Με αφορμη αυτο το αρθρο ηθελα να δωσει καποιος τα φωτα του για το αν ισχυουν αυτα που γραφονται....
Μέχρι τώρα ήταν σε πολύ κλειστό κύκλο.
Τώρα με την κρίση, θα "ανοίξει" και αυτό το επάγγελμα.
Με αφορμη αυτο το αρθρο ηθελα να δωσει καποιος τα φωτα του για το αν ισχυουν αυτα που γραφονται....
να δω συμφοιτητρια μου και τι στον κοσμοΜέχρι τώρα ήταν σε πολύ κλειστό κύκλο.
Τώρα με την κρίση, θα "ανοίξει" και αυτό το επάγγελμα.
να δω συμφοιτητρια μου και τι στον κοσμο
Φτώχεια καταραμένη!!!Πάντως γνωρίζω 2 φοιτήτριες 20 χρονών από οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα, που άνετα θα τους έδινα ένα 250αρι...μιλάμε για λαμπάδα κορμί και υπέροχο πρόσωπο ιδικά η μια είναι για πολλά
Φτώχεια καταραμένη!!!
Πουτάναααααααααα κρίση!!!
παντως πως γινεται παντα οτι εχει να κανει με σεξουαλικα οργια σκανδαλα και λοιπα να ειναι απο την πατρα..πολυ απελευθερωμενοι οι πατρινοι..ολο πικαντικες ειδησεις απο εκει..
εχει και συνεχεια η κανω λαθος?Φταίνε τα Π της Πάτρας...σκέψου..."πας πούστης πατρινός, παλιάς πουτάνας παραγιός"..(no offence για τους συμαχητές από Πάτρα!!!)
Δεν νομίζω ότι η Ελληνίδα φοιτήτρια ότι θα βγει στην βίζιτα...δεν έχει αυτή τη νοοτροπία και τρόπο σκέψης, ξέρει ότι οι γονείς της θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην της λείψει τίποτα πριν ελάχιστον εξαιρέσεων.
]....τσιμπητε κανε μια αναδρομη εδω να δεις ποσες ανεξαρτητες κανανε βιζιτες πριν κανα 2 χρονια και θα αναθεωρησεις αυτα που πιστευεις. ολο και πληθαινουν. σου λεει κατι? απλες καθημερινες γυναικες που ειδαν ενα εξτρα εσοδο αυτους τους χαλεπους καιρους.
γραφτω σωσταΔεν νομίζω ότι η Ελληνίδα φοιτήτρια ότι θα βγει στην βίζιτα...δεν έχει αυτή τη νοοτροπία και τρόπο σκέψης, ξέρει ότι οι γονείς της θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην της λείψει τίποτα πριν ελάχιστον εξαιρέσεων.
]....τσιμπητε κανε μια αναδρομη εδω να δεις ποσες ανεξαρτητες κανανε βιζιτες πριν κανα 2 χρονια και θα αναθεωρησεις αυτα που πιστευεις. ολο και πληθαινουν. σου λεει κατι? απλες καθημερινες γυναικες που ειδαν ενα εξτρα εσοδο αυτους τους χαλεπους καιρους.
Δεν νομίζω ότι η Ελληνίδα φοιτήτρια ότι θα βγει στην βίζιτα...δεν έχει αυτή τη νοοτροπία και τρόπο σκέψης, ξέρει ότι οι γονείς της θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην της λείψει τίποτα πριν ελάχιστον εξαιρέσεων.
Πάντως γνωρίζω 2 φοιτήτριες 20 χρονών από οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα, που άνετα θα τους έδινα ένα 250αρι...μιλάμε για λαμπάδα κορμί και υπέροχο πρόσωπο ιδικά η μια είναι για πολλά
η ταβλαΤι άλλο είναι πέρα από τα Γιούρος; Η καύλα;
Δε νομίζω Μαίρη.
η ταβλα
Κανένα PM από κάποιον που έχει στανταράκι στην Πάτρα ...?????? Θα είμαι για δουλειά κα ψάχνομαι !!!
regular city tours in your town