ειναι μια ουκρανη μαγκες με βυζαρες, κωλαρα και χειλαρες.πως λεγεται αυτη; γιατι δεν θυμαμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caissa Sexy Queens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 577
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αναμένουμε απάντηση ακόμα ρε παιδιά!ειναι μια ουκρανη μαγκες με βυζαρες, κωλαρα και χειλαρες.πως λεγεται αυτη; γιατι δεν θυμαμαι
Άν θυμάμαι καλά έχει 4 δυνατές ρωσιδοουκρανες μέσα.
Είναι μια με κοντό μαλλί και κ...λαρα αλλά πολύ σνομπ όποτε cross.
Μια άλλη ξανθιά ψηλή με πολύ περίεργη συμπεριφορά που πάει και κάνει ότι θέλει.
Και έχει και μια σαν αυτή που περιέγραψε ο φίλος αλλά δεν την είχα πάρει και δεν θυμάμαι όνομα...
Την είχα πετύχει σαβαττο.Καθημερινές δεν πρέπει να είναι εκεί.
Κάποιος που συχνάζει θυμάται όνομα η κάτι?
Είναι ξανθιά;Αναμένουμε απάντηση ακόμα ρε παιδιά!
Άν θυμάμαι καλά έχει 4 δυνατές ρωσιδοουκρανες μέσα.
Είναι μια με κοντό μαλλί και κ...λαρα αλλά πολύ σνομπ όποτε cross.
Μια άλλη ξανθιά ψηλή με πολύ περίεργη συμπεριφορά που πάει και κάνει ότι θέλει.
Και έχει και μια σαν αυτή που περιέγραψε ο φίλος αλλά δεν την είχα πάρει και δεν θυμάμαι όνομα...
Την είχα πετύχει σαβαττο.Καθημερινές δεν πρέπει να είναι εκεί.
Κάποιος που συχνάζει θυμάται όνομα η κάτι?
Αν θυμάμαι καλά ήταν καστανοξανθιάΕίναι ξανθιά;
Μπορεί ναι θυμάσαι όνομα μήπως?Θυμήθηκα μια με παρόμοια χαρακτηριστικά όπως περιγράφεις αλλά είναι από Πολωνία όχι Ουκρανία
Όχι δυστυχώςΜπορεί ναι θυμάσαι όνομα μήπως?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.337
- Πόντοι
- 5.916
έχει και μία ξανθιά νεοζηλανδή το ίδρυμα!!
Άσχετο με τα προηγούμενα αλλά σημαντικό. Χτες μια μελαμψή, μοντέλο φάση με κωλάρα. Monica. Τα πάντα όλα με 250’το μισάωρο. Εξαιρετικό!!!έχει και μία ξανθιά νεοζηλανδή το ίδρυμα!!
στριπακιας13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 282
- Πόντοι
- 20
250 ευρω εννοείς?? τότε δεν είναι μισάωρο αλλά ώρα.Τα πάντα όλα με 250’το μισάωρο. Εξαιρετικό!!!
Βραζιλιάνα ;Άσχετο με τα προηγούμενα αλλά σημαντικό. Χτες μια μελαμψή, μοντέλο φάση με κωλάρα. Monica. Τα πάντα όλα με 250’το μισάωρο. Εξαιρετικό!!!
στριπακιας13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 282
- Πόντοι
- 20
Καλά και στο FBI μια Ελληνίδα ζήταγε 400 ευρώ για μια ώρα για σεξ. Το περίεργο είναι οτι στο καησσα είναι στάνταρ οι τιμές για όλες. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ.Ρε φίλε 250 είναι η μία ώρα εκεί. Δηλαδή αν παίρνει 250 την μισή ώρα τότε πόσα παίρνει για μία ώρα; 400 ή 500; Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
U
300 ζήταγε την ώρα.Καλά και στο FBI μια Ελληνίδα ζήταγε 400 ευρώ για μια ώρα για σεξ. Το περίεργο είναι οτι στο καησσα είναι στάνταρ οι τιμές για όλες. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΑιθιοπιαΒραζιλιάνα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
300 ήθελε την ώρα250 ευρω εννοείς?? τότε δεν είναι μισάωρο αλλά ώρα.
