- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.317
- Πόντοι
- 42.697
zero,την κριτικη ρε φιλε.
ολές οι κριτικες εγκρινονται απο τον αντισθενης και μονο
zero,την κριτικη ρε φιλε.
με προβληματιζει που δε μιλα κανεις για τουτο εδω το μαγαζι... εχει επιστρεψει δυνατα μετα απο διακοπες & γινεται πατεις σε πατω... περασα με μαυρισμενο πιπινι Στελλα 80 ευρω (μια ωρα) που με αδειασε απο σπέρμα ...
Φίλε γκροθε έχεις δώσει κατά καιρούς σωστές και χρήσιμες πληροφορίες. Αλλά για το συγκεκριμένο μαγαζί στο έχουν αναφέρει πολλοί.. δεν ανοίγουν τη γαμημένη τη πόρτα. Έχω πάει τρεις φορές και τίποτα. Εεε τι να κάνουμε άλλο ρε φιλαράκι?
παίρνω και κατ'ιδιαν μηνυματα και έχω αηδιασει με μερικους απο σας... δεν έχω να πω τίποτα σε εσάς που λέτε ότι χτυπάτε και δε σας ανοίγουν... 2 χρόνια τώρα λειτουργεί κανονικά καθημερινες 11.15-20.45 και σάββατα 11.00- 19.00 (και μάλιστα τελευταία μετά την αναβάθμιση των δωματίων παρατηρώ πολλούς πελάτες στα δωμάτια). Το λαδάδικο έχει και δικό του site. Το σχόλιο μου εδώ ήταν απλά μήπως φιλοτιμηθεί κανένας από τους αγαπούληδες που μου παίρνει τη σειρά με την Χαρά, τη Ζανέτ ή τη Στέλλα να γράψει καμιά κριτική. Από την 20ετη εμπειρία μου στα studio για να μη σας ανοίγουν εσας που το λέτε μάλλον συμβαίνει γιατι έχετε φάτσα σα σκατά που και ακόμα και στα μπουρδελάκια δεν περνάtε... προτείνω πλαστικό χειρουργό όταν πάψετε να χαλάτε 10 ευρα στο μεταξουργείο
Αγενεστατος και Σκατοψυχος οπως παντα , μπαινει να πεταξει το διαφημιστικο τρειλερ και κραζει κι ολας ο μαλακας , προσωπικα εγω 2 φορες που εχω επισκευθει το συγκεκριμενο λαδομαγαζο στο παρελθον μου εχουν ανοιξει και τις 2 φορες , δεν ειμαι απο τους αγανακτισμενους που φαγαν πορτα ... απλα ειναι κορυφαιος Μαλακας αν μιλαει ετσι σε μελη η ατομα που απλα γραφουν την αποψη τους , καλα γαμησια κορυφαιε Μαλακα και καλες διαφημισειςΡε καριόλη σου λέμε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και μας βρίζεις? Άντε και γαμήσου μίασμα και βάλε τις πληροφορίες στη σούφρα σου μαλάκα
Αληθεια , τι σημαινει γροθος?
Αν πάρετε πάντως τηλ για να μαθετε πληροφορίες το μαγαζί, να ξέρετε πως ένα απόγευμα που θα κάθεστε αγκαλιά με τη γυναικά σας θα σας έρθει μήνυμα πως σε περιμένουν με νέα κορίτσια.. Ασε που στέλνουν και ευχές για πασχα, Χριστούγεννα κλπ...Αναγκαστικό μπλόκ στο νούμερο...
όχι από ότι μας ενημέρωσε η υπεύθυνη θα λείψει για 1 μηναΠαραμένει η Νάνσυ εκεί?
Αρχισε πάλι να αλλάζει μαγαζιά συνέχεια.όχι από ότι μας ενημέρωσε η υπεύθυνη θα λείψει για 1 μηνα