Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα ,χρόνια πολλά ,καλή χρονιά , ίσως και τα 2Οι τύπο εδώ. Επειδή είδα ότι σχολιασες και στο post με τα call girls, εσύ τι ψάχνεις; Call girl ή μασατζιδικο;
Οπότε απευθύνεσαι στο ανάλογο νήμα για το κάθε ένα.Καλησπέρα ,χρόνια πολλά ,καλή χρονιά , ίσως και τα 2
Αυτη που παριστανει την γιατρο ?Καλημέρα καλη χρονια
Μια εβελινα εβελιν στο fb είχε αναφέρει κάποιος
Έχει κανείς πληροφοριες
Άνοιξε να τα πούμε ...καλησπέρα στην παρέα . Εγώ γνωρίζω αρκετές από αυτές ερασιτέχνες. ¨Οποιος θέλει ανταλλαγές εδώ είμαι με προσωπικό μηνυμα..
νοσοκομα ειπαμε βρε.Αυτη που παριστανει την γιατρο ?
Αλλη είν΄αυτή που εννοεί προφανώς ο συνάδελφος. Η νοσοκόμα - νοσηλεύτρια είναι η πρώην τσιρλίντερ του Ολυμπιακού. Πάντως και η άλλη λευκή στολή φοράει........νοσοκομα ειπαμε βρε.
ακου γιατρος.
Η τσιρλιντερ χάθηκε και αν δεν κάνω λάθος έχει πάει εξωτερικό. Η άλλη η γιατρός ποια είναι?Αλλη είν΄αυτή που εννοεί προφανώς ο συνάδελφος. Η νοσοκόμα - νοσηλεύτρια είναι η πρώην τσιρλίντερ του Ολυμπιακού. Πάντως και η άλλη λευκή στολή φοράει........
Για στείλε. Ν σ πω και εγωκαλησπέρα στην παρέα . Εγώ γνωρίζω αρκετές από αυτές ερασιτέχνες. ¨Οποιος θέλει ανταλλαγές εδώ είμαι με προσωπικό μηνυμα..
μπλεξαμε τις ΕβελινεςΑλλη είν΄αυτή που εννοεί προφανώς ο συνάδελφος. Η νοσοκόμα - νοσηλεύτρια είναι η πρώην τσιρλίντερ του Ολυμπιακού. Πάντως και η άλλη λευκή στολή φοράει........
Κωλύομαι να πώ περισσότερα, γιατί δουλεύει σε πολύ κλειστό κύκλο, και δεν είναι γιατρός. Πάντως έχει σχέση με την υγεία.Η τσιρλιντερ χάθηκε και αν δεν κάνω λάθος έχει πάει εξωτερικό. Η άλλη η γιατρός ποια είναι?
Οκ δεκτον! Χάθηκε και η τσιρλίντερ γαμωτο και ήταν καλή και οικονομική για ξεκαυλωμα! Δεν ισχύει και το κινητό και την χάσαμε δυστυχώςΚωλύομαι να πώ περισσότερα, γιατί δουλεύει σε πολύ κλειστό κύκλο, και δεν είναι γιατρός. Πάντως έχει σχέση με την υγεία.
ποια ειναι η πρωην τσιρλιντερ? πού τη βρισκουμε?Αλλη είν΄αυτή που εννοεί προφανώς ο συνάδελφος. Η νοσοκόμα - νοσηλεύτρια είναι η πρώην τσιρλίντερ του Ολυμπιακού. Πάντως και η άλλη λευκή στολή φοράει........
Αργησες φίλε. Τη βρίσκαμε θές να πείς, τώρα πλέον δε τη βρίσκουμε........ποια ειναι η πρωην τσιρλιντερ? πού τη βρισκουμε?
η αλλη εβελινα ποια ειναι;Αργησες φίλε. Τη βρίσκαμε θές να πείς, τώρα πλέον δε τη βρίσκουμε........
Αγνοείται κι αυτή...........
η αλλη εβελινα ποια ειναι;
Είπαμε ότι παραπάνω δε μπορούμε να πούμε........η αλλη εβελινα ποια ειναι;
Καλή χρονιά,για στείλε και από εδώ αν θες πληροφορίες για να μπει καλά η χρονιά...καλησπέρα στην παρέα . Εγώ γνωρίζω αρκετές από αυτές ερασιτέχνες. ¨Οποιος θέλει ανταλλαγές εδώ είμαι με προσωπικό μηνυμα..