Καυτο καυλακι Τζούλια Έρχομαι στην Πάτρα για να σε ξεκαυλωσω.Είμαι ανεξάρτητη με τρομερή ενέργεια και όρεξη για σεξ.Ελα και δεν θα χάσεις σε περιμένω στο χώρο μου Πάρε με μέχρι αργά 6942452925 Τζούλια μαζί και η φίλη μου Σύλβια
kanesex.com
Ήρθα στην Πάτρα για να ευχαριστηθώ σεξ. Ελα τώρα να με πάρεις σε οποίες στασεις σε καυλωνουν δεν θα σου το αρνηθώ. Σε δικό μου χώρο στην Πάτρα μέχρι αργά το βράδυ παρέα με την φίλη μου την Τζούλια 6942452847
kanesex.com
Πέρασα με Τζούλια
Τής άλλες φορές δεν την είχα αφήσει νά μου πάρει πίπα και είχα επικεντρωθεί στο να είμαι μέσα της.
Σήμερα την αφίσα να ασχοληθεί και ήταν πολύ καλή.. χωρίς δόντι και αρκετά υγρή με φτύσιμο και λίγα κατεβάσματα τέρμα μέσα.
Η παρουσία της φίλης της δίπλα στο καρέκλακι αν και δεν με φτιάχνει τόσο... εκείνη την ώρα της πίπας και κατά την διάρκεια του σεξ χαζευα και της δύο και άρχισε να με φτιάχνει.
Η φίλη της ..Σύλβια αν δεν κάνω λάθος..αν και ντυμένη φαινόταν ποίο γεμάτη από Τζούλια και με έντονες καμπύλες το στήθος της αρκετά μεγάλο μίας και με άφησε να τό πιάσω, όταν βρεθήκαμε και η τρεις στο κρεβάτι μετά το τέλος.
Τής εδειχνα πώς να μπαίνει στο bou..μίας και είχαν σχόλια..
Και να ξέρουν ότι οποίες δουλεύουν τίμια όπως η Τζούλια θα έχουν δουλειά αφού γράφουμε...
Για εμέ προτείνονται μίας και είδα πάλι δύο καλά κορίτσια..
Τους είπα ότι αν ήμουν 30 θα τής έπαιρνα καί τής δύο και έταξα στην Τζούλια ότι την επόμενη θα την χύσω με πίπα..