apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παιδιά αυτός ο Γιώργος,εντελώς για τον πούτσο....μου'ρχόταν να πετάξω τη σαγιονάρα στην οθόνη μόλις έβλεπα τη σκατόφατσα του....ο κλασικός χοντρός βλαχοέλληνας είναι ο τύπος.....ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΛΕΜΕ
Παιδιά αυτός ο Γιώργος,εντελώς για τον πούτσο....μου'ρχόταν να πετάξω τη σαγιονάρα στην οθόνη μόλις έβλεπα τη σκατόφατσα του....ο κλασικός χοντρός βλαχοέλληνας είναι ο τύπος.....ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΛΕΜΕ
Τέτοιες έχω:
ναι αλλα ο κοσμος που το παρακολουθει ψοφαει γ ιντριγκα.οποτε ειναι πολυ πιθανο να φυγει ο κλαψιαρης μπαστουνοβλαχος.Για οσους δεν ειδαν το αποψινο επεισοδιο του big brother τους πληροφορω οτι ηταν ενα "tribute" στο "παιχνιδακι" που παιζει ο Αλεξης...
Οπως καταλαβατε ειναι η ωρα του να αποχωρησει και γιαυτο εκαναν τετοιο μονταζ ωστε να μαζεψει ολες τις αρνητικες ψηφους και να την πουλεψει την ερχομενη Κυριακη...
δε νομιζω να φυγει ο βλαχακος.αυτος με τον κριτικο θα πανε μαρκια εκτιμωναι αλλα ο κοσμος που το παρακολουθει ψοφαει γ ιντριγκα.οποτε ειναι πολυ πιθανο να φυγει ο κλαψιαρης μπαστουνοβλαχος.
ο κρητικος σιγουρα!!!90% θα παρει κ τα φραγκα!!!αν κ σε τετοιο παιχνιδι ειναι απολυτα αξιοπρεπης!!!!ουτε μια μαλακια δεν εχει κανει.δε νομιζω να φυγει ο βλαχακος.αυτος με τον κριτικο θα πανε μαρκια εκτιμω
ναι ο κριτικος ειναι καλο παιδι ρε παιδι μουο κρητικος σιγουρα!!!90% θα παρει κ τα φραγκα!!!αν κ σε τετοιο παιχνιδι ειναι απολυτα αξιοπρεπης!!!!ουτε μια μαλακια δεν εχει κανει.
βασικα εχεις δικιο μαλλον...
αντωνης γιαννης γιωργος ηλιας τετραδα.
και εκτιμω οτι θα παει και ετσι:1.γιαννης 2.γιωργος 3.αντωνης 4.ηλιας
οντως!!!ουτε σαλιαρισματα ουτε πισωπλατες κουβεντες....κυριος...ναι ο κριτικος ειναι καλο παιδι ρε παιδι μου
τον συμπαθεις με τη πρωτη.
Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω τι μαλακιες διαβαζω εδω μεσα!
Ειναι δυνατον να γραφετε εστω και μια καλη κουβεντα για ολους τους κομπλεξικους που εχουν λαβει μερος στο παιχνιδι αυτο?
Ο καθε ενας ειναι περιπτωση που εχει επιλεχθει απο ειδικους για να ψυχαγωγησει τους οφθαλμολαγνους και δις κομπλεξικους τηλεθεατες του.
Τραγικο να διαβαζεις το "ποιος θα/αξιζει να κερδισει" τα φραγκα.
Ακομα χειροτερο να επιδοκιμαζονται βλαχοι,αγραμματοι,ωραιοπαθεις,εγωπαθεις και καθε ψωλου που μπηκε οχι για το game αλλα για το ..μετα!
Το αν θα κερδισει λοιπον ενας κουτοπονηρος 20χρονος βλαχος απο την Κρητη η ενας κλαψας απο το Βολο η ενας αγαμητος εντελως γυαλακιας ειναι καθαρα το τελευταιο πραγμα
στην βιομηχανια της κρεατομηχανης.
Σαχλα αστεια.δηθεν θεωριες του κωλου,ψευτικα συναισθηματα κανουν τους βλαμμενους και αγραμματους συγγενεις και κοντοχωριανους να πλερωνουν αδρα για την επικρατηση του πιο
ξεφτιλισμενου ειδους ανθρωπου.
Αυτου που δεχεται για οικονομικο οφελος να ξεπουλα την αξιοπρεπεια του σε ενα κλουβι με επιλεκτες περιπτωσεις ανθρωπων με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα!
Τεσπα ,τοσες μαλακιες στο τοπικ εγραψα κτη δικη μου
περισσοτερο για να δειξω οτι αυτοι που παιζουν στο παιχνιδι παει στο διαολο κυνηγανε τα λεφτα,
αυτοι ομως που καθονται και παρακολουθουν το σοου,φτιαχνουν τοπικ και σχολιαζουν και κανουν διαλογο για αυτη τη μπουρδα
ειστε πραγματικα για το
[size=50pt]ΜΠΟΥΤΣΟ! [/size]
ο κρητικος σιγουρα!!!90% θα παρει κ τα φραγκα!!!αν κ σε τετοιο παιχνιδι ειναι απολυτα αξιοπρεπης!!!!ουτε μια μαλακια δεν εχει κανει.
βασικα εχεις δικιο μαλλον...
αντωνης γιαννης γιωργος ηλιας τετραδα.
και εκτιμω οτι θα παει και ετσι:1.γιαννης 2.γιωργος 3.αντωνης 4.ηλιας