Νέα

Breaking Bad ( μια σειρά που ήδη έχει γίνει θρύλος) SOS SPOILER

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voucheristas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
voucheristas

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μετά το lost, ξεκινάω σειρά μόνο όταν τελειώσει. Τέλειωσε πριν κανένα μήνα νομίζω. Βαριέμαι πλέον να περιμένω βδομάδα τη βδομάδα ή μήνα τον μήνα για νέο επεισόδιο. Έκανα μια εξαίρεση με το game of thrones και το έχω μετανιώσει.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Τυπε απο που το ειδες το Breaking Bad? Θελω να πω ,το κατεβασες ή το βρηκες πουθενα online??

OP
OP
voucheristas

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Το κατέβασα. Το βρίσκεις πανεύκολα, απλά πρέπει να βρεις και υπότιτλους.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Απο τορεντ?? Επισης για υποτιτλους τωρα που εψαξα μου εβγαλε αρκετα σαιτ. Θυμασαι απο που τους ειχες κατεβασει κι αν ηταν συγχρονισμενοι με την ταινια?

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειχα κατεβασει παλια και το family guy και σε καποια επεισοδια οι υποτιτλοι ηταν ασυγχρονητοι  ;)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τρομερη σειρα, καλο τελος αν και αναμενομενο (δεν γινοταν και αλλιως), με ενοχλησε που δεν ηταν αρκετα καθολου νοσταλγικο το τελος.

Εχει ενδιαφερον που η σειρα αγαπιεται κυριως απο το αντρικο κοινο. Οχι οτι δεν αρεσει σε γυναικες, αλλα εχω την αισθηση οτι μιλα πιο πολυ στην αντρικη ψυχοσυνθεση.

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Γαμάτη σειρά! Κι εγώ πριν μια εβδομάδα τελείωσα την τελευταία season.
Heisenberg rulz!!!

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειχα κατεβασει παλια και το family guy και σε καποια επεισοδια οι υποτιτλοι ηταν ασυγχρονητοι  ;)

Τα subtitles βρισκονται ευκολα με ενα απλο google search. Και ειναι συχρονισμενα. Εγω πρσωπικα κατεβασα την σειρα απο το eztv.it

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Τα subtitles βρισκονται ευκολα με ενα απλο google search. Και ειναι συχρονισμενα. Εγω πρσωπικα κατεβασα την σειρα απο το eztv.it

Να σαι καλα για το σαιτ, και εγω απο κει εβαλα να την κατεβασω τωρα γιατι βρηκα ενα τορρεντ που τις εχει και τις 5 σεζον μαζι, αλλα θα επερνε κανα διημερο για να κατεβει. Θυμασαι μηπως απο που βρηκες και υποτιτλους, γιατι εγω κατεβασα κανα δυο και ηταν για τον πουτσο. Οτι ελεγαν το διαβαζα 10 δευτερολεπτα αργοτερα... :-

OP
OP
voucheristas

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειχα κατεβασει παλια και το family guy και σε καποια επεισοδια οι υποτιτλοι ηταν ασυγχρονητοι  ;)

Εγώ συνήθως βρίσκω το torrent που μου κάνει π.χ. breaking bad xvid yify /  κάνω copy paste το ονομα του Torrent και googlaρω βάζοντας από πίσω greek subs. Έτσι πάντα είναι συγχρονισμένοι.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Εγώ συνήθως βρίσκω το torrent που μου κάνει π.χ. breaking bad xvid yify /  κάνω copy paste το ονομα του Torrent και googlaρω βάζοντας από πίσω greek subs. Έτσι πάντα είναι συγχρονισμένοι.

:thumbsup:

Σωστος, τωρα το εκανα και παιζουν μια χαρα, να σαι καλα φιλε.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
βλέπε με bs player βρίσκει αυτόματα υπότιτλους
Υπάρχουν και sites που έχουν υπότιτλους ήδη και δεν χρειάζεται να τους κατεβάσεις από αλλού  :grin: Ούτε να κατεβάσεις άλλο player ούτε τίποτα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Υπάρχουν και sites που έχουν υπότιτλους ήδη και δεν χρειάζεται να τους κατεβάσεις από αλλού  :grin: Ούτε να κατεβάσεις άλλο player ούτε τίποτα.

Ναι παιδί μου το ξέρω
Εγώ λέω αν δε θες να δεις απο σαιτ και κατεβάσεις το torrent και πας να δείς αυτό, μόλις το ανοίξεις, το bs player σου βρίσκει subs αυτόματα αντι να ψάχνεις σε σάιτ με υπότιτλους

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ναι παιδί μου το ξέρω
Εγώ λέω αν δε θες να δεις απο σαιτ και κατεβάσεις το torrent και πας να δείς αυτό, μόλις το ανοίξεις, το bs player σου βρίσκει subs αυτόματα αντι να ψάχνεις σε σάιτ με υπότιτλους
είναι πολύ καλό,δοκίμασέ το!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom