Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
H Στέλλα είναι απο τις κλασικες ανοργασμικες Ελληνιδες που τώρα τελευταια βλέπουμε να εξαπλωνοντια σαν καρκινος.Θελω με το που βγει απο Big brother να την πατήσει νταλικα.Αν και πιο πολυ λυπάμαι την νταλικα

Μόλις βγει,την αναλαμβάνω εγώ :birdman:

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις βγει,την αναλαμβάνω εγώ :birdman:

Εντάξει ρε μόρτη δεν πρόκειται να μονομαχήσω με την πάρτυ σου για το....

buffalov.jpg

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Η μοναδικη ωραια εκει περα ειναι η Εβελινα το πολωνακι,ελπιζω να κερδισει κουκλι ειναι <3 <3

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η μοναδικη ωραια εκει περα ειναι η Εβελινα το πολωνακι,ελπιζω να κερδισει κουκλι ειναι <3 <3

Kατσε ρε μεγάλε το Brazil δεν σου λέει τίποτα???? :think:

Εντάξει έχει πολλά κυβικά αλλά είναι ότι πρέπει για ενα μαραθωνιο σεξ

Το πολωνακι είναι για μόνον για τις στροφες...Μετα απο 2-3 ξερογκαζιες( :knockinb:) θα έχει παραδώσει πνέυμα

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Kατσε ρε μεγάλε το Brazil δεν σου λέει τίποτα???? :think:

Εντάξει έχει πολλά κυβικά αλλά είναι ότι πρέπει για ενα μαραθωνιο σεξ

Το πολωνακι είναι για μόνον για τις στροφες...Μετα απο 2-3 ξερογκαζιες( :knockinb:) θα έχει παραδώσει πνέυμα
Mπερδευεις τον ερωτα με το γαμησι.
Πουτανακι σαν τη Βραζιλιανα το εχεις μονο για γαμησι,ουτως η αλλος στριπτιζου ειναι.
Τη πολωνεζα την εχεις για ηρεμο και απαλο σεξακι-για σχεση δηλαδη,μια γλυκα ειναι ασε που παλια ασχολιοταν με το μοντελινγκ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ κάτι παθαίνω άμα μου μιλάει η γκόμενα σπαστά ελληνικά, είτε είναι ξένη είτε ελληνίδα μετανάστης.
μιλάμε για τρελλή κάβλα........

επίσης είναι γαμάτο όταν την πέφτω σε ξένη γκόμενα στα αγγλικά.... μιλάμε η γλώσσα μου πάει ροδάνι.
τί χούι είναι αυτό να μην μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω στην μητρική μου γλώσσα δε ξέρω :idiot:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εγώ κάτι παθαίνω άμα μου μιλάει η γκόμενα σπαστά ελληνικά, είτε είναι ξένη είτε ελληνίδα μετανάστης.
μιλάμε για τρελλή κάβλα........

σπαστά ελληνικά; Καυλώνεις και με αυτόν;  :think:

URL]]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σπαστά ελληνικά; Καυλώνεις και με αυτόν;  :think:

http://[URL unfurl="true"]www.kosmoslarissa.gr/images/news/125787376784_mrg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μόνο καυλώνω;όταν σχολιάζει αγώνα είμαι την ψωλή στο χέρι  :bigdick:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
οσο ηταν οι ψωλες το εβλεπα μπας κ επεφτε και κανα πλακομουνι...απο τοτε που εφυγαν δεν το ξαναδα

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
θελω να ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙ αυτο το ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΟ, η ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ, η ΞΕΝΕΡΩΤΗ ......... ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
οσο ηταν οι ψωλες το εβλεπα μπας κ επεφτε και κανα πλακομουνι...απο τοτε που εφυγαν δεν το ξαναδα

Πιστευω οτι θα δουμε Ελινα σε εμφανισεις "ιδιωτικου" οταν θα τελειωσει το ΒΒ, διοτι εχει συμβόλαιο εκει, εως να τελειωσει ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κανει κατι αλλο....

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω οτι θα δουμε Ελινα σε εμφανισεις "ιδιωτικου" οταν θα τελειωσει το ΒΒ, διοτι εχει συμβόλαιο εκει, εως να τελειωσει ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κανει κατι αλλο....

Για δώσε τροφή..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
θελω να ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙ αυτο το ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΟ, η ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ, η ΞΕΝΕΡΩΤΗ ......... ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

Για την καριόλα την Στέλλα το λες :think:.Πάντως μακάρι να πάρει τον μπούλο :birdman:,αλλά μαζί και με το δίδυμο Εβελίνα-Νάρα :s&m_1: :s&m_3:,που νομίζουν οι μαλακισμένες ότι αν κάνουν όπως τα παιδάκια του νηπιαγωγείου θα πάρουν και τα 200 χιλιάρικα :jerking: :jerking:Γαμώ το σπίτι σας σιχαμένες ψώλες :fuck2: :fuck1:,έφυγε ο Μιχάλης και κάνατε και πως σας πείραξε,γαμώ την Πολωνία και την Βραζιλία σας :zfuck:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για την καριόλα την Στέλλα το λες :think:.Πάντως μακάρι να πάρει τον μπούλο :birdman:,αλλά μαζί και με το δίδυμο Εβελίνα-Νάρα :s&m_1: :s&m_3:,που νομίζουν οι μαλακισμένες ότι αν κάνουν όπως τα παιδάκια του νηπιαγωγείου θα πάρουν και τα 200 χιλιάρικα :jerking: :jerking:Γαμώ το σπίτι σας σιχαμένες ψώλες :fuck2: :fuck1:,έφυγε ο Μιχάλης και κάνατε και πως σας πείραξε,γαμώ την Πολωνία και την Βραζιλία σας :zfuck:
πολωνεζα βραζιλιανα τρομερη μυξη,που ειναι αυτες?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
ΜΥΞΗ?????  Πρασινη και γλυστερη?  καλο :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
πολωνεζα βραζιλιανα τρομερη μυξη,που ειναι αυτες?

Θα τις αναγνωρίσεις από το 24ωρο κλάμα :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:,και τις σπαστικές φωνές τους :thefinge: :thefinge:.Επίσης από το μόνιμο κουτσομπολιό και το θάψιμο όλων των υπολοίπων παικτών,γαμώ τις κωλάρες σας μέσα :zfuck: :2on1:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.166
Πόντοι
5.595
Ετσι-ετσι...χωσε Κωστακη... με τα μπαζα κ τα δυο... μας εχουν πρηξει τα αρδιδια... :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom