Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θέλουν να της δώσουν τα φράγκα, για να μπορέσει τελικά να κάνει την επέμβαση στα πόδια της με τον τόρνο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Σήμερα θα φύγει η μαλάκω η Εβελίνα  :jerking: :jerking: γιατί δεν ξέρει ούτε καν να υποκρίνεται και κάνει μπαμ πόσο σικέ είναι το παιχνίδι που παίζει,κι αυτό δεν νομίζω ότι το γουστάρει ο κόσμος :rolleyes:

Επισκέπτης
Σήμερα θα φύγει η μαλάκω η Εβελίνα  :jerking: :jerking: γιατί δεν ξέρει ούτε καν να υποκρίνεται και κάνει μπαμ πόσο σικέ είναι το παιχνίδι που παίζει,κι αυτό δεν νομίζω ότι το γουστάρει ο κόσμος :rolleyes:

Η καλύτερη λύση,για τη Στέλλα,είναι να φύγει ο Μαλακαντώνης ;)

1) Αν φύγει το μπάζο η Εβελίνα,τότε μένει ο Αλέξης,ο Ηλίας,ο Γιάννης και ο Αντώνης....η Στέλλα είχε πει κάποτε ότι τα μόνα άτομα που δε θα ψήφιζε,ήταν ο Αντώνης και ο Γιάννης.....και εκείνη την περίοδο,ήταν εκτός ο Αλέξης,οπότε προφανώς,ούτε τον Αλέξη θα ψήφιζε....οπότε της μένει ένας Ηλίας για να ψηφίσει....και δε θα έχει να ψηφίσει κάποιον δεύτερο,οπότε βάζει τον εαυτό της σε θέση υποψηφιότητας..... ;)

2) Αν φύγει ο μπαζογαμιάς Αλέξης....τότε σίγουρα τη βλέπω να ξεσπάει σε κλάματα,και να την κάνει από το σπίτι του μπιγκ μπράδερ,μαζί με τον Αλέξη...μια φορά που τον είδε να φεύγει την άντεξε....δεύτερη δε νομίζω :2funny: :2funny: :2funny:

3) Αν φύγει ο κλαψομούνης Αντώνης θα στενοχωρθεί μεν η Στελίτσα....αλλά όχι τόσο άμα έφευγε ο Αλέξ....

Οπότε,για να μη χαλάσει το σενάριο....καλύτερα να φύγει ο Αντώνης και αμέσως μετά ο ΜΠΑΡΜΠΑγιάννης ο 21χρονος κωλόγερος από την επαρχία,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ......και έτσι θα έχουμε για τελική τετράδα Αλέξη-Εβελίνα-Ηλία-Στέλλα.....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
3) Αν φύγει ο κλαψομούνης Αντώνης θα στενοχωρθεί μεν η Στελίτσα....αλλά όχι τόσο άμα έφευγε ο Αλέξ....
Οπότε,για να μη χαλάσει το σενάριο....καλύτερα να φύγει ο Αντώνης και αμέσως μετά ο [size=20pt]ΜΠΑΡΜΠΑγιάννης ο 21χρονος κωλόγερος από την επαρχία[/size],ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ......και έτσι θα έχουμε για τελική τετράδα Αλέξη-Εβελίνα-Ηλία-Στέλλα.....
πολύ καλή ανάλυση
ειδικά το 21χρονος κωλόγερος έγραψε
όντως γεννήθηκε γέρος 200 ετών με σκατά στο μυαλό του

Επισκέπτης
πολύ καλή ανάλυση
ειδικά το 21χρονος κωλόγερος έγραψε
όντως γεννήθηκε γέρος 200 ετών με σκατά στο μυαλό του

Εδώ δεν ήξερε ο μαλάκας τι ήταν το ροκ'ν'ρολ...δε το "κατέχει" λέει :2funny:

Είναι μεγαλή ντροπή η ελληνική TV να προβάλει έναν σκατόβλαχο,που έχει μεγαλώσει μέσα σε γίδια και ανάθεμα αν έχει τελειώει το δημοτικό ;)

Και πραγματικά δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα στην Ελλάδα :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Είναι μεγαλή ντροπή η ελληνική TV να προβάλει έναν σκατόβλαχο,που έχει μεγαλώσει μέσα σε γίδια και ανάθεμα αν έχει τελειώει το δημοτικό ;)
αυτοί που περιγράφεις μεγάλωσαν μέσα σε κοινωνίες και περιβάλλοντα που δυσλειτουργούν.
ούτε οι γίδες φταίνε ούτε οι βλάχοι, ούτε η μόρφωση.
ένας άχρηστος άνθρωπος είτε έχει πτυχίο είτε όχι, είναι το ίδιο πράγμα, άχρηστος.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

δεν μου φταίνε οι βλάχοι
αλλά αυτός και το άλλο ζώο ο πωςτον λέγανε από τον βόλο
είναι για πολλά μπουνίδια
επίσης δεν είναι θέμα εκπαίδευσης (που κι αυτή δεν είχανε)
αλλά παιδείας
και όλο αυτό το σκατολόι το προβάλλουν ως ότι εγώ είμαι σωστός
Είναι ο ορισμός των ζώων (χωρίς να φταίνε σε τίποτα τα φυσιολογικά συμπαθή ζώα)

Επισκέπτης
αυτοί που περιγράφεις μεγάλωσαν μέσα σε κοινωνίες και περιβάλλοντα που δυσλειτουργούν.
ούτε οι γίδες φταίνε ούτε οι βλάχοι, ούτε η μόρφωση.
ένας άχρηστος άνθρωπος είτε έχει πτυχίο είτε όχι, είναι το ίδιο πράγμα, άχρηστος.

Εγώ πάντως είμαι τυχερός που δε γενήθηκα Κρήτη.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αλλά στη Κρήτη,όπως και να το κάνεις,έχουν δικούς τους "νόμους" :jerking:

Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις κρητικών,οι οποίοι γίνανε άνθρωποι.... ;)

δεν μου φταίνε οι βλάχοι
αλλά παιδείας

Ο Γιώργος λες;;; Αυτός είναι απλά ο κλασικός Ελληνα΄ρας της ταβέρνας....τίποτα το ιδιαίτερο....αλλά ρε παιδί μου τέτοιοι άνθρωποι....δεν κάνουν για τηλεόραση....ενώ ο Μιχάλης,η Ελίνα ή ο Ηλίας....το έχουν για να γίνουν τιβι πέρσονες :)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δεν κακολογώ την κρήτη
το συγκεκριμένο ζώο κακολογώ
τώρα για τον γιώργο αυτός είναι ο ορισμός του μαλάκα που θέλω να μη βλέπω

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
δεν μου φταίνε οι βλάχοι
αλλά παιδείας

καλησπερα guys....
λοιπον, δεν ειναι μονο η παιδεια, πανω απο ολα ειναι η ΑΝΑΤΡΟΦΗ....

οταν βλεπεις την φασολα να λεει οτι οι κρητικοι εχουν κουλτουρα στην αραπο & δεν μπορουν να τους προσβαλλουν, οταν βλεπεις τον βλαχογιαννο να προσβαλλει & ΝΑ ΜΗΝ δεχεται πλακα απο ΚΑΝΕΝΑΝ...τοτε τι να πεισ !!!

να μην θυμηθουμε οτι οι μαγκες οι κρητικοι, την επεσαν σε ενα μικρο παιδι στην ροδο και του εβγαλαν το ματι το 2002 !!!!
αυτοι ειναι οι κοντοβρακιδες, οι μαγκες με ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΟΘΡΟΥ, που το λεω απο την 1η στιγμη....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ FΑKE & ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ....

για να μην παρεξηγηθω....μιλαω για αυτους της τελευταιας 15ετιας....

αυτους τους ΒΛΑΧΟΥΣ που τα κονομησαν, απο τις "καλλιεργιες" με την ανεχεια του κρατους, και ΣΑΝ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, κατεβηκαν στην πολη και νομιζαν οτι ηταν αρχηγοι, λογω των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ χρηματων ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.....τα ΠΟΥΣΤΡΟΒΛΑΧΑ.......

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Να παω στον βλαχο τον θεσσαλο....

δεν γνωριζουμε ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ........ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εχει γεμισει η θεσσαλια με γκαρσονιερες που τις νοικιαζουν παντρεμενες και πηδιουνται με αλλοδαπους....

