nickthegreek1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
καλημέρα, κανένα update για Χαλκίδα, κάποιο call girl η κάποια πληροφορία;
μου το στελνεις σε ΠΜεπιτελους!! βρεθηκε call girl και στη χαλκιδα!!! οποιος θελει πληροφοριες του στελνω pm
Στείλε και σε μένα ΠΜ σε παρακαλώ γίγαντα!!!μου το στελνεις σε ΠΜ
Φίλε μου τι να τα κ;νέος τα μπουρδέλα όταν όλες εκεί οι γυναίκες παίζουν τρελή μπάλα;; Τρις έχω γνωρίσει εγώ μέσω σοσιαλ η μία παντρεμένη άνοιξε τα μάτια σου και άρχισε να Μήλας και να φλερτάρεις και θα φας καλά...περιμένω το μελλοντικό σου μήνυμα¡!!Νεκρα και οπως ειπανε κ πιο πανω αν δεν υπηρχε η Αθηνα στα 100 χλμ η μλκ θα πηγαινε συννεφο για ορισμενους.
Μακρυα απ'τα κωλομπαρα. Αισχος
Πως που ;!Φίλε μου τι να τα κ;νέος τα μπουρδέλα όταν όλες εκεί οι γυναίκες παίζουν τρελή μπάλα;; Τρις έχω γνωρίσει εγώ μέσω σοσιαλ η μία παντρεμένη άνοιξε τα μάτια σου και άρχισε να Μήλας και να φλερτάρεις και θα φας καλά...περιμένω το μελλοντικό σου μήνυμα¡!!
μου το στελνεις σε ΠΜ
καλησπερα, αν ισχυει ακομα θα μου στελεις σε πμ λεπτομερειες?επιτελους!! βρεθηκε call girl και στη χαλκιδα!!! οποιος θελει πληροφοριες του στελνω pm
Υπάρχει ακόμη στην Χαλκίδα παρακαλώ ένα pmκαλησπερα φιλε, ενδιαφερομαι για call girl στη χαλκιδα. θα μπορουσες να στειλεις πμ με πληροφοριες?
Αν ισχύει ακόμη μπορείς να μου στείλεις pm ?? Ευχαριστώεπιτελους!! βρεθηκε call girl και στη χαλκιδα!!! οποιος θελει πληροφοριες του στελνω pm
Υπάρχει ακόμη στην Χαλκίδα παρακαλώ ένα pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν ισχύει ακόμη μπορείς να μου στείλεις pm ?? Ευχαριστώ
Και σε μένα ένα pm παρακαλώκαλησπερα, αν ισχυει ακομα θα μου στελεις σε πμ λεπτομερειες?
Αν σου ειναι εύκολο ενα pm κα ισε εμένα..επιτελους!! βρεθηκε call girl και στη χαλκιδα!!! οποιος θελει πληροφοριες του στελνω pm
Αν σου ειναι εύκολο ενα pm κα ισε εμένα..
αν υπαρχε ακομα κατι....επιτελους!! βρεθηκε call girl και στη χαλκιδα!!! οποιος θελει πληροφοριες του στελνω pm
πως δεν πηρα χαμπαρι; για στειλε ρε μαστορα πληροφοριες στο pmεπιτελους!! βρεθηκε call girl και στη χαλκιδα!!! οποιος θελει πληροφοριες του στελνω pm