Επισκέπτης
τυπε η φατσα στην φωτο ειναι η κλασσικη φατσα που αν ειμασταν στο αμερικα θα εσκαγε μυτη στο σχολειο οπλισμενος ως τα δοντια και θα γεμιζε κουμποτρυπες τους συμμαθητες του
Αυτά να τα πεις στον μαλάκα τον λάιον που λέει ότι είμαι έτσι
τυπε η φατσα στην φωτο ειναι η κλασσικη φατσα που αν ειμασταν στο αμερικα θα εσκαγε μυτη στο σχολειο οπλισμενος ως τα δοντια και θα γεμιζε κουμποτρυπες τους συμμαθητες του
και πιο μπροστα τυπε θα ειχε σφαξει τη μανα του και την γιαγια του στο σπιτι.τυπε η φατσα στην φωτο ειναι η κλασσικη φατσα που αν ειμασταν στο αμερικα θα εσκαγε μυτη στο σχολειο οπλισμενος ως τα δοντια και θα γεμιζε κουμποτρυπες τους συμμαθητες του
με το κουζινομαχαιρο τυπεκαι πιο μπροστα τυπε θα ειχε σφαξει τη μανα του και την γιαγια του στο σπιτι.
ναι τυπε.με το κουζινομαχαιρο τυπε
πριν κανουν το εγκλημα τυπε?ναι τυπε.
τα μεγαλυτερα εγκληματα κατι τετοιες κολοφατσες τα κανουν.
κανονικα ολοι αυτοι τυπε ειναι για γραβατωμα.
εννοειτε τυπε.πριν κανουν το εγκλημα τυπε?
τυπε τιποτα δεν εχω μαθειεννοειτε τυπε.
αν και κανονικα πρεπει να τρωνε το γραβωματα απο τοτε που γεννιουντε.
υ.γ. τυπε τελικα ο μουνιντζα ο τυπος μας δεν εχει εμφανιστει καθολου?
εχουμε κανενα νεο τιποτα?
τυπε λες?Απόλυτε πιστεύω ότι έπρεπε να είχες μπει κι εσύ στο Big Βrother .Και μόνο τα μέλη του bourdela να σε ψήφιζαν θα τα είχες καβατζώσει τα 200 χιλιάρικα .Και μετά θα είχες εξασφαλίσει βόλτες στο μετάξι για άλλες 2 ζωές
Οχι ρε τυπε θα μας βαζαν αποστολη να παμε μπορδελοτσαρκα χωρις να γαμησουμετυπε λες?
εγω θα γουσταρα ενα μεγαλο αδερφο με μελη απο εδω μεσα
ενταξει θα ειχαμε μαζι τον Τ-1000 και θα κερδιζαμε την αποστολη τυπεΟχι ρε τυπε θα μας βαζαν αποστολη να παμε μπορδελοτσαρκα χωρις να γαμησουμε
ενταξει θα ειχαμε μαζι τον Τ-1000 και θα κερδιζαμε την αποστολη τυπε
τυπε για δωσε μια 12καδα με μελη απο εδω μεσα για να μπουνε στο big brother και να γινει χαμος.τυπε λες?
εγω θα γουσταρα ενα μεγαλο αδερφο με μελη απο εδω μεσα
μπροστα στην στελλα δε με νευριαζει κανεις πια...Εγώ αρχίζω και τρελαινομαι με τον μλκ τον Φουκάκη που νομίζει ότι είναι στο χωρίο του ο παλίοχωρικός και συμπεριφερεται ως νταβατζης
γτ δεν αφησαν το μπαζο να φυγει???????????????
στελλα μπουλο.
καλημερα κιθαρα.....τι θα μας παιξεις σημερα;ΚΑΙ η Στέλλα μπάζο;;;;
Όταν πρωτομπήκε ήταν και γαμώ τα μουνιά...άσχετα αν έχει χαλάσει κάπως με την παραμονή της στο σπίτι.
Αλλά αυτό που μου ην έδωσε στη Στέλλα είναι που φιλιόταν με τον Παπαροαλέξη....αλλά θα φύγει ο πούστης και θα τον πάρουν με τις τομάτες σήμερα μόλις βγει