ο συγκεκριμενος, πηγε να γινει μαγκας, νομιζοντας, οτι υπαρχει ακομα η αιγλη και η μαγκια της κρητης....

την μαγκια της κρητης, δειτε την στον μαλακα που εκανε αποτριχωση και το ελεγε μπροστα στην καμερα...

θα ηθελα να εβλεπα τι θα ελεγαν οι συντεκνοι απο τα σφακια (οι 60χρονοι) για αυτο...αυτοι ειναι οι κρητικοι, οχι ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ γερμανοι για να ξεφτιλισουν την κρητη...

ο νοών , νοητω...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Έλα, πες την αλήθεια, σου 'χει πηδήξει τη γκόμενα κρητικός  :2funny:
Αλλιώς δε νοείται τόσο μένος

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Έλα, πες την αλήθεια, σου 'χει πηδήξει τη γκόμενα κρητικός  :2funny:
Αλλιώς δε νοείται τόσο μένος

οχι ρε φιλε....

απλα ειναι ενας μυθος οι κρητικοι (οι τωρινοι ετσι??).....

οι παλιοι ηταν μαγκες...

οι τωρινοι, ειναι ΟΛΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΜΕ ΛΕΦΤΑ, κατεβαινουν απο τα βουνα και επειδη εχουν λεφτα, πιστευουν ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ESCOBAR.....

εχω εμπειρια με τετοιους, και μου την εχουν φερει πισωπλατα να σου πω την αληθεια.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτους τους ΒΛΑΧΟΥΣ που τα κονομησαν, απο τις "καλλιεργιες" με την ανεχεια του κρατους, και ΣΑΝ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, κατεβηκαν στην πολη και νομιζαν οτι ηταν αρχηγοι, λογω των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ χρηματων ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.....τα ΠΟΥΣΤΡΟΒΛΑΧΑ.......
καθόλου με την ανέχεια του κράτους.
οι κρητικοί είναι πουλημένοι όλοι στο πασόκ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Nτάξει, τώρα ή μιλάμε ή κλάνουμε.
Τεσπα, χέστο
θέλει να περιγράψει τους "βοσκούς" και δεν μπορεί.
ήθελε να πει με navara 4x4 με ζάντες αλουμινίου , μαύρο πουκάμισο, μπότα και λίγδα μαλλί :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Nτάξει, τώρα ή μιλάμε ή κλάνουμε.
Τεσπα, χέστο

Κοιτα, οι παλιοι οι κρητικοι ηταν μαγκες, οκ????

αυτη ομως την μαγκια, δεν την εχουν οι σημερινοι εκει κατω....

αλλα την χρησιμοποιουν και αυτο μου τη δινει.... καταλαβες ????

ασε και ολα τα αλλα που κανουν......

στους παλιους κρητικους, τι να πει κανεις ??????ΜΑΓΚΕς ΦΙΛΕ, ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

οι νεοι???? καθονται πανω στις δαφνες των παππουδων τους....ειναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ... μονο, μαγκια (10 εναντιον 1) & κλανια (να φευγουμε οταν μας την πεφτουν 2 και ειμαι μονος)....

η αποψη μου...

Επισκέπτης
Ναι αλλά να βάζουν στην τηλεόραση τον ΜΑΛΑΚΑ τον  Γιάννη (με το ΑΠΑΙΣΙΟ όνομα) τον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ,τον ΒΛΑΧΟ,τον ΚΩΛΟΓΕΡΟ,και να μας τον προβάλουν στη μάπα./....είναι ξεφτίλα :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι αλλά να βάζουν στην τηλεόραση τον ΜΑΛΑΚΑ τον  Γιάννη (με το ΑΠΑΙΣΙΟ όνομα) τον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ,τον ΒΛΑΧΟ,τον ΚΩΛΟΓΕΡΟ,και να μας τον προβάλουν στη μάπα./....είναι ξεφτίλα :headbang:
σε όλα τα χωριά υπάρχουν τέτοιοι, όχι μόνο σε αυτά της κρητης.
η πλειοψηφία των παιδιών στα χωριά όπου τα πράγματα είναι πιο λάσκα το παίζει αλητεία και έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom