Είχα καλή διάθεση σήμερα και είπα να κάνω επίσκεψη σε μια από τις κοπέλες που είναι Πάτρα.
Ξεκινάω με την παρακάτω:
Καλησπέρα έχω δικό μου χώρο με λένε ΡΟΖΑΝΑ Έχω όρεξη και καυλα σε ότι κάνω δεν έχω ταμπού πουθενά , η φαντασίωση σου πραγματικότητα από την στιγμή που θα έρθεις σ εμένα , κάλεσε με σε περιμένω ! Η ηλικία μου 22 ετών 6981664648
kanesex.com
(6977135632 )
Δεν την είχα ξαναδεί και από τις φωτογραφίες μου κίνησε τη περιέργεια. Μιλάμε στο τηλέφωνο, μου λέει 50 ευρώ όλα με προφύλαξη (τύπου απλό οίκου). Λόγω της λογικής τιμής είπα να τη δοκιμάσω - παρ' ότι το εντελώς απλό δεν το επιλέγω ποτέ σε τέτοιες συναντήσεις. Φτάνω στον Αστέρα, την ώρα που πάω να μπω βγαίνει από το δωμάτιο ένας "τύπος", βιαστικός - εννοείται την έχω καλέσει 20' πριν και την έχω ρωτήσει αν είναι ελεύθερη, κτλπ. Το προσπερνάω, μπαίνω μέσα. Βλέπω μια κοπέλα κοντά στα 25, γλυκούλα μεν αλλά εντελώς απεριποίητη. Επικρατούσε μια αμηχανία, κάνω κίνηση να της δώσω τα χρήματα. Τότε μου λέει ότι είναι 80, πως έχω κάνει λάθος και μάλλόν μίλησα με άλλη (!).
Δε το αποκλείω να παράκουσα αλλά όλα τα σχετικά ποσά καταλήγουν σε -ήντα, πόσο πιθανό να είχα ακούσει λάθος το όγδόντα? Τέλος πάντως της εξηγώ πως για αυτό που προσφέρει τα 80€ για μια εκτόνωση είναι πολλά και εν τέλει αποχώρησα. Και σίγουρα ήταν η μοναδική με την οποία είχα επικοινωνήσει έως εκείνη τη στιγμή.
Αν κάποιος συναγωνιστής επικοινωνήσει ή και κάνει συνάντηση ας μας ενημερώσει για να μάθουμε τι τελικά ισχύει γιατί εγώ τα άκουσα πολύ μπερδεμένα.
Είχα ορεξη όμως και δε πτοήθηκα είχα δει και την αγγελία της Στεφανίας την οποία ήθελα καιρό να επισκεφτώ. Την παίρνω τηλ. και σε 2' είχαμε κανονίσει.
ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 6999549272
kanesex.com
Λοιπόν η Στεφ είναι μια 40αρα μιλφ, νταρντάνα με την καλή έννοια, πρόσωπο μέτριο για το δικό μου γούστο, στήθος φτιαγμένο αλλά ωραίο στην αίσθηση. Πρόγραμα τα πάντα όλα (ελ. στοματικό, χάδια, φιλιά) πλην πρωκτικού και συν του ότι δε δέχεται δάχτυλο στο γατάκι της, στα 60€. Πέρασα καλά μαζί της, ένιωσα ότι υπήρξε χημεία. Πιάσαμε λίγο τη κουβέντα, είναι καλό τυπάκι και συνολικά θα έλεγα πως πρόκειται για μια τίμια περίπτωση.
Αυτά τα ολίγα από εμένα, υγεία να έχουμε και να περνάμε καλά.