Επισκέπτης
Στα πλαίσια της προσπαθείας μου να σας εξανθρωπίσω...Μέχρι τώρα μόνο κλώνους μας κάνεις
Ρατσιστή!!!πούστη μετανάστη
Ου ρε παλιό ραγιά!!!
Στα πλαίσια της προσπαθείας μου να σας εξανθρωπίσω...Μέχρι τώρα μόνο κλώνους μας κάνεις
Ρατσιστή!!!πούστη μετανάστη
καρα ουαου
oyaoy!
αστα!!!!αμαν κανω να δω ενα στρινκ και δε βρισκω!!!καρα ουαου
Ρε μαλάκα πες ποιος στα γράφει τα κείμενα,γιατί μόνος σου δεν παίζει!!!
ΠΕΣΤΑ ρε φιλε γιατι νομιζουν οτι αυτοι απο εκει ειναι μαγκες και οι αλλοι μαλακες..αυτο προμοταρει η κολο τι βιΒλεπω υπαρχει μια δυσκολια να αποδεχθουν καποιοι το προιον της Κρητης(περαν των μπαφων).
Η Κρητη βγαζει γενικως τη νοοτροπια του Κουραδομαγκα .
Οσοι την ενστερνιζονται και καταγονται απο εκει,εχουν πολλα κοινα στοιχεια με το κομπλεξικο τυπακι απο το ΒΒ.
Ψευτομαγκια,αισθηματα κατωτεροτητας,θρασος,νοοτροπια 10 χρονου παιδιου,πονηρια,υποκρισια και ολα τα καλα που προσφερουν τετοιου ειδους κλειστες κοινωνιες της Κρητης και οχι μονο.
Οποιος εχει παει μονο στις μεγαλες πολεις της Κρητης σαφως και δεν εχει δει τιποτα.
Μια βολτα απο τις πολλες κλειστες κοινωνιες της ακα Μυλοποταμος θα παρει μια γευση του τι εστι Κρητικος Κουραδομαγκας.
Ευρεως γνωστο για την αντικοινωνικη συμπεριφορα τους οταν ειναι εξω απο την αγελη τους,they lack γενικως ως προς την αισθητικη τους καθως κανουν μπαμ απο
km οτι προκειται για ζωντανα.
Δε σχολιαζω τα περι οπλοφοριας,κακοποιηση ζωων,βεντετων,ξενοφοβικα συνδρομα κτλ γιατι θα κουρασω με τον ογκο της πληροφοριας περι αυτων.
Δε μπορω να καταλαβω ομως γιατι ο Κρητικος να υστερει σε κατι απο τους λοιπους Ελληνες.
Το ιδιο παρτακιας ειναι,ψευτης,προβατο,απατεωνας κοινως ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε.
Ειναι λυπηρο να κολυμπας στα σκατα και να λες οτι η φαρα μου ειναι καλυτερη γιατι κολυμπαμε κοντα στην οχθη.
Ως προς τον Νick278 που συνηθιζει να μυγιαζεται απτα ποστ μου,
μαλακα αν τυγχανει να εισαι ΚΑΙ κρητικος και νιωθεις οτι παλι αδικεισαι απο τα γραφωμενα
ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ,δεν αντεχω να σε λυπαμαι αλλο!
Ετσι ειναι η κουλτουρα τους.ΠΕΣΤΑ ρε φιλε γιατι νομιζουν οτι αυτοι απο εκει ειναι μαγκες και οι αλλοι μαλακες..αυτο προμοταρει η κολο τι βι
ΣΣΣΣΤ,μη τα λες αυτα,στο LION7 θα του το πω εγω οταν μεγαλωσει σε 11 χρονια και παει 18!who's your daddy κι ετς
Βλεπω υπαρχει μια δυσκολια να αποδεχθουν καποιοι το προιον της Κρητης(περαν των μπαφων).
Η Κρητη βγαζει γενικως τη νοοτροπια του Κουραδομαγκα .
Οσοι την ενστερνιζονται και καταγονται απο εκει,εχουν πολλα κοινα στοιχεια με το κομπλεξικο τυπακι απο το ΒΒ.
Ψευτομαγκια,αισθηματα κατωτεροτητας,θρασος,νοοτροπια 10 χρονου παιδιου,πονηρια,υποκρισια και ολα τα καλα που προσφερουν τετοιου ειδους κλειστες κοινωνιες της Κρητης και οχι μονο.
Οποιος εχει παει μονο στις μεγαλες πολεις της Κρητης σαφως και δεν εχει δει τιποτα.
Μια βολτα απο τις πολλες κλειστες κοινωνιες της ακα Μυλοποταμος θα παρει μια γευση του τι εστι Κρητικος Κουραδομαγκας.
Ευρεως γνωστο για την αντικοινωνικη συμπεριφορα τους οταν ειναι εξω απο την αγελη τους,they lack γενικως ως προς την αισθητικη τους καθως κανουν μπαμ απο
km οτι προκειται για ζωντανα.
Δε σχολιαζω τα περι οπλοφοριας,κακοποιηση ζωων,βεντετων,ξενοφοβικα συνδρομα κτλ γιατι θα κουρασω με τον ογκο της πληροφοριας περι αυτων.
Δε μπορω να καταλαβω ομως γιατι ο Κρητικος να υστερει σε κατι απο τους λοιπους Ελληνες.
Το ιδιο παρτακιας ειναι,ψευτης,προβατο,απατεωνας κοινως ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε.
Ειναι λυπηρο να κολυμπας στα σκατα και να λες οτι η φαρα μου ειναι καλυτερη γιατι κολυμπαμε κοντα στην οχθη.
Ως προς τον Νick278 που συνηθιζει να μυγιαζεται απτα ποστ μου,
μαλακα αν τυγχανει να εισαι ΚΑΙ κρητικος και νιωθεις οτι παλι αδικεισαι απο τα γραφωμενα
ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ,δεν αντεχω να σε λυπαμαι αλλο!
Καλά ρε πούστη μου,εγώ είδα χθες ότι ο Αλέξης έκανε σκηνικό με την Χριστίνα στο κρεβάτι της .Βέβαια τις τελευταίες μέρες δεν είχα παρακολουθήσει,αλλά αυτό με την Στέλλα συμβαίνει ακόμα .Κοιτά τον φλωράκο που χτυπάει μουνιά αβέρτα
Καλά ρε πούστη μου,εγώ είδα χθες ότι ο Αλέξης έκανε σκηνικό με την Χριστίνα στο κρεβάτι της .Βέβαια τις τελευταίες μέρες δεν είχα παρακολουθήσει,αλλά αυτό με την Στέλλα συμβαίνει ακόμα .Κοιτά τον φλωράκο που χτυπάει μουνιά αβέρτα
οτι και να λετε ο κρητικος θα παρει τα χιλιαρικακια του και αντε γεια μας μετα,δε γαμιουνται και οι κοινωνιες και ολα βρηκατε να το παιξετε φιλοσοφοι στο bourdela μουτρα.
φλωρος μεν κουκλι δε...Καλά ρε πούστη μου,εγώ είδα χθες ότι ο Αλέξης έκανε σκηνικό με την Χριστίνα στο κρεβάτι της .Βέβαια τις τελευταίες μέρες δεν είχα παρακολουθήσει,αλλά αυτό με την Στέλλα συμβαίνει ακόμα .Κοιτά τον φλωράκο που χτυπάει μουνιά αβέρτα
φλωρος μεν κουκλι δε...
Ρε συ....δε μοιάζει με έναν τύπο από το κόσμο ο Αλέξης;;;
(Ξες ποιον λέω )
μολις ξυπνησα μαναρι μ'...Από Ε αρχίζει το νικ του
καμια σχεση ομως!!!!!!!!!!!!!ο Έμπρανς λέω