Επισκέπτης
ναι αλλα ο κοσμος που το παρακολουθει ψοφαει γ ιντριγκα.οποτε ειναι πολυ πιθανο να φυγει ο κλαψιαρης μπαστουνοβλαχος.
Μη στενοχωριέσαι....αν φύγει ο μπαρμπα-Γιώργος,αμέσως μετά θα φύγει και ο Αλέξης,οικιοθελώς
ναι αλλα ο κοσμος που το παρακολουθει ψοφαει γ ιντριγκα.οποτε ειναι πολυ πιθανο να φυγει ο κλαψιαρης μπαστουνοβλαχος.
σιγα μην φυγει οκειοθελως ο αλεξης!!!Μη στενοχωριέσαι....αν φύγει ο μπαρμπα-Γιώργος,αμέσως μετά θα φύγει και ο Αλέξης,οικιοθελώς
προσπάθησα και εγώ να δω αυτό το πράγμα και το άλλαξα σε μισώ λεπτό, χώρια από ότι άκουγα δεν καταλάβαινα τη σκατά λέγανε...Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω τι μαλακιες διαβαζω εδω μεσα!
Ειναι δυνατον να γραφετε εστω και μια καλη κουβεντα για ολους τους κομπλεξικους που εχουν λαβει μερος στο παιχνιδι αυτο?
Ο καθε ενας ειναι περιπτωση που εχει επιλεχθει απο ειδικους για να ψυχαγωγησει τους οφθαλμολαγνους και δις κομπλεξικους τηλεθεατες του.
Τραγικο να διαβαζεις το "ποιος θα/αξιζει να κερδισει" τα φραγκα.
Ακομα χειροτερο να επιδοκιμαζονται βλαχοι,αγραμματοι,ωραιοπαθεις,εγωπαθεις και καθε ψωλου που μπηκε οχι για το game αλλα για το ..μετα!
Το αν θα κερδισει λοιπον ενας κουτοπονηρος 20χρονος βλαχος απο την Κρητη η ενας κλαψας απο το Βολο η ενας αγαμητος εντελως γυαλακιας ειναι καθαρα το τελευταιο πραγμα
στην βιομηχανια της κρεατομηχανης.
Σαχλα αστεια.δηθεν θεωριες του κωλου,ψευτικα συναισθηματα κανουν τους βλαμμενους και αγραμματους συγγενεις και κοντοχωριανους να πλερωνουν αδρα για την επικρατηση του πιο
ξεφτιλισμενου ειδους ανθρωπου.
Αυτου που δεχεται για οικονομικο οφελος να ξεπουλα την αξιοπρεπεια του σε ενα κλουβι με επιλεκτες περιπτωσεις ανθρωπων με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα!
Τεσπα ,τοσες μαλακιες στο τοπικ εγραψα κτη δικη μου
περισσοτερο για να δειξω οτι αυτοι που παιζουν στο παιχνιδι παει στο διαολο κυνηγανε τα λεφτα,
αυτοι ομως που καθονται και παρακολουθουν το σοου,φτιαχνουν τοπικ και σχολιαζουν και κανουν διαλογο για αυτη τη μπουρδα
ειστε πραγματικα για το
[size=50pt]ΜΠΟΥΤΣΟ! [/size]
Αυτη η μαυρουλα που παιζει ειναι λεει στριπτιτζου?
Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω τι μαλακιες διαβαζω εδω μεσα!
.........................
.........................
ειστε πραγματικα για το
[size=50pt]ΜΠΟΥΤΣΟ! [/size]
Αυτη η μαυρουλα που παιζει ειναι λεει στριπτιτζου?
Stipper οχι,go go dancer σε club ηταν.Αυτη η μαυρουλα που παιζει ειναι λεει στριπτιτζου?
Stipper οχι,go go dancer σε club ηταν.
Μη σας ξεγελαει παντως ο "αθωος" φουκακης. Αρχιδι ειναι κ μεγαλο μαλιστα, με την πρωτη ευκαιρια να πεταχτει να πει τα δικα του στα live μπας και τον αγαπησει το κοινο και καλα, ετσι νομιζει. ολο μαντιναδες και παπαριες, ασε που τις κανει ολες λαθος.
Δουλευε στο Folie Folie στην Αλεξανδρας...Stipper οχι,go go dancer σε club ηταν.
γιατι φιλε μου ειναι μαγκες μονο οταν ειναι πανω απο δυοπω πω ρε παιδί τι είναι αυτή οι κρητικοί στα ριάλιτοι, πολλοί άνδρες - μάγκες. Γιατί εγώ στο στρατό δεν γνώρισα ούτε έναν...
ολο μαγκια και σεβασμος μηδενΜη σας ξεγελαει παντως ο "αθωος" φουκακης. Αρχιδι ειναι κ μεγαλο μαλιστα, με την πρωτη ευκαιρια να πεταχτει να πει τα δικα του στα live μπας και τον αγαπησει το κοινο και καλα, ετσι νομιζει. ολο μαντιναδες και παπαριες, ασε που τις κανει ολες λαθος.
ξέρεις ποιον μου θυμίζει, εκείνος τον κρητικό στο μισιον, ακριβώς η ίδια κόπια, ένας ρεζίλας...ολο μαγκια και σεβασμος μηδεν
για φαπες....
μονο στα Reality???? γενικα ειναι κουραδομαγκες...μονο με το σιδερικο στην ζωνη κανουν μαγκιες...γιατι φιλε μου ειναι μαγκες μονο οταν ειναι πανω απο δυο
Στην αρχή έτσι μου χε φανεί και μένα , είχε και γέλιο στις εκφράσεις του και τον είχα συμπαθήσει , αλλά τώρα όσο πάει και μου τη σπάει.
Σήμερα πλάκιζαν μαζί με το βολιώτη και την άλλη βλαμμένη κρητικιά, ότι η Νάρα έιναι μαύρη σα τον Καρεμπέ και πώς θα ήταν γουλί και τέτοια.
Και η Νάρα τους λέει να σταματήσουν και μετά του απαντάει πώς θα ήταν με κόκκινο στριγκάκι και ξάνθια περούκα, κι έγινε έξαλλoς !
Πηγαινοερχόταν μέσα έξω γκαρίζοντας πάλι τα γνώστά " μια κουβέντα θα σου πώ, όπως σε σέβομαι θα με σεβεσαι, δε μου τα πε κανείς εξω να τονε γαμήσω ντάκα ντούκα κλπ.
Ε σιγά ρε μεγάλε πια έλεος, κατούρα και λίγο , του θίξανε τον ανδρισμό του βουνίσιου δροσερού αγοριού...
Εγώ ο Ηλίας θέλω να τα πάρει, για να δώ πόσες απ΄όλες μέσα έξω, που τον έχουν στο φτύσιμο, θα του κωλοτρίβονται μετά, με τα 200 στην τσέπη.
πω πω ρε παιδί τι είναι αυτή οι κρητικοί στα ριάλιτοι, πολλοί άνδρες - μάγκες. Γιατί εγώ στο στρατό δεν γνώρισα ούτε έναν...