loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θα συμφωνησω με την λιλυ!!!παλιες!!!γ να ειναι τοσο καιρο εδω καποιος καλος λογος θα υπαρχει...!!και μπαιτ που συμπαθω πολυ αν χρειαζετε συγκεκριμενη ψηφος! :-*
αναβεις φωτιες μεγαλε
το θρεντακι ειναι δουρειος ιππος για να γινει flame
καλα δεν τα λεω?
Ως τωρα που διαβασα ολες τις σιλεδες που γραψατε οσο ελειπα ειδα μια αποφυγη απο τις παλιες να μιλησουν με τις νεες! Αυτο κατι σημαινει! Ετσι δεν ειναι?
Ένας τρόπος υπάρχει να λυθεί το θέμα..
Να παλέψουν ντυμένες με μπικίνι μέσα σε λάσπη!
Μόνο μην είναι τίποτα πατσαβούρες όλες οπότε ας το λύσουν με παρτίδα μονόπολυ..
θα συμφωνησω με την λιλυ!!!παλιες!!!γ να ειναι τοσο καιρο εδω καποιος καλος λογος θα υπαρχει...!!και μπαιτ που συμπαθω πολυ αν χρειαζετε συγκεκριμενη ψηφος! :-*
Και ενα strip poker καλο θα ηταν!
η απαντηση της λουκις :-* :-* επρεπε να σας κλεισει τα στοματα πονηρουλικα αγορακια
ρε eμεις ειμαστε κυριες.. *P φερτε μας την αυρα κ αλλες σαν κ του λογου της, να τσακωθουμε... εκει μαλιστα.. χαχαχα
χα
εγω λεω τριβιαλ που το κατεχω λιγο.....τη μονοπολυ δεν την χωνεψα ποτε μου....
οικονομικα vs μουνιτσα σημειωσατε +- απειρο......
οτι καποια απο τις δυο θα δεχθει παντως το εχεις σιγουρο?????Mμμμμμ δεν ειναι ασχημη ιδεα....Να τολμησουμε να το ζητησουμε απο τα κοριτσια????
Αραγε ποιεs θα δεχθουν ...οι νεεs η οι παλιεs???
Κοιτα .....βασικα ειναι να γινει η αρχη....Μετα θα ακολουθησουν και οι αλλεs....οτι καποια απο τις δυο θα δεχθει παντως το εχεις σιγουρο?????
μαρεσει η αισιοδοξια σου!!!!!Κοιτα .....βασικα ειναι να γινει η αρχη....Μετα θα ακολουθησουν και οι αλλεs....
Αλλωστε για μια ιδεα ζουμε!!!!!!!!!!!
μαρεσει η αισιοδοξια σου!!!!!
Εγώ ψηφίζω τις παλιές!
Για να είναι εδώ υπάρχει λόγος, απλά ευελπιστώ να μείνω και να τον μάθω!
επισης μου αρεσουν οι υψηλες σου προσδοκιες...!!!Ναι απο παντα μου ειμαι αισιοδοξοs.....why not????
Για μια ιδεα ζουμε....
στη λασπη τσακωμενεs να σαs δουμε!!!
επισης μου αρεσουν οι υψηλες σου προσδοκιες...!!!
μια καμηλοπαρδαλη ας πουμε??!!!(παλι ξεφτυλισαμε το θεμα!!!στο θεμα μας!!!)Λογω ...υψουs!!!!! 1.87 ειμαι ε θελω κατι αναλογα υψηλο!!!!
μια καμηλοπαρδαλη ας πουμε??!!!(παλι ξεφτυλισαμε το θεμα!!!στο θεμα μας!!!)