voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειχα κατεβασει παλια και το family guy και σε καποια επεισοδια οι υποτιτλοι ηταν ασυγχρονητοι ;)
Τα subtitles βρισκονται ευκολα με ενα απλο google search. Και ειναι συχρονισμενα. Εγω πρσωπικα κατεβασα την σειρα απο το eztv.it
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειχα κατεβασει παλια και το family guy και σε καποια επεισοδια οι υποτιτλοι ηταν ασυγχρονητοι ;)
Εγώ συνήθως βρίσκω το torrent που μου κάνει π.χ. breaking bad xvid yify / κάνω copy paste το ονομα του Torrent και googlaρω βάζοντας από πίσω greek subs. Έτσι πάντα είναι συγχρονισμένοι.
Καλή τηλεθέαση!!!! ΑΞΙΖΕΙ τύπε πολλά αυτή η σειρά!!!!!
Σωστος, τωρα το εκανα και παιζουν μια χαρα, να σαι καλα φιλε.
Το κατέβασα. Το βρίσκεις πανεύκολα, απλά πρέπει να βρεις και υπότιτλους.
Υπάρχουν και sites που έχουν υπότιτλους ήδη και δεν χρειάζεται να τους κατεβάσεις από αλλού Ούτε να κατεβάσεις άλλο player ούτε τίποτα.βλέπε με bs player βρίσκει αυτόματα υπότιτλους
Υπάρχουν και sites που έχουν υπότιτλους ήδη και δεν χρειάζεται να τους κατεβάσεις από αλλού Ούτε να κατεβάσεις άλλο player ούτε τίποτα.
είναι πολύ καλό,δοκίμασέ το!Ναι παιδί μου το ξέρω
Εγώ λέω αν δε θες να δεις απο σαιτ και κατεβάσεις το torrent και πας να δείς αυτό, μόλις το ανοίξεις, το bs player σου βρίσκει subs αυτόματα αντι να ψάχνεις σε σάιτ με υπότιτλους
είναι πολύ καλό,δοκίμασέ το!
Σε torrent τις κατεβάζεις κι από αυτό που σου έβαλα απλώς έχουν ήδη υπότιτλουςΔεν μ'αρέσει να βλέπω απο sites θέλω να τα έχω σε torrents