Νέα

BlackGangBang!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lovegangbang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
--> Καταρχάς όση δέν γουστάρουν την συγκεκριμενη κατηγορια θα παρακαλουσα να μην σχολιαζουν και κοροιδευουν  με τα post τους για να σπάνε πλάκα... <-- 

--> Καταρχάς όση δέν γουστάρουν την συγκεκριμενη κατηγορια θα παρακαλουσα να μην σχολιαζουν και κοροιδευουν  με τα post τους για να σπάνε πλάκα... <--

Σας αρέσει η φάση να βλέπετε 4 μαύρους να πέρνουνε μια λευκή κοπελίτσα...??

:s&m_2: :s&m_2: :tits2: :s&m_2: :s&m_2:
Φίλε μην στραβώνεις τόσο εύκολα,έχει ενδιαφέρον το θέμα σου, άλλωστε τα σχόλια έχουν τόση σημασία όση τους δίνεις εσύ. Λοιπόν εμένα μου αρέσει επειδή είμαι γενικά τύπος της παρέας αλλά έχεις κάτι υπόψη σου ή κάνεις δημοσκόπηση?

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Φιλαρακι μας αρέσει η φάση να βλέπουμε 4 λευκους να πέρνουνε μια μαυρη κοπελίτσα. Ενημερωτικα εν ετη 2002 στην αγγλια πηδουσα μια μαυρη (Ζιμπαμπουε) φοιτητρια. Ρωτω αν ισχυει ο μυθος οτι ολοι οι αραπαδες τη εχουν τεραστια...απαντηση, οπως και με τους λευκους αλλοι την εχουν μικρη και αλλοι μεγαλη (ποτε δεν ρωτησα σε ποια κατηγορια λευκου με κατατασει :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φιλαρακι μας αρέσει η φάση να βλέπουμε 4 λευκους να πέρνουνε μια μαυρη κοπελίτσα. Ενημερωτικα εν ετη 2002 στην αγγλια πηδουσα μια μαυρη (Ζιμπαμπουε) φοιτητρια. Ρωτω αν ισχυει ο μυθος οτι ολοι οι αραπαδες τη εχουν τεραστια...απαντηση, οπως και με τους λευκους αλλοι την εχουν μικρη και αλλοι μεγαλη (ποτε δεν ρωτησα σε ποια κατηγορια λευκου με κατατασει :2funny:)   

polla λογια και κανενα βιντεακι δεν βλεπω.

καλα εσυ αντι να πηδηξεις αγγλιδα πηδαγες μαυρη?

τζαμπα τα λεφτα για τις σπουδες.

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Πηδουσα και αγγλιδες ρε φιλε, δεν ειμαι ρατσιστης εγω αλλα ειμαι της σχολης "οτι κατσει (σχεδον)"

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
η απαντηση ειναι οχι!μαλλον αηδιαστικο!

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
143
Πόντοι
6
απο το σκεφτομαι μεχρι το παιρνω το θαρρος να το κανω,ξερεις ποσο απεχει??Για την ελληνιδα απο τα ταρταρα εως το εβερεστ.

zakman

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα καθοσουνα σε 4 μαυρους? :think:

skotysex

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
ναι, καμιά φορά φτιάχνομαι να σκέφτομαι γνωστές μου να τον παίρνουν από μαύρους

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Σας αρέσει η φάση να βλέπετε 4 μαύρους να πέρνουνε μια λευκή κοπελίτσα...??

:s&m_2: :s&m_2: :tits2: :s&m_2: :s&m_2:

φυλε υπαρχουν πολλες τετοιες τσοντες που μαυροι περνουν μια λευκη.....
και οχι 4 μαυροι αλλα 8!!!!!!!!
εαν γουσταρεις να  :bigdick: εχουμε links..... :thumbsup:

OP
OP
lovegangbang

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
φυλε υπαρχουν πολλες τετοιες τσοντες που μαυροι περνουν μια λευκη.....
και οχι 4 μαυροι αλλα 8!!!!!!!!
εαν γουσταρεις να  :bigdick: εχουμε links..... :thumbsup:

μπορείς να στείλεις τα links με p.m...?? αυτό λέτε να έχει γείνει ποτέ πραγματικότητα στην ελλαδιτσα μας...??

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.965
Πόντοι
606
η boomb ξρει απ'αυτα...

Stories