Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σε torrent τις κατεβάζεις κι από αυτό που σου έβαλα απλώς έχουν ήδη υπότιτλους
α ναις!
Σε torrent τις κατεβάζεις κι από αυτό που σου έβαλα απλώς έχουν ήδη υπότιτλους
Ε μα γι αυτό σου λέωα ναις!
Το χρησιμοποιούσα παλιά, αλλά επειδή πλέον τα κατεβάζω και τα βλέπω στην τηλεόραση και όχι στο κομπιούτερ, τα ψάχνω, μάλλον από συνήθεια με όνομα torrent. Είναι και η μαλακία που ο αποκωδικοποιητής μου δεν παίζει ac ήχο και πρέπει να ψάχνω συγκεκριμένα torrents.βλέπε με bs player βρίσκει αυτόματα υπότιτλους
Εχοντας τελειωσει και τις 3 περιοδους του Game of Thrones, ξεκινησα Breaking Bad
Ειμαι προς το τελος του 3ου επεισοδιου, seaseon 1, και αυτο που θα ρωτησω παρακατω εμπεριεχει SPOILER, οποτε οσοι θελετε να προστατευθειτε, ΜΗΝ διαβασετε παρακατω...
Ο τυπος σκοτωνει τον Crazy-8 επειδη εκεινος κρατησε ενα κομματι πιατου, για να επιτεθει.
Αυτο ομως μου φαινεται ανορθολογικο ως επιχειρημα.
Το να θελει ο αλλος να επιτεθει για να ελευθερωθει ειναι φυσικο. Δεν συνεπαγεται, σωνει και καλα, οτι θα επιτιθετο και ΜΕΤΑ την απελευθερωσή του! Επισης, δεν ειχε προηγηθει η συζητηση με τον Walter, οταν ο αλλος σουφρωσε το αιχμηρο αντικειμενο.
Τι να πω...
Ολοι μου λενε οτι το Breaking Bad τους αρεσει περισσοτερο απο το GOT, με αποτελεσμα να εχω πολυ μεγαλες προσδοκιες.
Αυτο εδω μου μοιαζει ως ενα πρωτο φαουλ, απο πολυ νωρις.
Το GOT δεν ειχε σχεδον καθολου ψεγαδια, ενω και το ιδεολογικο - πολιτικο του background ηταν υπερβολικα υψηλου επιπεδου (η πρωτη και τελευταια - μαλλον - σειρα που με εκανε πουτανακι της!)
Σχολια?
Το φινάλε ήταν μαλακία τύπε. Το δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν ήταν μαλακία. Αντί να υπάρχει μια επική σύγκρουση του Χαίζενμπεργκ με τον γαμπρό του έχουμε τον εντελώς ηλίθιο θανατό του στη συμπλοκή και επική σύγκρουση στο τέλος με τους Ναζιστές οι οποίοι είναι εύρημα των τελευταίων επεισοδίων της σεζόν. Το γάμησαν την μάνα οι σεναριογράφοι και κατέστρεψαν μια όντως πολύ καλή σειρά. Κορυφαία ερμηνεία πό τον ηθοποιό που παίζει τον Πίνκμαν ενώ ο χαρακτ'ηρας του δικηγόρου Σολ ήταν όλα τα λεφτά!
Δεν έχεις δει το 24 για αυτό το λες...Το breaking bad ειναι ισως το godfather των σειρων και μεταφορικα και σε συγριση με την ταινια. Μιλαμε για πολλα κιλα ταλεντου να μεταφερεις τετεια ενταση,πλοκη και αγωνια για το τι θα γινει οχι τοσο μεσο της δρασης αλλα μεσω των χαρακτιρων και του διαλογου! Και φυσικα σε πήγαινε αργα αργα και οταν επευτε η δραση φροντιζε να σε πεταει πανω και να σε κραταει μπριζομενο στην οθονη!Μιλαμε οι ανθρωποι παιζαν τοσο καλα που θα νομιζες οτι βλεπεις ριαλιτι και οτι καποιος ακολουθει τους χαρακτηρες με την καμερα.Ουτε βλακειες εντυπωσιασμου ουτε χολιγουντιανες κλισεδιες ουτε ψευτικες καταστασεις ουτε τιποτα που να προδιδει οτι βλεπεις εμπορικη σειρα που απευθεινετε στο ευρυ κοινο.Και προφανως ειχε την ''σοφια'' να τελειωσει οταν και οπως επρεπε οχι σαν κατι αλλες σειρες που αρχισανε γαμω και καταληξανε να γελανε και οι πετρες (dexter....).Εγω θα ελεξα οτι το breaking bad ειναι κατι σαν την δισκογραφια των pink floyd
Εννοώ να στήσει ένα ανθρωποκυνηγητό και να τον καταδιώκει σε όλη τη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε Χανκ, ούτε Γκουστάβο, κανένας δηλαδή άξιος αντίπαλος, εφευρίσκουν τη συμμορία του θείου Τζακ για να υπάρχει κάποιος αντίπαλος. Μόνο που ο Τζακ είναι για τον πούτσο και δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Για μένα η σειρά τελείωσε με τον άδοξο θάνατο του Χανκ...Τι "επικη συγκρουση" ρε, και μαλακιες??
Αφου ο Walt δεν θα σηκωνε οπλο να τον σημαδεψει!
Οποτε, πώς θα πολεμουσαν? Με σαϊτες?
(Παντως, τα τελευταια επεισοδια ειναι ΟΝΤΩΣ υπερτιμημενα. Το εγραψα παραπανω.)
Τι ηθικός ρε φίλε; Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του ανήθικου! Δηλητιρίασε ένα μικρό παιδί, έκανε τον Πίνκμαν να χωρίσει την γυναίκα που αγαπούσε, έβλεπε την άλλη γκόμενα του Πίνκμαν να πεθαίνει και ενώ μπορούσε να την σώσει δεν το έκανε κλπ Είναι από τους πλέον ανήθικους χαρακτήρες στην αμερικανική τηλεόραση. Αποτελεσματικές για να προστατεύσει τα ναρκωτικά του και να βγάλει και άλλα βρώμικα χρήματα ναί. Αλλά όχι ηθικές...SPOILER ALERT
Εχω φτασει S05 e14. Προκειται για το επεισοδιο με την υψηλοτερη βαθμολογια ολων των εποχων, απο ΚΑΘΕ σειρα/ταινια/animation/ντοκυμαντερ.... τοσο στο imdb οσο και στο rotten!
Κατ' αρχας, να διευκρινισω πως το θεωρω υπερτιμημενο, σε σχεση με αρκετα προηγουμενα που στεκονται ΛΙΓΟ πιο πισω. Αλλα αυτο ειναι τελειως προσωπικη αποψη.
Ηθελα, περισσοτερο, να σχολιασω στο ψαχνο του ζητηματος.
1) Χωρις να συμπαθω τον χαρακτηρα, θεωρω πως ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των ενεργειων του μεχρι σημερα (ισως εκτος απο 2-3 μαλακιες στην αρχη) ηταν ορθες. Ηθικα ΚΑΙ αποτελεσματικα.
Υποθετω πως και ο σεναριογραφος ειχε αυτην την προθεση, στηνοντας τον ηρωα: Να ειναι ιδανικος ως προς την ικανοτητά του να επιλεγει κ' να ενεργει.
2) Καποια φλας μπακ της 5ης σεζον εχουν γυριστει στην 1η, ή και νωριτερα (ιδιαιτερα εκεινο με το ανεπιπλωτο σπιτι...!) και αυτο τα λεει ολα. Κανεις, ποτε, δεν θα ξεπερασει αυτη τη σειρα.
Εξαιρω το Game of Thrones, αλλα οχι για την πλοκη, οσο για την ολη παραγωγη, τις ερμηνειες και την αναπτυξη των χαρακτηρων.
3) Το γεγονος πως ενας τυπος με IQ 150-160, ή και ανωτερο, καταληγει προδωμενος και κυνηγημενος απο ολους νομιζω πως ειναι το πιο ρεαλιστικο και, συγχρονως, ζωτικο σημειο του σεναριου.
Η οικογενεια του, οι "συνεργατες" του, ΟΛΟΙ (πλην του, εξιοσου ευφυους Gas) αδυνατουν να συμβαδισουν με τη Ferrari που λεγεται Walter White, γι' αυτο τα κανουν ολα σκατα.
Ο ιδιος του ο γιος τα γαμαει ολα, επειδη δυο ηλιθιες μιλφ αποκαλυπτουν πως ο πατερας του ειναι εγκληματιας (εγω, στη θεση του, θα επαιζα μονομπαντα υπερ του πατερα μου, ο,τι κι αν μου ελεγε η μανα μου κ' η θεια μου...)
Περισσοτερες σκεψεις θα ακολουθησουν μολις δω και τα τελευταια 2 επεισοδια.
Απλα σημειωνω πως δεν λυπηθηκα για το Χανκ. Burn in hell κι αυτος, οπως και ολοι οσους εφαγε μεχρι σημερα ο Μεγαλος...
Δεν έχεις δει το 24 για αυτό το λες...
The Sopranos όχι;Δεν έχεις δει το 24 για αυτό το λες...
Τι ηθικός ρε φίλε; Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του ανήθικου! Δηλητιρίασε ένα μικρό παιδί, έκανε τον Πίνκμαν να χωρίσει την γυναίκα που αγαπούσε, έβλεπε την άλλη γκόμενα του Πίνκμαν να πεθαίνει και ενώ μπορούσε να την σώσει δεν το έκανε κλπ Είναι από τους πλέον ανήθικους χαρακτήρες στην αμερικανική τηλεόραση. Αποτελεσματικές για να προστατεύσει τα ναρκωτικά του και να βγάλει και άλλα βρώμικα χρήματα ναί. Αλλά όχι ηθικές...
Το breaking bad ειναι ισως το godfather των σειρων και μεταφορικα και σε συγριση με την ταινια. Μιλαμε για πολλα κιλα ταλεντου να μεταφερεις τετεια ενταση,πλοκη και αγωνια για το τι θα γινει οχι τοσο μεσο της δρασης αλλα μεσω των χαρακτιρων και του διαλογου! Και φυσικα σε πήγαινε αργα αργα και οταν επευτε η δραση φροντιζε να σε πεταει πανω και να σε κραταει μπριζομενο στην οθονη!Μιλαμε οι ανθρωποι παιζαν τοσο καλα που θα νομιζες οτι βλεπεις ριαλιτι και οτι καποιος ακολουθει τους χαρακτηρες με την καμερα.Ουτε βλακειες εντυπωσιασμου ουτε χολιγουντιανες κλισεδιες ουτε ψευτικες καταστασεις ουτε τιποτα που να προδιδει οτι βλεπεις εμπορικη σειρα που απευθεινετε στο ευρυ κοινο.Και προφανως ειχε την ''σοφια'' να τελειωσει οταν και οπως επρεπε οχι σαν κατι αλλες σειρες που αρχισανε γαμω και καταληξανε να γελανε και οι πετρες (dexter....).Εγω θα ελεξα οτι το breaking bad ειναι κατι σαν την δισκογραφια των pink floyd