Επισκέπτης
μεγας μπαζογαμιας
Δεν είναι κακό αυτό.....να φέρουμε τον Αλέξη στο μπουρδέλα,μπας και γαμήσει κανένα από τα μπάζα εδώ μέσα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
μεγας μπαζογαμιας
Re κιθαρα σε ειχα για ποιο αλανη...οχι να βλεπεις bb..Δεν είναι κακό αυτό.....να φέρουμε τον Αλέξη στο μπουρδέλα,μπας και γαμήσει κανένα από τα μπάζα εδώ μέσα![]()
![]()
γιατί το κοντοπούτανο το λες κοντοπούτανο???ρε πουστη μου πως μου γυρναει τα μυαλα το κοντοπουτανο η στελλα δεν λεγεται......πως την περιμενουμε ολοι εμεις τα τηλεοπτικα βαμπιρια να βγει στην σεντρα και να την στειλουμε απο κει που ειρθε η καριολα.....αν βγει προτεινομενη θα στειλω sms![]()
![]()
Αλέξης = Μπαζογαμιάς![]()
![]()
![]()
![]()
συμφωνω αδεφια..... Ο ΜΕΓΑΣ......
αλλα θελω να φυγει ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
ο ξανθοψειρας.........
ΠΟΣΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ....sorry, . η ΔΙΠΡΌΣΩΠΗ ΑΔΕΡΦΩ !!!
Αυτός ο Γιάννης τι στο διάολο;;; Πρόωρη γήρανση έχει στον εγκέφαλο του;
Έτσι όπως μιλάει μου θυμίζει 80χρονο παππού από επαρχία (δεν "κατέχει" πως λέγεται το rock 'n roll)
Έμαθε το μπιγκ μπράδερ ο κάθε καράβλαχος,και θέλει να βγαίνει και στο γυαλί τρομάρα του.....φέτος οι περισσότεροι ήταν βλάχοι και αλλοδαποί που μπήκαν.....οι νορμάλ ήταν μειοψηφία.....![]()
ευτυχως που δεν πηρανε και σενα.....μετα θα λεγαμε οτι γεμισε πουστρακια....
Μακάρι να με πέρνανε...θα αποκτούσε και ένα επίπεδο το Μπιγκ.... ;)
Και καλύτερα να γέμιζε gay παρά κωλόβλαχους....αυτοί είναι γενημένοι για να κουρεύουν πρόβατα.....,![]()
Αυτός ο Γιάννης τι στο διάολο;;; Πρόωρη γήρανση έχει στον εγκέφαλο του;
Έτσι όπως μιλάει μου θυμίζει 80χρονο παππού από επαρχία (δεν "κατέχει" πως λέγεται το rock 'n roll)
Έμαθε το μπιγκ μπράδερ ο κάθε καράβλαχος,και θέλει να βγαίνει και στο γυαλί τρομάρα του.....φέτος οι περισσότεροι ήταν βλάχοι και αλλοδαποί που μπήκαν.....οι νορμάλ ήταν μειοψηφία.....![]()
καλή περιγραφήΔεν καταλαβαινω τον ορο "νορμαλ"
καλως κ κακως ολοι οι παιχτες εκει μεσα ειναι αντιπροσωπευτικη της σημερινης κοινωνιας
ειχα κανει και την αναλ-υση πριν καποιο καιρο
αυτα που βλεπουμε και ζουμε καθε μερα ειναι εκει μεσα
πχ η ελλεινιδα κοντοπουτανο που το παιζει ηθικη κατεβαζει την μινιφουστα οταν σηκωνεται αλλα θα τον ετρωγε μεσα στις τουαλετες
ο τυπας ο αξυριστος ο γκομενος κ καλα
το ψωνιο που χτυπιεται στα γυμναστηρια
η αλλοδαπη ξεκωλη κλπ κλπ
για νικητη τελικα θελω γιαννη οχι θελω αλλα τον προτιμω απο τους αλλους τους σαπιους αφου επεσαν πια και οι μασκες ηλια-αντωνη
Γιατί ρε μαλακομπούκωμα, οι γονείς σου φύτρωσαν στην Αθήνα; Από χωριό ήρθαν κι αυτοί, κι αν όχι αυτοί τότε οι παπούδες σου. Οι βλάχοι σε θρέφουν τόσα χρόνια μπαρουτόμυαλε
Δεν καταλαβαινω τον ορο "νορμαλ"
καλως κ κακως ολοι οι παιχτες εκει μεσα ειναι αντιπροσωπευτικη της σημερινης κοινωνιας
ειχα κανει και την αναλ-υση πριν καποιο καιρο
αυτα που βλεπουμε και ζουμε καθε μερα ειναι εκει μεσα
πχ η ελλεινιδα κοντοπουτανο που το παιζει ηθικη κατεβαζει την μινιφουστα οταν σηκωνεται αλλα θα τον ετρωγε μεσα στις τουαλετες
ο τυπας ο αξυριστος ο γκομενος κ καλα
το ψωνιο που χτυπιεται στα γυμναστηρια
η αλλοδαπη ξεκωλη κλπ κλπ
για νικητη τελικα θελω γιαννη οχι θελω αλλα τον προτιμω απο τους αλλους τους σαπιους αφου επεσαν πια και οι μασκες ηλια-αντωνη
Τσκ...εμένα οι γονείς μου γεννήθηκαν στην Αθήνα,και οι γονείς τους από την πλευρά του πατέρα μου γεννήθηκαν στο Παρίσι,και από τη πλευρά της μητέρας μου γεννήθηκαν στο Βερολίνο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μωρη φλωροπουστα,το κωλοδαχτυλο γιατι το βαζεις συνεχεια στις απαντησεις σου?? εχεις την εντυπωση οτι ταπωνεις κανεναν με τις μαλακιες που αμολας?
Ρε μαλάκα γκατίκ,σου έχω γίνει εμμονή έτσι; Στα τελευταία ποστ σου,μόνο σε μένα απαντάς.....(
)
σ'αυτο εχεις δικιο...., μαλακια μου!! δεν ξαναασχολουμε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εισαι φλωροπουστας!
Η Στέλλα πρότεινε για αποχώρηση τον Ηλία και την Εβελίνα
Ο Αλέξης πρότεινε για αποχώρηση τον Γιάννη και τον Αντώνη
Η Εβελίνα πρότεινε για αποχώρηση την Στέλλα και τον Αντώνη
Ο Αντώνης πρότεινε για αποχώρηση τον Αλέξη και Εβελίνα
Ο Ηλίας πρότεινε για αποχώρηση τον Αλέξη και Αντώνη
Ο Γιάννης πρότεινε για αποχώρηση την Στέλλα την Εβελίνα
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι συνεπώς οι Εβελίνα και ο Αντώνης, ενώ ο Αλέξης που δεν θέλησε να εξαιρέσει κάποιον είναι και αυτός υποφήφιος.
Ο Ηλίας σαν αρχηγός της προηγούμενης εβδομάδας επέλεξε να εξαιρεθεί της ψηφοφορίας η Εβελίνα ενώ για την Στέλλα, αρχηγό αυτής της εβδομάδας, κάθε ψήφος της μετρούσε διπλά