ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.068
- Πόντοι
- 1.056
και οι αντρες οδηγοιΟι Αλβανιδες όταν είχαν έρθει έλεγαν πως ήταν δασκάλες ???όλες ρε φίλε ???
και οι αντρες οδηγοιΟι Αλβανιδες όταν είχαν έρθει έλεγαν πως ήταν δασκάλες ???όλες ρε φίλε ???
οποιαδηποτε γυναικα μπορει να κανει βιζιτα, ετσι για το εξτρα χρημα. ποσες φοιτητριες εχουν κανει και κανουν?
XAXAXAXA!!Για πολυ σκληρους μυστεςΔεν φαντάζεστε ποια άλλη κάνει αυτή την δουλειά. Εκεί που έπαιζα ξερή στο dod, μου στέλνει μια γυναικα μήνυμα, Εντυπωσιακή ωριμη Γυναίκα με φινέτσα, γεμάτη ερωτισμό με διακριτική συμπεριφορά. ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΩΡΟΝΟΙΟΥ , amateur mature, μόνο 60 ευρώ.
Ας το δοκιμάσω λέω, και που λέτε εμφανίζεται μια σαν την Σακελαροπούλου ίδια ακριβώς.
Εχω θεμα με γιατρινες εχεις τηλ για εξεταση ;Μυστονια καλησπερα..Δεν ξερω αν εχει συζητηθει ποτε το θεμα..Σας εχει τυχει να εχετε γνωρισει καποια κοπελα που να κανει ραντεβου με δωρακια μεσω γνωστου γνωστων χωρις να ειναι καταχωρημενο πουθενα το τηλεφωνο της και να κουφαθηκατε οταν το μαθατε?Εμενα 1 φορα με μια κοπελα της διπλανης πορτας που μετα εμαθα πως ειναι γιατρος!
Δεν φαντάζεστε ποια άλλη κάνει αυτή την δουλειά. Εκεί που έπαιζα ξερή στο dod, μου στέλνει μια γυναικα μήνυμα, Εντυπωσιακή ωριμη Γυναίκα με φινέτσα, γεμάτη ερωτισμό με διακριτική συμπεριφορά. ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΩΡΟΝΟΙΟΥ , amateur mature, μόνο 60 ευρώ.
Ας το δοκιμάσω λέω, και που λέτε εμφανίζεται μια σαν την Σακελαροπούλου ίδια ακριβώς.
Με τέτοιο μισθό που δίνει το δημόσιο σε γιατρό, που έχει φάει τα μάτια του για να σπουδάσει τόσα χρόνια για να σώζει ζωές, δεν πέφτω από τα σύννεφα.Μυστονια καλησπερα..Δεν ξερω αν εχει συζητηθει ποτε το θεμα..Σας εχει τυχει να εχετε γνωρισει καποια κοπελα που να κανει ραντεβου με δωρακια μεσω γνωστου γνωστων χωρις να ειναι καταχωρημενο πουθενα το τηλεφωνο της και να κουφαθηκατε οταν το μαθατε?Εμενα 1 φορα με μια κοπελα της διπλανης πορτας που μετα εμαθα πως ειναι γιατρος!
Eτοιμο για επεισοδιο στις οικογενειακες ιστοριες.εμενα το καλυτερο που μου ετυχε ειναι να εχω σταμπαρει κοπελα που δουλευε πωλητρια σε μαγαζι με ρουχα και εψαχνα τροπο να της την πεσω καθοτι παντρεμενος και δεν μπορεσα να το κανω για κανενα εξαμηνο που δουλευε εκει γιατι οποτε πηγαινα να παρω κατι ετρεχε μια ξυπασμενη να με εξυπηρετησει και εχανα το κοριτσι,..
γυριζει μετα απο ενα χρονο και μου δινει κολλητος τηλεφωνο απο amateur call girl που πηγαινε με κλειστο κυκλο ..
κλεινω ξενοδοχειο και σκαει μυτη το κοριτσι που ηθελα διακαώς !!!! επαθα πλακα!! περιτό να πω οτι εφαγα πολλα λεφτα πριν μετακομισει για θεσσαλονικη και την χασω!!
δεν λες τιποτα ειχε πολυ σασπενσ ολη η ιστορια και ειναι απο εκεινα που λες δεν γινονται!!Eτοιμο για επεισοδιο στις οικογενειακες ιστοριες.
εχεις απολυτο δικιοΚαι ποσες δεν ξερουμε...Ισως εκει οφειλεται η αναπτυξη ενω ο βασικος μισθος ειναι στα 650 ευρω μεικτα.
Σου εκανε προσφορα δωρεαν την συνδρομη του ετους?πολλά χρόνια πριν, μια ανεξάρτητη παλιοφαληριότησα (Αθηνά αν θυμάμαι καλά, είχε γράψει ιστορία μεταξύ 2005-2010) που την είχαμε στην παρέα για τα χοντράδια (50άρικο για δυο βόλια), έβαλε στο κόλπο για τις μέρες που δεν μπορούσε κ δυο φιλενάδες της. Η μια ήταν γυμνάστρια, γύρω στο 1.68, αλλά τρελλό σώμα και επειδή γούσταρε χάριζε κ έξτρα 3ο βόλι καμιά φορά. Δεν έδινε όμως τηλ, μόνο μέσω της φιλενάδας γινόντανε το κονε. Μετά από ένα μήνα την είδα υποδοχή σε ένα γυμναστήριο που πήγα κ γράφτηκα κ άλλαξε 15 χρώματα..
Σου εκανε προσφορα δωρεαν την συνδρομη του ετους?
μια και δυο ρε τυπε?Μυστονια καλησπερα..Δεν ξερω αν εχει συζητηθει ποτε το θεμα..Σας εχει τυχει να εχετε γνωρισει καποια κοπελα που να κανει ραντεβου με δωρακια μεσω γνωστου γνωστων χωρις να ειναι καταχωρημενο πουθενα το τηλεφωνο της και να κουφαθηκατε οταν το μαθατε?Εμενα 1 φορα με μια κοπελα της διπλανης πορτας που μετα εμαθα πως ειναι γιατρος!