Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
Και όχι μόνο αυτός,αλλά η πλειοψηφία των ανδρών που είναι 20-27 ετών,έχουν υιοθετήσει αυτό το στυλ,με κοντό μαλλί (λες και είσαι στο στρατό....ας το να μακρύνει λίγο :jerking:),αξυρισιά,κομπολογάκι μερικοί και με σκουλαρίκι στο αυτί ταυτόχρονα (συνδυασμός παλαιόμαγκα και νεόμαγκα)....έλεος να ξεράσω μου'ρχεται....έχουμε γεμίσει κόπυ-πέηστ άνδρες....οι 8/10 αυτής της ηλικίας έτσι ακριβώς είναι ή στο περίπου έτσι.

καμια σχεση ομως!!!!!!!!!!!!!

Αυτή τη φώτο με το πουκάμισο είχα δει που είχε βάλει....και απ'όσο θυμάμαι είχε κοντό μαλλάκι.....ο Αλέξης έχει λίγο πιο μακρύ......αλλά και οι 2 έχουν αξυρισιά

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Και όχι μόνο αυτός,αλλά η πλειοψηφία των ανδρών που είναι 20-27 ετών,έχουν υιοθετήσει αυτό το στυλ,με κοντό μαλλί (λες και είσαι στο στρατό....ας το να μακρύνει λίγο :jerking:),αξυρισιά,κομπολογάκι μερικοί και με σκουλαρίκι στο αυτί ταυτόχρονα (συνδυασμός παλαιόμαγκα και νεόμαγκα)....έλεος να ξεράσω μου'ρχεται....έχουμε γεμίσει κόπυ-πέηστ άνδρες....οι 8/10 αυτής της ηλικίας έτσι ακριβώς είναι ή στο περίπου έτσι.
συμφωνω
αλλα ο συνδιασμος παλαιομαγκα με νεομαγκα ποιος ειναι;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Αυτή τη φώτο με το πουκάμισο είχα δει που είχε βάλει....και απ'όσο θυμάμαι είχε κοντό μαλλάκι.....ο Αλέξης έχει λίγο πιο μακρύ......αλλά και οι 2 έχουν αξυρισιά

όλο σχόλια είσαι ρε μπαζμένο, αυτό το στυλ είναι της μόδας, τι να κάνουμε τώρα, εσύ μείνε έτσι

nerd2.jpg

Επισκέπτης
όλο σχόλια είσαι ρε μπαζμένο, αυτό το στυλ είναι της μόδας, τι να κάνουμε τώρα, εσύ μείνε έτσι

nerd2.jpg

Ποιος σου είπε ρε wannabe μποντιμπιλντερά ότι είμαι έτσι;;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Γυαλιά δε φοράω ούτε με σφαίρες ακόμα και αν πρέπει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.978
Πόντοι
42.697
Ποιος σου είπε ρε wannabe μποντιμπιλντερά ότι είμαι έτσι;;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Γυαλιά δε φοράω ούτε με σφαίρες ακόμα και αν πρέπει
Τα υπολοιπα δηλαδη είναι ιδια με την φωτογραφία
(εκτός των γυαλιών??)
αααααχαχααχααχαχαχαχχαχααχαχα!!!!!!

Επισκέπτης
ελπιζω να μη οδηγας  :grin: :grin:

Για αυτό ακριβώς δε θέλω να οδηγήσω. Γιατί μου είπαν ότι στην οδήγηση πρέπει να φοράω γυαλιά :jerking:

Τα υπολοιπα δηλαδη είναι ιδια με την φωτογραφία
(εκτός των γυαλιών??)
αααααχαχααχααχαχαχαχχαχααχαχα!!!!!!

Όχι ούτε 1 στο εκατομμύριο δε θα γινόμουν έτσι,ακόμα και να μου έδιναν 1 εκ. € ;)

Επισκέπτης
Αρκετά με τις εμφανίσεις.....ας επανέλθουμε στο θέμα όπου θάβουμε τον  Αλ......εμμμμ που σχολιάζουμε τα γεγονότα στο ΒΒ :think:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
γιατι ρε εσεις τι εχει το παιδακι στη φωτο?? :grin: πρεπει δειλαδη σωνει και καλα να κουβαλαει 700 κιλα μαγκια και να εχει 5 ποντους αξυρισια 6 τσαμπουκαδες και φατσα σαν του σκοτωσανε τη μανα και τον γαμησαν στο καπακι :jerking:....αυτο δηλαδη που νομιζουν οι ελλεεινιδες :uglystupid: οτι τους αρεσει

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γιατι ρε εσεις τι εχει το παιδακι στη φωτο?? :grin: πρεπει δειλαδη σωνει και καλα να κουβαλαει 700 κιλα μαγκια και να εχει 5 ποντους αξυρισια 6 τσαμπουκαδες και φατσα σαν του σκοτωσανε τη μανα και τον γαμησαν στο καπακι :jerking:....αυτο δηλαδη που νομιζουν οι ελλεεινιδες :uglystupid: οτι τους αρεσει
re δεν μας αρεσει αυτο ξεκολληστε λιγο.
αν μιλατε για τον κρητικο εγω τον βρισκω πολυ αντιπαθη.
και δεν εχω κατι με τους κρητικους ο συγκεκριμενος μου φαινεται πως παει να γινει τσακας. :rolleyes:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ε ναι, ο βιν ντίζελ μπορεί να είναι σφαχτάρι με 500 κιλά αρχίδια αλλά έχει τρυφερό βλέμμα  :rockon:
δεν τον εχω κανει θεο ομως ειπα απλα πως μαρεσει και σαν αντρας,σαν συνολο,μαρεσει και  αυτος που παιζει στο ματριξ τι να λεει το ιδιο ειναι και οι 2? :rolleyes:

Επισκέπτης
re δεν μας αρεσει αυτο ξεκολληστε λιγο.
αν μιλατε για τον κρητικο εγω τον βρισκω πολυ αντιπαθη.
και δεν εχω κατι με τους κρητικους ο συγκεκριμενος μου φαινεται πως παει να γινει τσακας. :rolleyes:

Δηλαδή μόλις νικήσει ο γιάννης,θα ξυρίσει το κεφάλι του,θα αφήσει μούσι και θα το βάψει ξανθό; :2funny:

γιατι ρε εσεις τι εχει το παιδακι στη φωτο?? :grin:

Αν λες για τον wannabe Bill Gates,τότε είναι εντελώς για τον πούτσο... :birdman:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν τον εχω κανει θεο ομως ειπα απλα πως μαρεσει και σαν αντρας,σαν συνολο,μαρεσει και  αυτος που παιζει στο ματριξ τι να λεει το ιδιο ειναι και οι 2? :rolleyes:

όποια λέει ότι δεν της αρέσει ο κιάνου λέει ψέματα  :smitten:

σατ απ μωρή, για να γελάσεις το είπα  :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
όποια λέει ότι δεν της αρέσει ο κιάνου λέει ψέματα  :smitten:

σατ απ μωρή, για να γελάσεις το είπα  :boobies:

αφου ειναι κουκλι
(γελασα ρε ο βιν ειναι λατρεια ειναι παντοτινος ερωτας)

αλλα δεν παει σε ολους αυτο το στυλ οι περισσοτεροι φαινονται αστειοι εως τραγικοι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε η φατσα στην φωτο ειναι η κλασσικη φατσα που αν ειμασταν στο αμερικα θα εσκαγε μυτη στο σχολειο οπλισμενος ως τα δοντια και θα γεμιζε κουμποτρυπες τους συμμαθητες του :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ελλατε τωρα ενας απο τους 9-10 ποσοι ειναι,καραγκιοζακους του ριαλιτι που κακως πολυ βλεπω κι εγω για να ριχνω φασκελα και μπινελικια και να εκτονωνω τα νευρα απο τα χιλια προβληματα...(ειμαι ο μονος? δε νομιζω).....αυτη ειναι η δουλεια τους ,καρπαζοεισπρακτορες
τωρα για αυτους τους κρητικους τα ειπαμε...οσοι νομιζουν οτι ειναι κατι παραπανω απο τον απλο πατο που ειναι ο μεσος  :shit:ελλην...απλα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:μεχρι να :crazy: :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom