και τι ταριφα?ανταλλάσεται μιλφ, ελαφρά μεταχειρισμένο με λίγα παραπάνω κιλά. Κάνει καλή πίπα και τα παίρνει στο στ΄΄ομα διχως παράπονο. Αναζητείται πιπίνι στυλιάρι 1,70 ύψος, 48 με 52 κιλά, με 3ρι βυζί που να δίνει κώλο και να το φχαριστιέται.
Μόνο σοβαρές προτάσεις. Μιλάμε πάντα για κρυφό αματούρι ε... μη μου έρθετε με καμία που την έχει πάρει η μισή Αθήνα... άιντε λιγούρια...