Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε μαλάκα πες ποιος στα γράφει τα κείμενα,γιατί μόνος σου δεν παίζει!!! :tooth:

τα ποστ του λάιον λες?
δηλαδή θες να πεις ότι ακούμε τέτοιες ατάκες πχ στην τηλεόραση?
ειλικρινά θες να πεις ότι υπάρχει τέτοιου είδους κωμικός στο ελλάντα?
:S

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
α, ο παπαζόλης είσαι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Βλεπω υπαρχει μια δυσκολια να αποδεχθουν καποιοι το προιον της Κρητης(περαν των μπαφων).
Η Κρητη βγαζει γενικως τη νοοτροπια του Κουραδομαγκα .
Οσοι την ενστερνιζονται και καταγονται απο εκει,εχουν πολλα κοινα στοιχεια με το κομπλεξικο τυπακι απο το ΒΒ.
Ψευτομαγκια,αισθηματα κατωτεροτητας,θρασος,νοοτροπια 10 χρονου παιδιου,πονηρια,υποκρισια και ολα τα καλα που προσφερουν τετοιου ειδους κλειστες κοινωνιες της Κρητης και οχι μονο.

Οποιος εχει παει μονο στις μεγαλες πολεις της Κρητης σαφως και δεν εχει δει τιποτα.
Μια βολτα απο τις πολλες κλειστες κοινωνιες της ακα Μυλοποταμος θα παρει μια γευση του τι εστι Κρητικος Κουραδομαγκας.
Ευρεως γνωστο για την αντικοινωνικη συμπεριφορα τους οταν ειναι εξω απο την αγελη τους,they lack γενικως ως προς την αισθητικη τους καθως κανουν μπαμ απο
km οτι προκειται για ζωντανα.
Δε σχολιαζω τα περι οπλοφοριας,κακοποιηση ζωων,βεντετων,ξενοφοβικα συνδρομα κτλ γιατι θα κουρασω με τον ογκο της πληροφοριας περι αυτων.

Δε μπορω να καταλαβω ομως γιατι ο Κρητικος να υστερει σε κατι απο τους λοιπους Ελληνες.
Το ιδιο παρτακιας ειναι,ψευτης,προβατο,απατεωνας κοινως ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε.
Ειναι λυπηρο να κολυμπας στα σκατα και να λες οτι η φαρα μου ειναι καλυτερη γιατι κολυμπαμε κοντα στην οχθη.

Ως προς τον Νick278 που συνηθιζει να μυγιαζεται απτα ποστ μου,
μαλακα αν τυγχανει να εισαι ΚΑΙ κρητικος και νιωθεις οτι παλι αδικεισαι απο τα γραφωμενα
ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ,δεν αντεχω να σε λυπαμαι αλλο!
 :birdman:
ΠΕΣΤΑ ρε φιλε γιατι νομιζουν οτι αυτοι απο εκει ειναι μαγκες και οι αλλοι μαλακες..αυτο προμοταρει η κολο τι βι

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ΠΕΣΤΑ ρε φιλε γιατι νομιζουν οτι αυτοι απο εκει ειναι μαγκες και οι αλλοι μαλακες..αυτο προμοταρει η κολο τι βι
Ετσι ειναι η κουλτουρα τους.
Οι ανδρες να μεταχειριζονται τις ντοπιες γυναικες φαλλοκρατικα και σωβινιστικα.
Οι γυναικες να ειναι εγκλωβισμενες,καταπιεσμενες και ΣTEΡΗΜΕΝΕΣ
στις κλειστες αυτες κοινωνιες
και αυτο φαινεται βεβαια με τον τροπο που θα σε κοιτανε οταν πας στο καφενειο του χωριου και δεν
δειχνεις οπως αυτοι.
Βεβαια συμβαινει σε πολλα χωρια,στην ΚΡΗΤΗ ομως ο ενας φοβαται τον αλλο.
Κυριολεκτικα.
Τεσπα κπολυ συζητηθηκε κιολας.
ΣΣΣΣΤ,μη τα λες αυτα,στο LION7 θα του το πω εγω οταν μεγαλωσει σε 11 χρονια και παει 18! :dancing:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.167
Πόντοι
7.885
Καλά ρε πούστη μου,εγώ είδα χθες ότι ο Αλέξης έκανε σκηνικό με την Χριστίνα στο κρεβάτι της :rolleyes:.Βέβαια τις τελευταίες μέρες δεν είχα παρακολουθήσει,αλλά αυτό με την Στέλλα συμβαίνει ακόμα :think:.Κοιτά τον φλωράκο που χτυπάει μουνιά αβέρτα :headbang: :headbang:

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Βλεπω υπαρχει μια δυσκολια να αποδεχθουν καποιοι το προιον της Κρητης(περαν των μπαφων).
Η Κρητη βγαζει γενικως τη νοοτροπια του Κουραδομαγκα .
Οσοι την ενστερνιζονται και καταγονται απο εκει,εχουν πολλα κοινα στοιχεια με το κομπλεξικο τυπακι απο το ΒΒ.
Ψευτομαγκια,αισθηματα κατωτεροτητας,θρασος,νοοτροπια 10 χρονου παιδιου,πονηρια,υποκρισια και ολα τα καλα που προσφερουν τετοιου ειδους κλειστες κοινωνιες της Κρητης και οχι μονο.

Οποιος εχει παει μονο στις μεγαλες πολεις της Κρητης σαφως και δεν εχει δει τιποτα.
Μια βολτα απο τις πολλες κλειστες κοινωνιες της ακα Μυλοποταμος θα παρει μια γευση του τι εστι Κρητικος Κουραδομαγκας.
Ευρεως γνωστο για την αντικοινωνικη συμπεριφορα τους οταν ειναι εξω απο την αγελη τους,they lack γενικως ως προς την αισθητικη τους καθως κανουν μπαμ απο
km οτι προκειται για ζωντανα.
Δε σχολιαζω τα περι οπλοφοριας,κακοποιηση ζωων,βεντετων,ξενοφοβικα συνδρομα κτλ γιατι θα κουρασω με τον ογκο της πληροφοριας περι αυτων.

Δε μπορω να καταλαβω ομως γιατι ο Κρητικος να υστερει σε κατι απο τους λοιπους Ελληνες.
Το ιδιο παρτακιας ειναι,ψευτης,προβατο,απατεωνας κοινως ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε.
Ειναι λυπηρο να κολυμπας στα σκατα και να λες οτι η φαρα μου ειναι καλυτερη γιατι κολυμπαμε κοντα στην οχθη.

Ως προς τον Νick278 που συνηθιζει να μυγιαζεται απτα ποστ μου,
μαλακα αν τυγχανει να εισαι ΚΑΙ κρητικος και νιωθεις οτι παλι αδικεισαι απο τα γραφωμενα
ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ,δεν αντεχω να σε λυπαμαι αλλο!
  :birdman:

Πες τα..

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Καλά ρε πούστη μου,εγώ είδα χθες ότι ο Αλέξης έκανε σκηνικό με την Χριστίνα στο κρεβάτι της :rolleyes:.Βέβαια τις τελευταίες μέρες δεν είχα παρακολουθήσει,αλλά αυτό με την Στέλλα συμβαίνει ακόμα :think:.Κοιτά τον φλωράκο που χτυπάει μουνιά αβέρτα :headbang: :headbang:

στρατηγική είναι μωρέ τον μαλάκα, πολύ μου την δίνει που το παίζει ο γόης της παρέας...

ultrobyr

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οτι και να λετε ο κρητικος θα παρει τα χιλιαρικακια του και αντε γεια μας μετα,δε γαμιουνται και οι κοινωνιες και ολα βρηκατε να το παιξετε φιλοσοφοι στο bourdela μουτρα.

Επισκέπτης

Δυστυχώς τέτοιο στυλ γουστάρουν οι γκόμενες,το "νεο-βλαχέ"............

Κοντό μαλλί,και αξυρισιά,που τα τελευταία χρόνια,έμαθε ο κάθε καράβλαχος το αξύριστο λουκ,και το εφαρμόζει,και ψευτομαγκιά με το κιλό :jerking:

Τουλάχιστον ο Γιωργάκης είναι γνήσιος βλάχος....αυτός είναι νεόβλαχος :2funny:

οτι και να λετε ο κρητικος θα παρει τα χιλιαρικακια του και αντε γεια μας μετα,δε γαμιουνται και οι κοινωνιες και ολα βρηκατε να το παιξετε φιλοσοφοι στο bourdela μουτρα.

Μωρέ άμα τα πάρει ο κρητικός καλά θα είναι....τουλάχιστον με αυτόν γελάς έτσι όπως τα λέει με την προφορά του....μην τα πάρει κανένας Αλέξης δε θέλω......και μόνο στην ιδέα ανατριχιάζω :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
φλωρος μεν κουκλι δε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom