lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
χαχαχα κλασμενος ειναιAυτη η Ελινα(η βυζαρου) πρεπει να εχει 'παρει' πολυ κοσμο τελικα...
ΤUS & Ελινα Μπεκακου.. προσεχτε στο 0.48 ....
χαχαχα κλασμενος ειναιAυτη η Ελινα(η βυζαρου) πρεπει να εχει 'παρει' πολυ κοσμο τελικα...
Φερτε τον ρε να τον πάρω στο Ναυτικό για μια μέρα..ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!Aυτη η Ελινα(η βυζαρου) πρεπει να εχει 'παρει' πολυ κοσμο τελικα...
axaxaxaxaxaxaxΦερτε τον ρε να τον πάρω στο Ναυτικό για μια μέρα..ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!
E....κλασικα πραγματα...χαχαχα κλασμενος ειναι
Τσαμπα θα πεταξει το ελικοπτερο ρε!Δεν εχουμε και λεφτα για καυσιμα!ναυαρχε να τον στειλουμε στο σκαραμαγκα στα μυκ να τον ριξουν στην θαλασσα απο κανα ελικοπτερο
Με σακούλα και πισωκολλητό.Μόνο...Φέρτε μου τη Βαλεντίνα για κανονικό και ατελείωτο!!!!!!!!!!!!!!axaxaxaxaxaxax
καπετανιο την ξανθια την γαμας;;;
εσυ τις προαλλες δεν ελεγες καλε πως θες την ξανθια η λαθος θυμαμαι?Με σακούλα και πισωκολλητό.Μόνο...Φέρτε μου τη Βαλεντίνα για κανονικό και ατελείωτο!!!!!!!!!!!!!!
Λαθος...Βαλεντινα από την αρχή...Δες τα ποστ μου..εσυ τις προαλλες δεν ελεγες καλε πως θες την ξανθια η λαθος θυμαμαι?
μαλλον σε μπερδευω με αλλον!!!Λαθος...Βαλεντινα από την αρχή...Δες τα ποστ μου..
τελειο αλλα την πηδαει εκεινος ο μπρατσαρας ο γιαννης...Με σακούλα και πισωκολλητό.Μόνο...Φέρτε μου τη Βαλεντίνα για κανονικό και ατελείωτο!!!!!!!!!!!!!!
Λες να "παίζει " κανενας κλώνος μου???μαλλον σε μπερδευω με αλλον!!!
Μικροτσούτσουνος είναι...Ανικανοποίητη δηλώνει!!Το Πεδίον ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ!!!!!!!!!!!!τελειο αλλα την πηδαει εκεινος ο μπρατσαρας ο γιαννης...
Θα μπειs κι εσυ μεσα στο σπιτι???????Μονο μεσα θα σου "κατσει"Μικροτσούτσουνος είναι...Ανικανοποίητη δηλώνει!!Το Πεδίον ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ!!!!!!!!!!!!
χχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα!!Ειπαμε ρε αδερφέ αλλα όχι και σε Δημόσια Θέα....Θα μπειs κι εσυ μεσα στο σπιτι???????Μονο μεσα θα σου "κατσει"