sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
με το γραμμα μου χα χαΘα πρέπει να τις σταμπάρεις στο κωλομέρι, με πυρωμένη σφραγίδα όπως τα άλογα... ;)
με το γραμμα μου χα χαΘα πρέπει να τις σταμπάρεις στο κωλομέρι, με πυρωμένη σφραγίδα όπως τα άλογα... ;)
με το γραμμα μου χα χα
Ούτε γι' αστείο. Αυτή είναι η παλιά γνωστή Στεφανία Γκαβάζοβα, γύφτισσα από τα γυροχώρια της Στάρα Ζαγόρα και γνωστή φολάρα. Πιο παλιά δούλευε μαζί με την αδελφή της τη Μέγκι (υποδεέστερης εμφάνισης, αλλά κάπως καλύτερη σαν υπηρεσίες). Μην ασχολείσαι, πεταμένα λεφτά. Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα με τις ψόφιες.
μαρεσει που γραφει οτι δεν δουλευει με ατομα που εχουν καταγωγη ρομα
Eυχαριστω πολυ για τις πληροφορίες μια πιο πολυ για την διαθεση να με ενημερώσεις. Αν υπηρχε επισημος SEX guide για την Βουλγαρια το συνώνυμο του θα ήταν Popov.Ούτε γι' αστείο. Αυτή είναι η παλιά γνωστή Στεφανία Γκαβάζοβα, γύφτισσα από τα γυροχώρια της Στάρα Ζαγόρα και γνωστή φολάρα. Πιο παλιά δούλευε μαζί με την αδελφή της τη Μέγκι (υποδεέστερης εμφάνισης, αλλά κάπως καλύτερη σαν υπηρεσίες). Μην ασχολείσαι, πεταμένα λεφτά. Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα με τις ψόφιες.
Eυχαριστω πολυ για τις πληροφορίες μια πιο πολυ για την διαθεση να με ενημερώσεις. Αν υπηρχε επισημος SEX guide για την Βουλγαρια το συνώνυμο του θα ήταν Popov.
Eσυ και ο Sex Volcano (απο οσα εχω διαβασει στο site, ελπιζω να μη ξεχναω καποιον γιατι δεν κανω login και πολυ συχνα) παντα ξεχωρίζετε για την εγκαιρη ενημερωση.
Η αναζητηση τεμαχιου συνεχίζεται. Kαθε πρόταση καλοδεχούμενη.
Υ.Γ. Παιζει και αυτη εδω την ειχα "τιμησει" στη Σοφια και τωρα βλεπω οτι ηρθε Φιλιππουπολη, φοβερο κορμι αλλα υπηρεσιες μαπα να θυμαμαι καλα χώρια που είναι ακριβή για τα standards της Βουλγαριας
Προχτες πήγα σοφία κ ενω πολλά χρόνια δεν μπορουσα να πιάσω τηλ με τη Αίμονα μετα απο πολλές προσπάθεια μου σήκωσε το τηλ κ αφού της έστειλα κ βαιμπερ μήνυμα κ sms
Η κύρια αν κ 52 xronων έχει κορμαρα τορπίλες κ μπεμπε επιδερμίδα
Μιλάει πολύ όχι για να φαει χρονο αφού πήρα μισαωρο κ έφυγα μετα απο 59 λεπτά αλλά μιλάει επειδή είναι δυδιμος χα χα
Ο χώρος πεντακάθαρες ενω δουλεύει πρωινά μονο
Πίπα άκρως αισθησιακή καθώς κ ερωτικη γυναίκα σαν να πηγαίνεις με τη κοπελα σου την πρωτη φορά
Αξία,ει το γυμνό τσιμπούκι της ενω προσπαθει να δουλεύει με λίγους πελατες
τηλ και δοκιμασα την κυρια που ενω γραφει 28 σιγουρα εναι 34 οπως μου ειε και πιο τροφαντη απο τις φωτο
στην οδο ομποριστε κακοφημη οδος για βιζιτες αφου εχει πολλες φολες που νοικιαζουν εκει σπιτια
η κοπελα απο πλεβεν και ειναι οτι βλεπετε σε καθαρο χωρο και μαλιστα μεσα στο σπιτι της ειναι ακομα μια που δεν την ειδα καλα
στον αγωνα μετρια πραματα μετρια πιπα μετρια ολα αλλα δεκτικη σε στασεις και σε πιασηματα και καθαρουλα
εχει καλο σοσιαλ αν μιλας βουλγαρικα και η τιμη για μιση ωρα 70 λεβα παρολοθ που γραφει 80 λεβα
μια μετρια επιλογη θα ελεγα με καλο βυζακια αν και μερικα παραπανω κιλα απο οτι στη φωτο
apo φωλες αλλο τιποτα εδω στο βουλγαρισταν
νομιζω οτι σε στουντιο ελλαδα κ επιδη υπαρχει περισσοτερη ενημερωση και αν ψαξεις μπορεις να βρεις πιο καλα κομματια
Καταδρομικη στη Bαρνα ,φυσικα για δουλειές, αλλα το τερπνον μετα του ωφελιμου.
Ειναι οτι βλεπετε στις pic ξανθη μεγαλο βυζι αλλα με παραπανω κιλα.
Δεν ειναι κομοδινο, καλη συμμετοχη (ειδικα στο β γυρο ιδρωσε τη φανελα και με το παραπανω), φουλ service ακριβη για τα standards της Βουλγαρίας.
Kαλά να περνάμε
Καταδρομικη στη Bαρνα ,φυσικα για δουλειές, αλλα το τερπνον μετα του ωφελιμου.
Ειναι οτι βλεπετε στις pic ξανθη μεγαλο βυζι αλλα με παραπανω κιλα.
Δεν ειναι κομοδινο, καλη συμμετοχη (ειδικα στο β γυρο ιδρωσε τη φανελα και με το παραπανω), φουλ service ακριβη για τα standards της Βουλγαρίας.
Kαλά να περνάμε
πηρα αυτην τη χοντρη απο σλοβενια μαριμπορ που δουλευει για λογαριασμο γνωστη τηλεφωνικης βουλγραρας νταβατζου που φερνει κοριτσια απο εξωτερικο
η κυρια χοντρη πλααρη και συμφωνησα γοα Swallow
μετρια πραματα στον αγωνα και γενικα ειμαι ξεφτυλας που πηγα με αυτην την κοπελα
λιθοβοληστε με