ΜΟΝΙΚΑ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Το κοίταγα, το ξανακοίταγα, δεν βαριέσαι, λέω, ας πάμε μια φορά για ύπνο χορτάτοι.
Παίρνω τηλέφωνο, άμεση συνεννόηση, εύκολη, 70€ το μαλλί, έξω το πωπουδάκι. Οκ, λέω.
Σκάω μύτη στον πιο διακριτικό χώρο της Πάτρας, ναι, εκείνο στην Κορίνθου. Παριστάνω τον χάκερ, ανοίγω πόρτα με τον κωδικό που μου έδωσε και ανεβαίνω. Ανοίγει την πόρτα ένας πανύψηλος καβαλάρης του Τζένγκις Καν, (μαλάκες είμαι 1,85, με πήγαινε σχεδόν στα ίσα), μακρύ μαύρο μαλλί, όμορφο πρόσωπο με τα ωραία τα μογγολικά στοιχεία στο πρόσωπο, ακριβώς όπως το έχω στο μυαλό μου το στερεότυπο, αδύνατο κορμί, υπό κάθοδο στήθος, αλλά ωραία, μεγάλη ρώγα, κωλαράκι μαζεμένο, όχι κάτι ιδιαίτερο.
Χαζοκουβέντιαζα και αποκρινόταν τουλάχιστον σε όσα καταλάβαινε η καψερή (μιλάω πολύ) μέχρι να ξεβρακωθώ, ενώ αυτή γδύθηκε στα μπαμ (Ω ρε πουστ, βιάζεται αυτή). Ωραία φιλιά (ό,τι θέλω κάνουμε εξάλλου), πολύ γρήγορα τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε μια πίπα τούρμπο. Εξαιρετική. Κάτσε, λέω, κρίμα να τελειώσω έτσι. Γελάει, την ξαπλώνω, ασχολούμαι ολίγον τι με το πουνάνι και μου φάνηκε ότι της άρεσε, αλλά κάτι μας κυνηγούσε σαν άλλος αόρατος Έλμερ Φαντ.
Προφυλακτικό, ανεβαίνει, ένιωσα σαν σέλα πολεμιστή της στέπας (10/10, would do again), δεν έχω ξαναβιώσει τέτοιο ρυθμό, τέτοια ταχύτητα, λες και έπαιζα σε ταινία πορνό ήταν. Ο στρατηγός γενικά είναι ζαβός, οπότε έπεσε. Τον αρχίζει δεύτερο γύρο τούρμπο πίπα, πολύ γρήγορα, πολύ βαθιά, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα αυτό το στόμα. Κάτσε, λέω, να βάλουμε πάλι και να σε ξαπλώσω. Πήρα τις μπάλες μου γιατί στήθηκε στα τέσσερα, ενώ την ήθελα ιεραποστολικό, δεν γαμιέται, λέω. Όσο έσπρωχνα, τόσο τραβιόταν όλο και πιο μπροστά, λες κι έκανα σερφ ένιωθα. Πάπα πούπα, το πούλαγε καλά για δυο λεπτά, ώσπου ακούστηκε η σειρήνα του πολέμου "πρέπει να τελειώνουμε μωρό μου". Καταραμένε Λένιν, καταραμένε Τεμουτσίν, πάλι τα ίδια.. γυρνάω, αράζω, κάτσε κάνε καλά σου τώρα, να μου. Τούρμπο x πίπα, δεν ψήθηκε για το ισπανικό που πρότεινα, αλλά τα πήρε όλα στο στόμα, δεν άφησε σταγόνα.
Ντύνομαι στα γρήγορα να φύγω, μην μου την μπουμπουνίσει ο Έλμερ ο Φαντ, ενώ αυτή έκανε γαργάρες με Λίστεριν. Χαζοκουβέντα στα γρήγορα περί Καμπίμπ, Χάσμπουλα και έξω από την πόρτα!
Συνολική διάρκεια 25', δεν ένιωσα οκ με τα λεφτά που έδωσα, ήταν πολλά και η εμπειρία λειψή (κάπου φταίω και γω λογικά, κάπου ο δείκτης δυσκολίας ήταν πάνω από το λεβελ μου) , αλλά πήρα ταταρικό άλογο. Φαντάζομαι πως κάποιος πιο έμπειρος, θα κατευχαριστηθεί σεξ με αυτό το άτι.
ΥΓ.1 Κατέληξα πως δεν κάνω για τον χώρο, θέλω την άνεση μου και τον χρόνο μου, οπότε χαιρετώ με ψηλά το κεφάλι.
ΥΓ.2 Συγχωρέστε το εκτενέστατο σχόλιο, αλλά αφού δεν γ....ς που δεν γ....ς, γίνε συγγραφέας.