life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ινε καλα κοριτσα και με αγαπανε πολι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαζι σου!!!!!!!!!!! 100%
ινε καλα κοριτσα και με αγαπανε πολι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετσι αγαπαμε και μασ αγαπανε,και που δε μασ αγαπανε φτεμε εμισ που εχουμε αδικοΜαζι σου!!!!!!!!!!! 100%
Τι να σου πω erinal μου,απατηλα ονειρα ειναι αυτα!!!γιατι γλυκιά μου πιστεύουν οτι εχουμε να χωρίσουμε κάτι... αυτούς.. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
ε ενταξει τοτε!!!! αφου εκανες την εξαιρεση κ ειπες να εισαι ευγανικος με μενα....Ωρε επιθεση....
ειπα να ειμαι ευγενικος και εγω μια φορα.
Να βλεπουν οι συναδελφοι τι γινεται οταν το παιζουμε καλοι.
μετσι αγαπαμε και μασ αγαπανε,και που δε μασ αγαπανε φτεμε εμισ που εχουμε αδικο
Την τύχη μου, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
Έχω αποτριχωτικό κερί Veet και παίρνω σαμπουάν και καλλυντικά μόνο από το Body Shop
εγο και τα λιπα Σου κανουμε λασπολουτρα καθιμερινα,εσι ισε αλο ιδοσ και δε σου τεριαζι,με νερο και σαμπουανι κανουν τα χομο σοφι σοφιΕτσι ετσι....αν και καθημενοs ομιλησεs ορθα....!!!!!!!!!
Παντωs μια....λασπομαχια θα την θελαμε
Μπορεις να δοκιμασεις το laser τοτε,ειναι πολυ αποτελεσματικοΚι εγω απο εκει ψωνιζω! Το μονο κακο ειναι οτι εγω κανω αποτριχωση μονο με την αποτριχωτικη χωρις κερια veet και λοιπα προιοντα επιδη μου προκαλουν ερεθισμους!
σιμετοχι στο πολεμο τον αστρον ,για μια τριχα,εγο ιμε δασοσ κονοφορονΜπορεις να δοκιμασεις το laser τοτε,ειναι πολυ αποτελεσματικο
και αξιζει τα λεφτα του!
εγο και τα λιπα Σου κανουμε λασπολουτρα καθιμερινα,εσι ισε αλο ιδοσ και δε σου τεριαζι,με νερο και σαμπουανι κανουν τα χομο σοφι σοφι
τοτε μαλλον το γλυτωνω το πνιξιμο!!A εγω μονο στα φιλια ξερω να πνιγω....!!!!!!!
τοτε μαλλον το γλυτωνω το πνιξιμο!!
Έχουνε περάσει σε άλλη διάσταση...
Δεν ξερω για τις γυναικες (παλιες η νεες) του σαιτ το σιγουρο ειναι οτι ο αντρικος πληθυσμος του ειναι σιγουρα για δεσιμο.....
Καλησπερα σε ολους!
Απο χτες διαβασα το νεο θρεντακι και εχω μια απορια...
Γιατι σωνει και καλα πρεπει να υπαρχει αντιπαλοτητα
μεταξυ των γυναικων του φορουμ
Εγω παντως ψηφισα τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο.....
Εχετε δεν εχετε ολο με μας ασχολειστε......
Γαμηστε κ λιγο επιτελους....Σε μπουρδελοσαϊτ ειμαστε......
Μπορεις να δοκιμασεις το laser τοτε,ειναι πολυ αποτελεσματικο
και αξιζει τα λεφτα του!
Bασικα κανεις καποιες επισκεψεις και μετα ειναι μονιμοΕιναι μονιμο ή ξαναβγαινουν? Βασικα δεν τις ξυριζω τελιως! στην 3 σκαλα την βαζω ωστεν να μενει λιγο. Με ενοχλει να τις εχω τελειως ξυρισμενες.