propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
τι ακριβως εννοεις;;;; γτ εχω παει εκει....Αμα διαβασεις τις κριτικες στη google θα καταλάβεις
τι ακριβως εννοεις;;;; γτ εχω παει εκει....Αμα διαβασεις τις κριτικες στη google θα καταλάβεις
τι ακριβως εννοεις;;;; γτ εχω παει εκει....
δεν αμφισβητω τα κακως κειμενα που γραφτηκαν....εγω εμεινα 2 μερες εκει κ ολα ηταν καλα!Google Travel
www.google.com
Να μην της κάνεις σημάδια εν ολίγοις..μην δαγκώνεις κτλ. Λες και όλοι πάνε να την σοδομίσουν δηλαδήΔεν θέλει να την ακουμπαμε εννοείς;
Λες κι έχει αλαβαστρινο κορμίΝα μην της κάνεις σημάδια εν ολίγοις..μην δαγκώνεις κτλ. Λες και όλοι πάνε να την σοδομίσουν δηλαδή
Αυτή έπρεπε να μας πληρώνει έλεοςΚοντούλα, με μεγάλα αλλά πεσμένα βυζιά καιιι κοιλιά. Την ιδρώνει την φανέλα μεν, είναι όλο μην και μην δε. Για να φύγουν τα χοντρά δεν είναι άσχημα.
Κανενας ρε φιλαρακια; Τιποτα; Αγαμητη μενει εδω στην Πατρα αυτη; Δεν την εχει παρει κανενας να μας πει εντυπωσεις; Πως θα ζησει το κοριτσι; Κλεφτρα θα γινει;Για εδω πληροφοριες καποιος;
6988305232 EIMAI H ΣΑΡΑ STH PATRA!!! STON XORO SOY!!
Γειά σου καυλα μου είμαι η ΣΑΡΑ η πιο καυτή μουνάρα εδώ μόνο για σένα. Έχω αγαλματένια κωλομέρια και φυσικά βυζι 6988305232 .Στον χωρο σας η σε ξενοδοχειοkanesex.com
Δεν μου γεμίζει το μάτι. Πιστεύω πως είναι fake η αγγελία. Αν ξέρει κάποιος κάτι, ας πει.Κανενας ρε φιλαρακια; Τιποτα; Αγαμητη μενει εδω στην Πατρα αυτη; Δεν την εχει παρει κανενας να μας πει εντυπωσεις; Πως θα ζησει το κοριτσι; Κλεφτρα θα γινει;
ΣτονΟκ - δοκίμασα την Ιωάννα. Η Ιωάννα είναι περίπου 1,55 -1,60, κανονικό σώμα με μικρά αλλά ωραία βυζιά. Δηλώνει από τα Βαλκάνια. Δεν ξέρω αν μιλάει καλά Ελληνικά όμως είναι λίγο αμίλητη. Οι φωτογραφίες στην αγγελία πρόσφατες.
Στον αγώνα δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Όταν θέλεις κάτι παραπάνω από υπηρεσίες μπουρδέλου πρέπει να το ζητήσεις. Η πίπα μέτρια. Στο σεξ η συμμετοχή της είναι καλή - ιδιαίτερα όταν την βάζεις από πάνω. Αυτό που το έχει είναι το Reverse Cowgirl όπου τα δίνει όλα. Δεν πέρασα άσχημα ούτε ενθουσιάστηκα. Δεν ξέρω αν ξαναπάω μαζί της επειδή τα 80 € που ζητάει για τις υπηρεσίες μου φαίνονται πολλά. Αν βάλει κάτι παραπάνω όπως γλωσσοφιλια ή θα έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες τα τα έδινα ευχαρίστως. Με τις σημερινές υπηρεσίες 60 θα ήταν εντάξει.