BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.314
- Πόντοι
- 27.636
Πάντως η Κιάρα overall δεν έχει καλές κριτικές, με μόνη πολύ θετική ξέρετε ποιανού...
Παντως σε 1-2 τσοντες που την ειδα,κανει πιπάρα!Πάντως η Κιάρα overall δεν έχει καλές κριτικές, με μόνη πολύ θετική ξέρετε ποιανού...
εμ βέβαια... ο κατα φαντασίαν υπεργαμήκος, το πολυτιμότερο μέλος του μπου...Πάντως η Κιάρα overall δεν έχει καλές κριτικές, με μόνη πολύ θετική ξέρετε ποιανού...
Παντως σε 1-2 τσοντες που την ειδα,κανει πιπάρα!
Κατα τα αλλα,λογω κριτικης του Λαγονισιαν(που εχει μια αδυναμια στο γραφειο)
Κιαρας Καντυ
και του επιπέδου και του στυλ των υπόλοιπων κοπελων
Εχω μια υποψια οτι ειναι παρακλάδι του Dreams
Τύπε θα σε απογοητεύσω αλλά μην περιμένεις παπάδες και αλύπητα χοροπηδητά από την συγκεκριμένη ......μαγκες ολα ειναι θεμα γουστου κ καβλας!!!! Εγκεφαλικο ειναι το θεμα. αμα καβλωνεις με αυτο που βλεπεις, τοτε κ κομοδινο να ειναι εσυ θα γουσταρεις!!! Προσωπικα γουσταρω πολυ και καβλωνω να εχω το κοντοπουτανο να με καβαλαει και να χοροπηδαει αλυπητα πανω στον (μ)πουτσο μου!!!!!!
έχεις κάποιο προσωπικό μαζί της;Το ότι ένα κορίτσι γράφει καλά στις κάμερες δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα γράφει το ίδιο καλά με τον πελάτη.
ή έγω ξέχασα τα ελληνικά μου ή δεν διαβάζω σωστά τα νούμεραΑπ ότι φαίνεται όλες οι κοπέλες είναι λοκαλ, δεν σκάει καμιά για τουρ. Άρα οκ να το δεχθώ ότι δεν δείχνουν πρόσωπο για προφανείς λόγους.
Ότι το μπαγιοκο ξεκινάει από 160 για αμφιβόλου δυναμικής γκόμενές είναι για γέλια όμως.
αν και είσαι γνωστός μαϊντανός που περιφέρετε στις ανεξάρτητες εδώ έχεις δίκιο, είναι με τι οπτική θα πας σε ραντεβού. Αν και στο μπούτσο σου όλα και αμάν αμάν και εγώ θα τον βάλω και σε πρίζα και θα γουστάρω τότε περνάς πάντα καλά...μαγκες ολα ειναι θεμα γουστου κ καβλας!!!! Εγκεφαλικο ειναι το θεμα. αμα καβλωνεις με αυτο που βλεπεις, τοτε κ κομοδινο να ειναι εσυ θα γουσταρεις!!! Προσωπικα γουσταρω πολυ και καβλωνω να εχω το κοντοπουτανο να με καβαλαει και να χοροπηδαει αλυπητα πανω στον (μ)πουτσο μου!!!!!!
Τσίμπησα ένα ικανό "bonus" πρόσφατα και ήθελα να διαθέσω ένα μέρος του για 2-3 συναντήσεις 2ωρες.Πάντως η Κιάρα overall δεν έχει καλές κριτικές, με μόνη πολύ θετική ξέρετε ποιανού...
...μαγκα μου, περιφερομαι στα νηματα των ανεξαρτητων ΜΟΝΟ σε οσες με ενδιαφερουν να συναντησω ή εχω ηδη συναντησει και οχι σε ολες, οποτε "μαϊδανο" δεν με λες!αν και είσαι γνωστός μαϊντανός που περιφέρετε στις ανεξάρτητες εδώ έχεις δίκιο, είναι με τι οπτική θα πας σε ραντεβού. Αν και στο μπούτσο σου όλα και αμάν αμάν και εγώ θα τον βάλω και σε πρίζα και θα γουστάρω τότε περνάς πάντα καλά
...μαγκα μου, παρε μια ωρα εφοσον εχεις αμφιβολιες, αλλα εαν το γραφειο σου δινει την δυνατοτητα πες τους για πιθανη επεκταση αλλης μιας ωρας εφοσον προκυψει στην διαρκεια του ραντεβου! Μπορει να περασεις ζορικα κ να χρειαστεις κ δευτερη ωραΤσίμπησα ένα ικανό "bonus" πρόσφατα και ήθελα να διαθέσω ένα μέρος του για 2-3 συναντήσεις 2ωρες.
Το 1ο ραντεβού κλείστηκε ήδη, η Κιάρα ήταν το νο2 στην λίστα μου, αλλά έχοντας αλλάξει 3 γραφεία και με 5 κριτικές που βγάζουν μικτά προς το κακό αποτελέσματα την φοβάμαι, το θέμα είναι πώς τέτοιο σωματότυπο + στυλ + Ελληνίδα δεν βρίσκεις ... δεν ξέρω τι να κάνω, τείνω στο να ρισκάρω αλλά για μία ώρα στο βασικό.
Τώρα για το κόστος, ελεύθερη αγορά έχουμε που λέει και ο Μητσοτάκης ... αφού κάποιοι(μάλλον αρκετοί) τα δίνουν χαζά είναι τα κορίτσια/γραφεία ? εγώ δίνω 300 για τσιγάρα κάθε μήνα άλλος για 4 πηδήματα ...
σε είπα γενικά σε συμπαθώ αλλά αυτή η περιφορά όμως....Σε το λέω φιλικά. Αν θέλω να προσβάλω δεν θα σε πω μαϊντανο...μαγκα μου, περιφερομαι στα νηματα των ανεξαρτητων ΜΟΝΟ σε οσες με ενδιαφερουν να συναντησω ή εχω ηδη συναντησει και οχι σε ολες, οποτε "μαϊδανο" δεν με λες!
Επισης οσο χαιρομαι τις ανεξαρτητες, αλλο τοσο χαιρομαι και τις γραφειατες, τα'χω μοιρασμενα τα ποσοστα!
Τελος θα ελεγα να χαλαρωσεις λιγο και να μην προβαινεις σε προσωπικους χαρακτηρισμους, ειδικα σε ατομα που δεν σε εχουν προσβαλει ή αναφερθει σε σενα με προσωπικους χαρακτηρισμους!
Την καλησπερα μου
ΥΓ. ...κατα τ'αλλα συμφωνω μαζι σου!
Μπορεί και να κάνει την ανατροπή όμως. Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ένα γραφειοΕνα τρίμηνο βαριά και ...αντιος.