Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ρε πουστη μου πως μου γυρναει τα μυαλα το κοντοπουτανο η στελλα δεν λεγεται......πως την περιμενουμε ολοι εμεις τα τηλεοπτικα βαμπιρια να βγει στην σεντρα και να την στειλουμε απο κει που ειρθε η καριολα.....αν βγει προτεινομενη θα στειλω sms :tooth: :tooth:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε πουστη μου πως μου γυρναει τα μυαλα το κοντοπουτανο η στελλα δεν λεγεται......πως την περιμενουμε ολοι εμεις τα τηλεοπτικα βαμπιρια να βγει στην σεντρα και να την στειλουμε απο κει που ειρθε η καριολα.....αν βγει προτεινομενη θα στειλω sms :tooth: :tooth:
γιατί το κοντοπούτανο το λες κοντοπούτανο???
έχει να φάει μαζικά SMS και το ξέρει η κάρυα

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Αλέξης = Μπαζογαμιάς :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

συμφωνω αδεφια..... Ο ΜΕΓΑΣ......

αλλα θελω να φυγει ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,,,, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ο ξανθοψειρας.........

ΠΟΣΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ....sorry, . η ΔΙΠΡΌΣΩΠΗ ΑΔΕΡΦΩ !!!

Επισκέπτης
συμφωνω αδεφια..... Ο ΜΕΓΑΣ......

αλλα θελω να φυγει ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,,,, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ο ξανθοψειρας.........

ΠΟΣΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ....sorry, . η ΔΙΠΡΌΣΩΠΗ ΑΔΕΡΦΩ !!!

Να φύγει ο κλαψαντώνης αυτή τη φορά....τον Αλέξη τον θέλουμε,για να μη μας χαλάσει το σενάριο ο άτιμος :birdman: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

(Θέλουμε κουαρτέτο Ηλίας - Εβελίνα,Αλέξης - Στέλλα :rockon:)

Επισκέπτης
Αυτός ο Γιάννης τι στο διάολο;;; Πρόωρη γήρανση έχει στον εγκέφαλο του; :headbang:

Έτσι όπως μιλάει μου θυμίζει 80χρονο παππού από επαρχία (δεν "κατέχει" πως λέγεται το rock 'n roll)

Έμαθε το μπιγκ μπράδερ ο κάθε καράβλαχος,και θέλει να βγαίνει και στο γυαλί τρομάρα του.....φέτος οι περισσότεροι ήταν βλάχοι και αλλοδαποί που μπήκαν.....οι νορμάλ ήταν μειοψηφία..... :headbang:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Αυτός ο Γιάννης τι στο διάολο;;; Πρόωρη γήρανση έχει στον εγκέφαλο του; :headbang:

Έτσι όπως μιλάει μου θυμίζει 80χρονο παππού από επαρχία (δεν "κατέχει" πως λέγεται το rock 'n roll)

Έμαθε το μπιγκ μπράδερ ο κάθε καράβλαχος,και θέλει να βγαίνει και στο γυαλί τρομάρα του.....φέτος οι περισσότεροι ήταν βλάχοι και αλλοδαποί που μπήκαν.....οι νορμάλ ήταν μειοψηφία..... :headbang:

ευτυχως που δεν πηρανε και σενα.....μετα θα λεγαμε οτι γεμισε πουστρακια....

Επισκέπτης
ευτυχως που δεν πηρανε και σενα.....μετα θα λεγαμε οτι γεμισε πουστρακια....

Μακάρι να με πέρνανε...θα αποκτούσε και ένα επίπεδο το Μπιγκ.... ;)

Και καλύτερα να γέμιζε gay παρά κωλόβλαχους....αυτοί είναι γενημένοι για να κουρεύουν πρόβατα....., :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Μακάρι να με πέρνανε...θα αποκτούσε και ένα επίπεδο το Μπιγκ.... ;)

Και καλύτερα να γέμιζε gay παρά κωλόβλαχους....αυτοί είναι γενημένοι για να κουρεύουν πρόβατα....., :birdman:

Γιατί ρε μαλακομπούκωμα, οι γονείς σου φύτρωσαν στην Αθήνα; Από χωριό ήρθαν κι αυτοί, κι αν όχι αυτοί τότε οι παπούδες σου. Οι βλάχοι σε θρέφουν τόσα χρόνια μπαρουτόμυαλε

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265

Δεν καταλαβαινω τον ορο "νορμαλ"
καλως κ κακως ολοι οι παιχτες εκει μεσα ειναι αντιπροσωπευτικη της σημερινης κοινωνιας
ειχα κανει και την αναλ-υση πριν καποιο καιρο

αυτα που βλεπουμε και ζουμε καθε μερα ειναι εκει μεσα
πχ η ελλεινιδα κοντοπουτανο που το παιζει ηθικη κατεβαζει την μινιφουστα οταν σηκωνεται αλλα θα τον ετρωγε μεσα στις τουαλετες
ο τυπας ο αξυριστος ο γκομενος κ καλα
το ψωνιο που χτυπιεται στα γυμναστηρια
η αλλοδαπη ξεκωλη κλπ κλπ

για νικητη τελικα θελω γιαννη οχι θελω αλλα τον προτιμω απο τους αλλους τους σαπιους αφου επεσαν πια και οι μασκες ηλια-αντωνη

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καλως κ κακως ολοι οι παιχτες εκει μεσα ειναι αντιπροσωπευτικη της σημερινης κοινωνιας

πχ η ελλεινιδα κοντοπουτανο που το παιζει ηθικη κατεβαζει την μινιφουστα οταν σηκωνεται αλλα θα τον ετρωγε μεσα στις τουαλετες

για νικητη τελικα θελω γιαννη οχι θελω αλλα τον προτιμω απο τους αλλους τους σαπιους αφου επεσαν πια και οι μασκες ηλια-αντωνη
καλή περιγραφή
ειδικα΄με το αλλοδαπή ξέκωλη
και την ελλεινιδα κοντοπουτανο
έριξα τρομερό γέλιο

Επισκέπτης
Γιατί ρε μαλακομπούκωμα, οι γονείς σου φύτρωσαν στην Αθήνα; Από χωριό ήρθαν κι αυτοί, κι αν όχι αυτοί τότε οι παπούδες σου. Οι βλάχοι σε θρέφουν τόσα χρόνια μπαρουτόμυαλε

Τσκ...εμένα οι γονείς μου γεννήθηκαν στην Αθήνα,και οι γονείς τους από την πλευρά του πατέρα μου γεννήθηκαν στο Παρίσι,και από τη πλευρά της μητέρας μου γεννήθηκαν στο Βερολίνο...... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Κοίτα φίλε....επειδή ξέρω από στατιστική τα 16 άτομα που είναι στο σπίτι του ΒΒ δεν είθναι επαρκές δείγμα,για να πούμε ότι αυτό που βλέπουμε και ζούμε κάθε μέρα εκεί μέσα....δεν συναντάς καθημερινά,έναν Γιάννη να μιλάει ακαταλαβίστικα,έναν Ηλία που είναι 45αρης και κουλ,κτλ....

Καμιά Στέλλα και κανέναν Αλέξη να συναντήσεις.... :grin:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Τσκ...εμένα οι γονείς μου γεννήθηκαν στην Αθήνα,και οι γονείς τους από την πλευρά του πατέρα μου γεννήθηκαν στο Παρίσι,και από τη πλευρά της μητέρας μου γεννήθηκαν στο Βερολίνο...... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

μωρη φλωροπουστα,το κωλοδαχτυλο γιατι το βαζεις συνεχεια στις απαντησεις σου?? εχεις την εντυπωση οτι ταπωνεις κανεναν με τις μαλακιες που αμολας?

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα γκατίκ,σου έχω γίνει εμμονή έτσι; Στα τελευταία ποστ σου,μόνο σε μένα απαντάς..... :jerking: (:birdman:)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα γκατίκ,σου έχω γίνει εμμονή έτσι; Στα τελευταία ποστ σου,μόνο σε μένα απαντάς..... :jerking: (:birdman:)

σ'αυτο εχεις δικιο...., μαλακια μου!!  δεν ξαναασχολουμε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εισαι φλωροπουστας!

Επισκέπτης
Αύριο,θα φύγει ο μαλακαντώνης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αλέξη,μη φύγεις εσύ κακομοίρη μου και μου χαλάσεις το σενάριο......σε θέλουμε για 4αδα εσένα, αλλά όχι για νικητή :birdman:

Επισκέπτης
Χμμμμ....το προσέξατε αυτό;;; :rolleyes:

Η Στέλλα πρότεινε για αποχώρηση τον Ηλία και την Εβελίνα
Ο Αλέξης πρότεινε για αποχώρηση τον Γιάννη και τον Αντώνη
Η Εβελίνα πρότεινε για αποχώρηση την Στέλλα και τον Αντώνη
Ο Αντώνης πρότεινε για αποχώρηση τον Αλέξη και Εβελίνα
Ο Ηλίας πρότεινε για αποχώρηση τον Αλέξη και Αντώνη
Ο Γιάννης πρότεινε για αποχώρηση την Στέλλα την Εβελίνα

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι συνεπώς οι Εβελίνα και ο Αντώνης, ενώ ο Αλέξης που δεν θέλησε να εξαιρέσει κάποιον είναι και αυτός υποφήφιος.

και αυτό:

Ο Ηλίας σαν αρχηγός της προηγούμενης εβδομάδας επέλεξε να εξαιρεθεί της ψηφοφορίας η Εβελίνα ενώ για την Στέλλα, αρχηγό αυτής της εβδομάδας, κάθε ψήφος της μετρούσε διπλά

Οπότε έχουμε και λέμε.....αν η ψήφος του αρχηγού,πιάνει διπλά,όπως στην περίπτωση της Στέλλας...τότε ο Γιάννης θα είχε 4 ψήφους και ο Αντώνης 4....ενώ δεν έγινε έτσι....αλλά και πάλι.....στην τελευταία ψηφοφορία,ο Αντώνης και η Εβελίνα είχαν 3 ψήφους έκαστος ενώ η Στέλλα είχε 4!!!!!

Και λέει συνεπώς υποψήφιοι είναι ο Αντώνης και η Εβελίνα...... :think:

Όπως επίσης στην προτελευταία ψηφοφορία,που ήταν η Στέλλα αρχηγός,δε γίνεται όπως πάντα που ο αρχηγός ρωτάει αν θέλει να εξαιρέσουν κάποιον,και αν δε το κάνει βγαίνει υποψήφιος,αλλά κάθε ψήφος της μετρούσε διπλά όπως είπα....

Κάτι βρωμάει με τη Στέλλα,και δε θέλουν να τη διώξουν,..... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom