1. o walter white ηταν μεγας manipulator - στο τελος της σειρας ηταν ολοφανερο οτι ολα τα εκανε για την παρτη του. οποιος εχαψε το παραμυθακι οτι τα λεφτα τα μαζευε για την οικογενεια δεν καταλαβε τη σειρα. Το παραδεχεται και ο ιδιος ρε μαγκες. Μια ζωη στο ναι-ναι στην σκυλα την αλλη (ΚΛΑΣΣΙΚΗ ελλεηνιδα), ταλαιπωρημενος με το προβλημα του γιου του, δημοσιος υπαλληλακος σε ενα σχολιο με μαλακισμενα που δεν ενδιαφεροντουσαν για τιποτα, προφανως overqualified για να ειναι καθηγητης (θυμαστε οτι τον ριξανε στην εταιρεια που μετα εκανε εκατομμυριακια τα φιλαρακια του?) - Ε ο ανθρωπος οταν βρηκε την ευκαρια ΤΑ ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. εκανε ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ, ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ, χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν. Ειχε μια ηθικα, τη δικια του. Τον υπολοιπο κοσμο τον εγραψε ΣΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ, και ολοι εμεις φυσικα ειμαστε μαζι του αφου ολοι λιγο πολυ θελουμε να εχουμε την ευκαιρια να τα γραψουμε ολα στα ρχιδια μας.
2. επειδη πολλοι παραπονιουνται για το τελος και τους μηχανοβιους, οτι δηθεν χαλασε το σεναριο κλπ, το θεμα ηταν να δειξουν οτι σε αυτη τη μπιζνα της μεθ, δεν βγαζει ακρη κανεις. προσεξτε τι γινοτανε, ενας ενας οι αρχιβαρωνοι βλεπαν τα δεντρα αναποδα, οσο μεγαλοι κι αν ηταν, οσους στρατιωτες κι αν ειχαν, οσο εξυπνοι κι αν ηταν. Δεν υπηρχε περιπτωση να τη γλυτωσει ο μιστερ Γουαιτ. Ηταν γραφτο απο το πρωτο επεισοδιο οτι θα τη βρει ασχημα. Ειχε την ευκαιρια κι αυτος, οπως πολλοι στη πραγματικη ζωη, να την κανει νωρις - αλλα η απληστια τους τυφλωνει ολους. Ποσσοι ειναι στη φυλακη, σημερα στην ελλαδα, γιατι δεν τους φταναν τα 2 και τα 3 εκατομμυρια ευρω και πηγαν για τα 20 και τα 30?
3. Η σειρα ειναι ΜΟΝΟ για αντρες. Δεν καταλαβαινει καμμια γυναικα ποσο καταπιεσμενοι ειναι οι αντρες στη σημερινη εποχη, αυτες εχουν πιστεψει τις μαλακιες που λενε μεταξυ τους, οτι εμεις κανουμε οτι γουσταρουμε και τις καταπιεζουμε, και δεν καταλαβαινουν οτι εμεις αγωνιζομαστε για να καταφερουμε κατι για τα παιδια μας κ το ονομα μας. Η σειρα, για μενα, το μεγαλυτερο μηνυμα το περναει για την αντρικη ψυχοσυνθεση.
4. Αν διαβασετε παντως συνεντευξεις των δημιουργων, θα γινετα εξω φρενων. Δεν ξερω αν τα λενε επιτηδες για να γλειψουν, αλλα λενε οτι ο μιστερ Γουαιτ ειναι ενα καθαρμα για αυτους, και οτι η γυναικα του ειναι η φωνη της λογικης και της συνειδησης και λοιπες μαλακιες. Προτιμω να σκεφτομαι οτι τρολαρουν το συστημα για να βγαλουν κανα χρημα, γιατι εγω απο αυτα που λενε εχω παρει τα εντελως αντιθετα.
5. Το Σοπρανος ειναι η μονη σειρα που συγκρινεται με το ΒΒ. Ειναι οντως αλλο στυλ, δεν εχει την τρελα και το χιουμορ που ειχε το ΒΒ, αλλα εχτισε χαρακτηρες απιθανους επι χρονια, και εχει καμμια δεκαρια επεισοδια, με αποκορυφωμα το τελευταιο, που ειναι αριστουργηματα. Να την δειτε ολη σιγα σιγα, εγω εβλεπα 1 επεισοδιο ανα 2 μερες σερι, πριν κανα χρονο το εκανα, και ακομα εχω εικονες. Κορυφαιο. Το ΒΒ ειναι πιο 2014 βεβαια. Σαν βιντεογκεημ.