The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Τις προάλλες, κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί, εάν δεν με απατά η μνήμη μου...Άσε τις υπεκφυγές...είσαι έτσι ή δεν είσαι?
Τις προάλλες, κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί, εάν δεν με απατά η μνήμη μου...Άσε τις υπεκφυγές...είσαι έτσι ή δεν είσαι?
Τις προάλλες, κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί, εάν δεν με απατά η μνήμη μου.
Σαφώς, αλλά πάνω στην χαρά σας (εκεί που χαριεντιζόσαστε με του κολήγους) δεν αποκρούσατε τους χαρακτηρισμούς των.πφφφφφφφφφφ εγω δεν εννοησα τιποτις....μονοι σας κανατε τις αναγωγες σας
Σαφώς, αλλά πάνω στην χαρά σας (εκεί που χαριεντιζόσαστε με του κολήγους) δεν αποκρούσατε τους χαρακτηρισμούς των.
πφφφφφφφφφφ εγω δεν εννοησα τιποτις....μονοι σας κανατε τις αναγωγες σας
Το περίμενα πιο underground ρε γαμώτο..τους ήθελα ακόμη πιο σουργελους τους παίχτες.Θα το δω πάλι προς το τέλος,μόλις μείνουν 5-6 μπας και έχει λίγο τζέρτζελο.
Συμφωνα με προσφατες κλινικες και εργαστηριακες ερευνες ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΖΟ...Do not Disturb...
...Μάστα...άλλου είδους και εμφάνισης μπάζο είναι...
η επιστημη μιλησε....
εχω μεγαλα βυζα ρε ανατολ....δεν το σωζω καθολου?
...Εξαρτάται...από 5 και πάνω κάτι μπορεί να γίνει...
Το περίμενα πιο underground ρε γαμώτο..τους ήθελα ακόμη πιο σουργελους τους παίχτες.Θα το δω πάλι προς το τέλος,μόλις μείνουν 5-6 μπας και έχει λίγο τζέρτζελο.
απο 5 και πανω δεν αρχιζεις να γερνεις?
...Εξαρτάται από τα αμορτισέρ...
ηθελα να ξερα ποιος κωλοφαρδος χαιρεται τις μπουταρες σουΤο περίμενα πιο underground ρε γαμώτο..τους ήθελα ακόμη πιο σουργελους τους παίχτες.Θα το δω πάλι προς το τέλος,μόλις μείνουν 5-6 μπας και έχει λίγο τζέρτζελο.
ηθελα να ξερα ποιος κωλοφαρδος χαιρεται τις μπουταρες σου
να του σφιξω το χερι
μόνο αν είσαι έτσι..ηθελα να ξερα ποιος κωλοφαρδος χαιρεται τις μπουταρες σου
να του σφιξω το χερι
ο μοταρο απο το μορταλ κομπατ....μόνο αν είσαι έτσι..
(μη μου κάνετε αναφορά )
ο μοταρο απο το μορταλ κομπατ....
αχαχαχααχαχαχαχαχ
δηλαδη δεν καταλαβα γουσταρει μονο φετονια;;
εισαι χαζος ρε....τι βλάκας
ΥΓ Ο γκόρο είναι