AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.824
- Πόντοι
- 4.546
Η Αλεξάνδρα ΝΑΙ.Σίγουρα;
Τώρα αυτή εδώ, δεν ξέρω...
Το πιθανότερο όχι.
Η Αλεξάνδρα ΝΑΙ.Σίγουρα;
φαντάσου ντούο Ηλέκτρα Αγάπη
τι με ήρθε στο μυαλό τώρα.....
OkΗ Αλεξάνδρα ΝΑΙ.
Τώρα αυτή εδώ, δεν ξέρω...
Το πιθανότερο όχι.
Σε μεγάλο ποσοστό αρέσει να τα φοράω ! Ειμαι σαν δασκάλα σκίαστρα (όλο κάτι θα έχετε να πείτε για να με φθείρεται ) αναιβασα και δώρο βιντεάκι για να δεις ποσο μ τεριαζουνΗ Ροζαλίνα πρέπει να πετάξει τα τεράστια πατομπούκαλα το συντομότερο δυνατόν και να βάψει τα μαλλιά της ένα νορμάλ χρώμα που να της πηγαίνει. Χαλάει την θηλυκότητα της εικόνας της τελείως έτσι, γίνεται απωθητική.
Ναι αλλά σου αρέσουν οι κάτω των 45 όποτε εμείς δεν θα χαρούμε την κωλάρα σου!!Σε μεγάλο ποσοστό αρέσει να τα φοράω ! Ειμαι σαν δασκάλα σκίαστρα (όλο κάτι θα έχετε να πείτε για να με φθείρεται ) αναιβασα και δώρο βιντεάκι για να δεις ποσο μ τεριαζουν
Δεν εχει δει τι ομορφοπαιδα ειμαστε φιλε μου!Ναι αλλά σου αρέσουν οι κάτω των 45 όποτε εμείς δεν θα χαρούμε την κωλάρα σου!!
Σπύρε ισχύει αλλά…μετά από αυτό που διάβασα, με αποτρέπει απ’το να κλείσω ραντεβού!Δεν εχει δει τι ομορφοπαιδα ειμαστε φιλε μου!
Κανε την καρδια σου πετρα!για κωλους μιλαμε!!Σπύρε ισχύει αλλά…μετά από αυτό που διάβασα, με αποτρέπει απ’το να κλείσω ραντεβού!
Να μην την φέρω κ σε δύσκολη θέση!!
τι λες ρε καρντάσηΗ Ροζαλίνα πρέπει να πετάξει τα τεράστια πατομπούκαλα το συντομότερο δυνατόν και να βάψει τα μαλλιά της ένα νορμάλ χρώμα που να της πηγαίνει. Χαλάει την θηλυκότητα της εικόνας της τελείως έτσι, γίνεται απωθητική.
σε τρώει ο κωλαρίκος σου για μαδομούνιΑγάπη απωθημένο, περιμένω τώρα να βγει ο άλλος να πει πώς δεν πάει με καθυστερημένους σαν κι εμένα.