Νέα

Caissa Sexy Queens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 552
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MeniosTsap13

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Επίσκεψη στις αρχές του έτους,μετά την περίοδο των εορτών. Το ρόστερ μεγάλο παρόλο που επίσκεψη έγινε ημέρα Πέμπτη. Το σόου στην πίστα καλό και μεγάλο σε διάρκεια με έντονη προσπάθεια από τις εμφανιζόμενες. Οι υπηρεσίες γνωστές με απλό χορό μικρής διάρκειας, πριβέ στα 50 και 100 με χάπι εντ.

Manos#@&

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Τόσο πλυρωσα και εγώ 100. Ήταν μια πολύ ωραία με τεράστια βιζια.

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
[facebook]] εχει δοκιμασει το ψηλο μωρο στα δεξια κανεις ?

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Εγώ σας τα είπα αλλά δεν ακούτε εγώ το caissa το έχω χτίσει δεν έχει τίποτα αυτή την στιγμή και μετά λύπης πολύ αλλοδαπουιτα γ κλάσης  10 γυναίκες της ώρας και ο άλλος λέει για Αφροδιτη μεγάλη απώλεια που δεν ήτανε καταρχήν είναι μπαζο και δεύτερον πριβέ ξεπετα .

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Εγώ σας τα είπα αλλά δεν ακούτε εγώ το caissa το έχω χτίσει δεν έχει τίποτα αυτή την στιγμή και μετά λύπης πολύ αλλοδαπουιτα γ κλάσης  10 γυναίκες της ώρας και ο άλλος λέει για Αφροδιτη μεγάλη απώλεια που δεν ήτανε καταρχήν είναι μπαζο και δεύτερον πριβέ ξεπετα .
Για Αφροδιτη συμφωνουμε,χθες το βραδυ ημουν εκει και το μαγαζι ητανε τιγκαααα...!! κοσμο και μωρα :tits2: :tits2:μπες κι εσυ στο FB και παρε ματι τι παιζει,αν και δε τα χει ολα,παντως ολα τα φρεσκα που ειχαν σκασει Ιανουαριο Φεβρουαριο ειναι ακομα εδω δεν εφυγαν ποτε,για τις τεραστιες πριβεδαρες του με τους καναπεδες δεν παιζουν αλλου,εγω θα σας τα λεω? μηπως τσεκαρατε αλλο καταστημα? τι να πω... tits2 tits2 tits2 headbaning2 headbaning2

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Για Αφροδιτη συμφωνουμε,χθες το βραδυ ημουν εκει και το μαγαζι ητανε τιγκαααα...!! κοσμο και μωρα :tits2: :tits2:μπες κι εσυ στο FB και παρε ματι τι παιζει,αν και δε τα χει ολα,παντως ολα τα φρεσκα που ειχαν σκασει Ιανουαριο Φεβρουαριο ειναι ακομα εδω δεν εφυγαν ποτε,για τις τεραστιες πριβεδαρες του με τους καναπεδες δεν παιζουν αλλου,εγω θα σας τα λεω? μηπως τσεκαρατε αλλο καταστημα? τι να πω... tits2 tits2 tits2 headbaning2 headbaning2
Αυτή η Αφροδίτη αξίζει τελικά ρε παιδιά?Άμα είναι να θυσιάσουμε ένα πριβέ πάει στο καλό του.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Αυτή η Αφροδίτη αξίζει τελικά ρε παιδιά?Άμα είναι να θυσιάσουμε ένα πριβέ πάει στο καλό του.
Ασε την Αφροδιτα εχει μεσα 6-7 τουμπαναρες διαλεγεις και παιρνεις,και ενημερωνεις...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Κόσμο είχε αλλά όχι τίγκα χάλια κόσμο μαζεύει τη Σάρα και την Μάρα κοπέλες στης 10 να αξίζουν δύο τρεις κάτι ξεχασμένες μεγάλες και τα αλβανακια η Καρολίνα τα ίδια και τα ίδια ούτε σόου είδα ούτε τίποτα με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
οταν πάω ξανα θα ενημερωσω για αφροδιτη πάντως το μαγαζί ειχε ωραιες παρουσίες

• Like

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Έμαθα απο Παρασκευή η γιατρός θα ειναι στο καισα :heavymetalbig: :heavymetalbig: :takethis: :takethis: :takethis:

• Like

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Mη τυχον και μεθυσεις σε αυτα τα μαγαζια...
Αμα τυχει και μεθυσεις σε ξεβρακωσαν...
Κανενας οικτος...
Ουτε απο γκαρσονια, ουτε απο στριπτιτζουδες...
Πηγε ενας φιλος μου, σουρωσε και του φαγανε 1500 ευρω που ειχε μαζι του και ουτε εκανε και "τιποτα"
Του πεσανε δυο απο διπλα, που απλα καθονταν διπλα του και πηγαινανε οι σερβιτοροι καθε 15-20 λεπτα και του επαιρναν 60αρια...
Του πηγαν και μια σαμπανια της κακιας ωρας...
Μιλαμε για ξεφτιλα...
Καποτε εκανα νουμερα στη Συγγρου με παρεα...
Τωρα ουτε απεξω να περασω...

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Mη τυχον και μεθυσεις σε αυτα τα μαγαζια...
Αμα τυχει και μεθυσεις σε ξεβρακωσαν...
Κανενας οικτος...
Ουτε απο γκαρσονια, ουτε απο στριπτιτζουδες...
Πηγε ενας φιλος μου, σουρωσε και του φαγανε 1500 ευρω που ειχε μαζι του και ουτε εκανε και "τιποτα"
Του πεσανε δυο απο διπλα, που απλα καθονταν διπλα του και πηγαινανε οι σερβιτοροι καθε 15-20 λεπτα και του επαιρναν 60αρια...
Του πηγαν και μια σαμπανια της κακιας ωρας...
Μιλαμε για ξεφτιλα...
Καποτε εκανα νουμερα στη Συγγρου με παρεα...
Τωρα ουτε απεξω να περασω...

Σωστος! εμενα να δεις τι εχουν δει τα ματια μου. Μια φορα ηταν ενας εδινε ρεφιλε συνεχεια 20ρικα 50ρικα με ιδιο σκηνικο. Σε καποια φαση ηρθε τραπεζι και λεει του Κυρ-Βαγγελη "παιδια χαλασα 1300 παιζει να μεδανεισετε ενα κατοσταρικο και να σας αφησω την ταυτοτητα μεχρι να τα φερω?" Δεν εκπλησομαι με τα 1500 που φαγανε του παιδιου. Γι αυτο και δεν παταω και παω μονο κωλομπαρο

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216

Σιγα το ανορεξικο φαντασμα ρε παιδια. Ανεβαστε λιγο τα στανταρ

Golemis