To FBI αν το έχω υποψιαστεί καλά πρέπει να σχετίζεται με το Αλκατράζ, το Κάϊσσα και το Κίνκυ και δεν ξέρω με ποιό άλλο πιθανά. Αυτό σημαίνει πρακτικά ίδιο στις περισσότερες των περιπτώσεων τιμοκατάλογο και ίσως και καθαρότερα ποτά από κάποια άλλα τυχάρπαστα στριπ. Τώρα το μόνο που μου διαφεύγει επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ είναι κάποιες πιθανά Ελληνίδες πορνοσταρούκες που χρεώνουν ίσως και 400 ίσως και 500, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες στο μαγαζί έχουν πάρει εντολές να ακολουθούν το ίδιο βιολί. Παίρνεις ένα μπουκάλι, κάθεσαι και περιμένεις να δεις τι θα σκάσει μύτη απλά. Βεβαια μας τα έχεις μπερδέψει λίγο γιατί αυτές των 250 την ώρα δεν νομίζω ότι πολυασχολούνται με χορούς μισής ώρας και τέτοια πράγματα. Αυτά τα κάνουν η κατώτερης εμφάνισης γυναίκες. Κάθε μια έχει το πόστο της, αυτό να θυμάσαι πάντα και ότι άλλο πράγμα είναι το ΑΑΑ' και άλλο το β' διαλογής.
Καλημέρα. Έχεις δίκιο . Αυτή η τύπισσα ήταν λίγο εκτός. Δεν έκανε show και την έψαχνε μόνο για χορό ή prive πάνω. Επίσης ήταν με ένα πολύ κοντό φουστανάκι, ενώ οι περισσότερες ήταν με τα string. Δεν ξέρω. Πανάκριβη ναι. Ίσως βιάστηκα κιόλας. Μπορεί να έπαιρνε διαπραγμάτευση . Αλλά ήταν καλή φάση .To FBI αν το έχω υποψιαστεί καλά πρέπει να σχετίζεται με το Αλκατράζ, το Κάϊσσα και το Κίνκυ και δεν ξέρω με ποιό άλλο πιθανά. Αυτό σημαίνει πρακτικά ίδιο στις περισσότερες των περιπτώσεων τιμοκατάλογο και ίσως και καθαρότερα ποτά από κάποια άλλα τυχάρπαστα στριπ. Τώρα το μόνο που μου διαφεύγει επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ είναι κάποιες πιθανά Ελληνίδες πορνοσταρούκες που χρεώνουν ίσως και 400 ίσως και 500, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες στο μαγαζί έχουν πάρει εντολές να ακολουθούν το ίδιο βιολί. Παίρνεις ένα μπουκάλι, κάθεσαι και περιμένεις να δεις τι θα σκάσει μύτη απλά. Βεβαια μας τα έχεις μπερδέψει λίγο γιατί αυτές των 250 την ώρα δεν νομίζω ότι πολυασχολούνται με χορούς μισής ώρας και τέτοια πράγματα. Αυτά τα κάνουν η κατώτερης εμφάνισης γυναίκες. Κάθε μια έχει το πόστο της, αυτό να θυμάσαι πάντα και ότι άλλο πράγμα είναι το ΑΑΑ' και άλλο το β' διαλογής.
Ποιος να ξέρει τι γινότανε. Έχω ακούσει και για τέτοιες τιμές αλλά σε ελάχιστες γυναίκες. Στην τιμή έχω ένα κρυφό κόλλημα, τη θέλω από πριν καθορισμένη όπως σε ένα τουριστικό πακέτο. Έχω ανάγκη πάντα από κάποια όρια για να μπορώ να κινούμαι με ασφάλεια μέσα σε αυτά.
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.098
- Πόντοι
- 2.546
Καλο αλλα θες διαπραγματευσηΠοιος να ξέρει τι γινότανε. Έχω ακούσει και για τέτοιες τιμές αλλά σε ελάχιστες γυναίκες. Στην τιμή έχω ένα κρυφό κόλλημα, τη θέλω από πριν καθορισμένη όπως σε ένα τουριστικό πακέτο. Έχω ανάγκη πάντα από κάποια όρια για να μπορώ να κινούμαι με ασφάλεια μέσα σε αυτά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις