Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
στην καραντινα ειχα επαφες με μια μεσω fb, αλλα δεν πηγα γιατι ημουν σε αλλη πολη...μαλακια εκανα....
Καλημερα φίλε θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σε πμ;στην καραντινα ειχα επαφες με μια μεσω fb, αλλα δεν πηγα γιατι ημουν σε αλλη πολη...μαλακια εκανα....
Ε αντε να βρούμε καμία να παίξουμε μπαλίτσαπρεπει να γινει ενα thred με παντρεμενες στη χαλκιδα...
δε παίζετε οι δύο σας τώρα που τα...συμφωνήσατε;Ε αντε να βρούμε καμία να παίξουμε μπαλίτσα
ναι έλα και εσύ στην παρέα μας εξυπνάκιαδε παίζετε οι δύο σας τώρα που τα...συμφωνήσατε;
ενδιαφέρον υπάρχει αλλά δεν μπορεις να λάβεις μηνυματα, οπότε ενημερωσε με εσύΈρχομαι εγώ Χαλκίδα για όποιον ενδιαφέρεται
καλημερα σας , ναι για δωσε μας καποια πληροφοριαΈρχομαι εγώ Χαλκίδα για όποιον ενδιαφέρεται
fafouti μακριά θα στα βγάλει κι αυτά τα δόντια που σου έχουν μείνει και μετά μόνο θα,,,,ρουφάς!!!!ενδιαφέρον υπάρχει αλλά δεν μπορεις να λάβεις μηνυματα, οπότε ενημερωσε με εσύ
αρχικά πες εσύ που είσαι γιατί σε κόβω να καβλαντίζεις και να μην είσαι στο νησίκαλημερα σας , ναι για δωσε μας καποια πληροφορια
Μάλλον θα έφαγες μεγάλη ήττα μαζί της...οπότε θα τη βάλω στα αζήτητα τη kaliroifafouti μακριά θα στα βγάλει κι αυτά τα δόντια που σου έχουν μείνει και μετά μόνο θα,,,,ρουφάς!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα και καλή Χρονιά, αν θες στείλε πμ να μιλήσουμεΈρχομαι εγώ Χαλκίδα για όποιον ενδιαφέρεται
re παράλυτε η ήττα η δικιά μου σε μάρανε ή το δικό σου....ρούφηγμα;;Μάλλον θα έφαγες μεγάλη ήττα μαζί της...οπότε θα τη βάλω στα αζήτητα τη kaliroi
Κόψε τη πρωινή και τα ληγμένα χάπια. Το iq σου είναι πιο χαμηλό και από μονοκύτταρο οργανισμό Αγάμητος θα παςre παράλυτε η ήττα η δικιά μου σε μάρανε ή το δικό σου....ρούφηγμα;;
πες ρε παράλυτε έναν μονοκύταρο οργανισμό που πουλάς και πνεύμα.....εγώ θα πάω αγάμητος ενώ εσύ....γαμημένος!!!!Κόψε τη πρωινή και τα ληγμένα χάπια. Το iq σου είναι πιο χαμηλό και από μονοκύτταρο οργανισμό Αγάμητος θα πας
Στείλε pm ενδιαφέρομαιΈρχομαι εγώ Χαλκίδα για όποιον ενδιαφέρεται
Ενδιαφέρομαι και εγώ αν θες στείλε μουΈρχομαι εγώ Χαλκίδα για όποιον ενδιαφέρεται
Θα μπορούσες να με ενημερώσεις, εφόσον το επιθυμείς και εσυ;Έρχομαι εγώ Χαλκίδα για όποιον ενδιαφέρεται