Λοιπόν μιλάω στο τηλέφωνο με την «Μελίνδα» και μου λέει 2 εκτονώσεις φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό 69 και ελεύθερο στοματικό στα 100€, οπότε λέω εδώ είμαστε η τυχερή μου μέρα. κλείνω ραντεβού και σε μισή ώρα είμαι εκεί.
Με το που ανοίγει η πόρτα τρώω το πρώτο κάζο. Βλέπω ένα μια γύφτισσα γύρω στα 40, με 1,50 ύψος, πλαδαρό πεσμένο κωλο και άσχημο πρόσωπο ΚΑΜΙΑ σχέση με τις φωτογραφίες. Με το καλησπέρα καταλαβαίνω ότι δεν μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο αλλά με κάποια τηλεφωνήτρια
Ημουν ετοιμοσ να φύγω, αλλά το πρόγραμμα που μου περιέγραψε ήταν δελεαστικό και οι καυλες μεγάλες, οπότε παρέβλεψα την εμφάνιση και προχώρησα στην πληρωμή.
Με το που ξεκινάμε αρχίζει μια αδιάφορη πίπα βάζοντας μέσα μόνο το κεφαλάκι χωρίς καθόλου γλώσσα, την γνωστή αερόπιπα. Πάω να της βάλω δάχτυλο, μου λέει όχι. Πάω να της γλύψω τα βυζια, μου λέει μη τόσο δυνατά. Το χειρότερο απ όλα όμως ήταν όταν πήγα να την γλυψω. Με το που πλησίαζω το μουνι της, μου ήρθε μια απίστευτη ΜΠΟΧΑ λες και είχε να το πλύνει ένα μήνα. Τέτοια ψαρίλα δεν έχω μυρίσει ποτέ στη ζωή μου, συν οτι ήταν αξύριστη. Εν τελεί τον έπαιξα μόνος μου όσο μου έγλυφε τα @@. Εννοείται ότι δεύτερη φορά δεν ήθελα, οπότε πήρα 40€ πίσω και έφυγα. Ούτε με πάκι του 20ευρου σε παρακμιακό μπουρδελο της κακιάς ώρας δεν έχω βιώσει τέτοια σαπίλα