Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
θέλουν να της δώσουν τα φράγκα, για να μπορέσει τελικά να κάνει την επέμβαση στα πόδια της με τον τόρνο.
Τι να κανει η αρκουδα.....Ουτε με τορνο ερχεται αυτη.θέλουν να της δώσουν τα φράγκα, για να μπορέσει τελικά να κάνει την επέμβαση στα πόδια της με τον τόρνο.
Σήμερα θα φύγει η μαλάκω η Εβελίνα γιατί δεν ξέρει ούτε καν να υποκρίνεται και κάνει μπαμ πόσο σικέ είναι το παιχνίδι που παίζει,κι αυτό δεν νομίζω ότι το γουστάρει ο κόσμος
πολύ καλή ανάλυση3) Αν φύγει ο κλαψομούνης Αντώνης θα στενοχωρθεί μεν η Στελίτσα....αλλά όχι τόσο άμα έφευγε ο Αλέξ....
Οπότε,για να μη χαλάσει το σενάριο....καλύτερα να φύγει ο Αντώνης και αμέσως μετά ο [size=20pt]ΜΠΑΡΜΠΑγιάννης ο 21χρονος κωλόγερος από την επαρχία[/size],ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ......και έτσι θα έχουμε για τελική τετράδα Αλέξη-Εβελίνα-Ηλία-Στέλλα.....
πολύ καλή ανάλυση
ειδικά το 21χρονος κωλόγερος έγραψε
όντως γεννήθηκε γέρος 200 ετών με σκατά στο μυαλό του
αυτοί που περιγράφεις μεγάλωσαν μέσα σε κοινωνίες και περιβάλλοντα που δυσλειτουργούν.Εδώ δεν ήξερε ο μαλάκας τι ήταν το ροκ'ν'ρολ...δε το "κατέχει" λέει
Είναι μεγαλή ντροπή η ελληνική TV να προβάλει έναν σκατόβλαχο,που έχει μεγαλώσει μέσα σε γίδια και ανάθεμα αν έχει τελειώει το δημοτικό ;)
δεν μου φταίνε οι βλάχοιΕδώ δεν ήξερε ο μαλάκας τι ήταν το ροκ'ν'ρολ...δε το "κατέχει" λέει
Είναι μεγαλή ντροπή η ελληνική TV να προβάλει έναν σκατόβλαχο,που έχει μεγαλώσει μέσα σε γίδια και ανάθεμα αν έχει τελειώει το δημοτικό ;)
αυτοί που περιγράφεις μεγάλωσαν μέσα σε κοινωνίες και περιβάλλοντα που δυσλειτουργούν.
ούτε οι γίδες φταίνε ούτε οι βλάχοι, ούτε η μόρφωση.
ένας άχρηστος άνθρωπος είτε έχει πτυχίο είτε όχι, είναι το ίδιο πράγμα, άχρηστος.
δεν μου φταίνε οι βλάχοι
αλλά αυτός και το άλλο ζώο ο πωςτον λέγανε από τον βόλο
είναι για πολλά μπουνίδια
επίσης δεν είναι θέμα εκπαίδευσης (που κι αυτή δεν είχανε)
αλλά παιδείας
και όλο αυτό το σκατολόι το προβάλλουν ως ότι εγώ είμαι σωστός
Είναι ο ορισμός των ζώων (χωρίς να φταίνε σε τίποτα τα φυσιολογικά συμπαθή ζώα)
δεν μου φταίνε οι βλάχοι
αλλά αυτός και το άλλο ζώο ο πωςτον λέγανε από τον βόλο
είναι για πολλά μπουνίδια
επίσης δεν είναι θέμα εκπαίδευσης (που κι αυτή δεν είχανε)
αλλά παιδείας
και όλο αυτό το σκατολόι το προβάλλουν ως ότι εγώ είμαι σωστός
Είναι ο ορισμός των ζώων (χωρίς να φταίνε σε τίποτα τα φυσιολογικά συμπαθή ζώα)
Έλα, πες την αλήθεια, σου 'χει πηδήξει τη γκόμενα κρητικός
Αλλιώς δε νοείται τόσο μένος
οι τωρινοι, ειναι ΟΛΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΜΕ ΛΕΦΤΑ
καθόλου με την ανέχεια του κράτους.αυτους τους ΒΛΑΧΟΥΣ που τα κονομησαν, απο τις "καλλιεργιες" με την ανεχεια του κρατους, και ΣΑΝ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, κατεβηκαν στην πολη και νομιζαν οτι ηταν αρχηγοι, λογω των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ χρηματων ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.....τα ΠΟΥΣΤΡΟΒΛΑΧΑ.......
θέλει να περιγράψει τους "βοσκούς" και δεν μπορεί.Nτάξει, τώρα ή μιλάμε ή κλάνουμε.
Τεσπα, χέστο
Nτάξει, τώρα ή μιλάμε ή κλάνουμε.
Τεσπα, χέστο
σε όλα τα χωριά υπάρχουν τέτοιοι, όχι μόνο σε αυτά της κρητης.Ναι αλλά να βάζουν στην τηλεόραση τον ΜΑΛΑΚΑ τον Γιάννη (με το ΑΠΑΙΣΙΟ όνομα) τον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ,τον ΒΛΑΧΟ,τον ΚΩΛΟΓΕΡΟ,και να μας τον προβάλουν στη μάπα./....είναι ξεφτίλα