Συνάδελφοι, σχετικά με την Αθηνά δεν ήθελα να το γράψω στην κριτική γιατί η κοπέλα ήταν άψογη αλλά επειδή ήμουν τελευταίο ραντεβού μύριζε λίγο άσχημα το άρωμα της, ίσως λόγω ιδρώτα. Δεν εχει να κάνει με καθαριότητα να το τονίσω αλλά σκέφτομαι να την ξαναπάρω και εινσι το μόνο που με σταματάει. Είχε κανεις ανάλογη εμπειρία;
Δεν ξέρω πιο κωλο άρωμα εθνσι αυτo, με ξεκαυλωνει τελείως. Το φοράνε αρ δική μου εμπειρία
Η δικη μου εμπειρία: καθαρή, μπάνιο πρίν και μετά , περιποιημένη, δουλευταρού στο κρεβατι , καυλίαρα, στήθος σούπερ ότι βλέπετε στης φωτο , πίπα πολύ καλή, ηλικία κάτω απο 25, συμπεριφορά καλή . Δεν είναι μοντέλο στυλ σκίνυ, ψήλη άρα για όσους ψάχνουν κάτι τέτοιο δεν κάνει.Συνάδελφοι, σχετικά με την Αθηνά δεν ήθελα να το γράψω στην κριτική γιατί η κοπέλα ήταν άψογη αλλά επειδή ήμουν τελευταίο ραντεβού μύριζε λίγο άσχημα το άρωμα της, ίσως λόγω ιδρώτα. Δεν εχει να κάνει με καθαριότητα να το τονίσω αλλά σκέφτομαι να την ξαναπάρω και εινσι το μόνο που με σταματάει. Είχε κανεις ανάλογη εμπειρία;
Δεν ξέρω πιο κωλο άρωμα εθνσι αυτo, με ξεκαυλωνει τελείως. Το φοράνε αρκετές