swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.340
- Πόντοι
- 206
Δεν το βλέπω το φιλαράκι πολύ προθυμο
εδω το νημα αφορα σε κοριτσια της πρωτευουσας.Καλησπέρα μάγκες! Δεν έχω πάρει ποτέ cg οπότε μην με κραξετε εάν είναι άκυρη η ερώτησή μου. Ξέρει κανένας κορίτσια που είναι Θεσσαλονίκη? Αν υπάρχει και κάποια αγγελία τους ή κάποια φώτο να δούμε για να.μην φάμε φόλα καθώς τα γούστα του καθενός είναι πολύ υποκειμενικά;
Θα την ειχαν κανει, μαστορισσα απο ΟΛΕΣ τις τρυπες...Μου είχε τύχει σε μασατζίδικο κοπέλα που σπούδαζε φαρμακευτική και ήταν αρραβωνιασμένη με γιατρό που εκανε ειδικότητα στην Αγγλία. Απίστευτη γυναίκα, φοβερό πιπέτο. Όπως μου έλεγε και γέλαγε, το μόνο που δεν μπορεί να εξηγήσει στο γιατρό ήταν η τρομερή της εξέλιξη στο σεξ κάθε φορά που γύρναγε αυτός και το έκαναν. Της έλεγε, καλά αυτό τώρα πού το έμαθες ρε γμτ;;;; Πού να ξερε;; Ένα χρόνο στο μασατζίδικο της Μαριάννας οι μύστες την έκαναν καθηγήτρια!
Δες και το νήμα Eva16, εδώ.Καλησπέρα μάγκες! Δεν έχω πάρει ποτέ cg οπότε μην με κραξετε εάν είναι άκυρη η ερώτησή μου. Ξέρει κανένας κορίτσια που είναι Θεσσαλονίκη? Αν υπάρχει και κάποια αγγελία τους ή κάποια φώτο να δούμε για να.μην φάμε φόλα καθώς τα γούστα του καθενός είναι πολύ υποκειμενικά;
Ωωπααα..Στείλε και σε εμάς με pm αν θες τύπε!καλησπέρα στην παρέα . Εγώ γνωρίζω αρκετές από αυτές ερασιτέχνες. ¨Οποιος θέλει ανταλλαγές εδώ είμαι με προσωπικό μηνυμα..
θα στο στειλει απο το υπερπεραν,περιμενε.Ωωπααα..Στείλε και σε εμάς με pm αν θες τύπε!
Έπρεπε να την πηδήξεις και να ανεβάσεις βίντεο θα έκανε πάταγο.Δεν φαντάζεστε ποια άλλη κάνει αυτή την δουλειά. Εκεί που έπαιζα ξερή στο dod, μου στέλνει μια γυναικα μήνυμα, Εντυπωσιακή ωριμη Γυναίκα με φινέτσα, γεμάτη ερωτισμό με διακριτική συμπεριφορά. ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΩΡΟΝΟΙΟΥ , amateur mature, μόνο 60 ευρώ.
Ας το δοκιμάσω λέω, και που λέτε εμφανίζεται μια σαν την Σακελαροπούλου ίδια ακριβώς.
Στείλε στο μπάρμπα μήνυμα και πες του αυτή πάει νσ στα φάει, φέρε 10.000€ για να σου δώσω αποκαλύψειςΝα σας πω κ εγώ μια ιστορία μου παίδες.. είχα βγεί πρίν 2 χρόνια περίπου με μια κοπέλα, ξένη (βορειο-δυτική ευρώπη) γυρω στα 25. Μετά το ραντεβού μας όπου είχαμε πάει για ενα ποτό δεν επακολούθησε άλλο, καθώς μου είπε ευγενικά οτι δεν θεωρεί οτι ταιριάζουμε. (Είδε το Hyundai κ ξενέρωσε προφανώς) ?
Αυτή δουλευε σαν αεροσυνοδός κ τον φετινό χειμώνα που ο ιός είχε χτυπήσει κόκκινο στην ουσία είχε μείνει χωρίς δουλειά. Ανοίγω λοιπόν το σάιτ ενα πρωινό κ ως πρός τεράστια έκπληξη μου βλέπω γυμνή φώτο της πρωτη-πρώτη να διαφημίζεται απο το your angels.. ένα σόκ το έπαθα μην πώ ψέμματα!
Σκεφτόμουν πάρα πολύ να την κλείσω, γιατί ειχε κ καλές κριτικές το πορνίδιο αλλά δεν το έκανα γιατί έχω την δυνατότητα (εμφάνιση) να γαμάω ωραίες σχετικά κοπέλες χώρις να πληρώσω κ το θεώρησα εντελώς μαλακία να πληρώσω 150 ευρω.. για 50 θα το εκανα λογικά.. να πώ την αλήθεια όμως το εχω μετανιώσει επρεπε να την ξεκώλιαζα την κάργια ??.
Το έκανε αυτό για κανά μήνα κ σταμάτησε (την ξεσκίσατε μάλλον)? . Τώρα την βλέπω στο fb με εναν μπάρμπα να έχει σχέση.. πρεπει να την περναει 20 χρόνια.. όλα για τα φράγκα ρε πούστη , τι να πώ κρίμα ?
Καλησπερα. Αν μπορεις, στειλε κι σε εμενα τηλεφωνα. Ευχαριστω.καλησπέρα στην παρέα . Εγώ γνωρίζω αρκετές από αυτές ερασιτέχνες. ¨Οποιος θέλει ανταλλαγές εδώ είμαι με προσωπικό μηνυμα..
τωρα ερχεται,περιμενε.Καλησπερα. Αν μπορεις, στειλε κι σε εμενα τηλεφωνα. Ευχαριστω.
Ευχαριστώτωρα ερχεται,περιμενε.
Ενδιαφερομαι. Την θεωρω εξτρα ερωτικη την Προεδρο μας!Δεν φαντάζεστε ποια άλλη κάνει αυτή την δουλειά. Εκεί που έπαιζα ξερή στο dod, μου στέλνει μια γυναικα μήνυμα, Εντυπωσιακή ωριμη Γυναίκα με φινέτσα, γεμάτη ερωτισμό με διακριτική συμπεριφορά. ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΩΡΟΝΟΙΟΥ , amateur mature, μόνο 60 ευρώ.
Ας το δοκιμάσω λέω, και που λέτε εμφανίζεται μια σαν την Σακελαροπούλου ίδια ακριβώς.
Mιλας με γριφους γερονταΌλο και κάτι υπάρχει...
...ανταλλασσονται 5cm απο τον (μ)πουτσο μου για δυο νεα αρχιδια λειτουργικα (γτ τα παλια μας τα σπασατε με τις ανταλλαγες σας)