You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Βrother η επιστροφή...!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 113K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
de puta madre
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ειπα ποτε πως ειμαι μικροτερη,σημερα εγραψα πρωτη φορα εδω,κ δεν ξερω γιατι το λες αυτο.... :-πιο μικρή την έκανα. Μας το παιζε και μπεμπέκα το σάψαλο, ουστ από δω χάμου
κ ποτε δεν το επαιξα καπως...
Επισκέπτης
Παιδιά λέω να πάρουμε τον Αλέξη σε σουβλατζίδικο να αλέθει κεμπάπ με τα πόδια του,την Στέλλα να καθαρίζει τομα΄τες,κρεμμύδια,μαρούλια,τον Γιάννη να σερβίρει,τον Ηλία να<
τυλίγει πίτες,την Εβελίνα να καθαρίζει τουαλέτες τον Γιώργο να ψήνει και τον Αντώνη ντελίβερυ
τυλίγει πίτες,την Εβελίνα να καθαρίζει τουαλέτες τον Γιώργο να ψήνει και τον Αντώνη ντελίβερυ
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
δεν ειπα ποτε πως ειμαι μικροτερη,σημερα εγραψα πρωτη φορα εδω,κ δεν ξερω γιατι το λες αυτο.... :-
κ ποτε δεν το επαιξα καπως...
αστεϊζομαι ;)
Επισκέπτης
Και να βάζουμε σως,παραγωγής του Μιχάλη
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ηρεμηστε ρε καυλιαριδες.......και βγαλτε εν α σεναριο που να εχει μεσα στελλα ρουλα και φωτηνουλα
φωτεινουλα ????
Επισκέπτης
φωτεινουλα ????
Η γκόμενα του Φου.....αυτή θα πηγαίνει τα νερά
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Παιδιά λέω να πάρουμε τον Αλέξη σε σουβλατζίδικο να αλέθει κεμπάπ με τα πόδια του,την Στέλλα να καθαρίζει τομα΄τες,κρεμμύδια,μαρούλια,τον Γιάννη να σερβίρει,τον Ηλία να<
ειμαι αντιθετος στο να χρησιμοποιει τα ποδια του ο βρωμας....
αλλαξε το σεναριο...καλα τα πας...
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Η γκόμενα του Φου.....αυτή θα πηγαίνει τα νερά
μηπως να την βαζαμε στην λατζα?????
Επισκέπτης
ειμαι αντιθετος στο να χρησιμοποιει τα ποδια του ο βρωμας....
αλλαξε το σεναριο...καλα τα πας...
Ωραία....τότε θα τα αλέθει ο Γιώργος που έχει και χοντροκομμένα πόδια
μηπως να την βαζαμε στην λατζα?????
Στη λάντζα θα έχουμε τη Βαλεντίνα,και στην υποδοχή θα έχουμε Ελίνα
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Ωραία....τότε θα τα αλέθει ο Γιώργος που έχει και χοντροκομμένα πόδια
Ελινα και Βαλεντινα (δεν εχει βυζια, αλλα ειναι ανωμαλη) στην υποδοχη topless...
λ, φ, στην λαντζα, με βοηθεια απο τις γκομενες των φουκακη και αντωνη, για σκηνες εντος των μαγειριων...
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Ελινα και Βαλεντινα (δεν εχει βυζια, αλλα ειναι ανωμαλη) στην υποδοχη topless...
λ, φ, στην λαντζα, με βοηθεια απο τις γκομενες των φουκακη και αντωνη, για σκηνες εντος των μαγειριων...
μηπως να βαζαμε φουκακη υπευθυνο ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ??????
ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ & ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
P.S. βοηθος το κομοδινο, με τα μπουτια που ειναι σπιρτα και αναβουν στο secondi
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Επεισόδιο 1ο
Ο Ηλίας στην θέση του Αρχηγου συντονίζει την παρτούζα του ΒΒ.
Κανενας δεν τολμάει να του πει όχι.
Ο Γιαννης Φ. γλυκοκοιτάει με λάγνο βλέμμα την Εβελίνα και αυτη δεν του αντιστέκεται και τον πλησιάζει όλο σκέρτσο και νάζι. Νιώθει τις αντιστάσεις της να καταρρέουν όταν τυχαία (δεν νομίζω) πέφτει πάνω στο φουσκωμένο παντελόνι του (Καυλί εχει μεσα ή βαμβάκι). Αρχίζει να νιωθει έντονα την βαρβατίλα στο δωμάτιο. Ο Γιάννης καταλαβαίνει την καύλα της και αρχίζει να βρυχάτε σαν λιοντάρι. Ιντα μαρι με κανεις και καυλώνω? τις λεει σε άψογα κρητικα.
Αμέσως του τον παίρνει στο στόμα. Αυτος τις λεει βγάλε το σκουλαρικι γιατί δεν μου αρέσει!!!!!!!
Την σκηνη παρακολουθει ο Αλέξης και ο Αντώνης. Ο Γιαννης Φ τους κάνει νόημα να πλησιάσουν. Αυτοι αρπάζουν την ευκαιρία και ορμάνε στο ψητο. Αρχιζοντας να γδύνουν την Εβελίνα και να γεμίζουν τις τρύπες τις.
Ο Ηλίας απο την καρέκλα του αρχηγού αρχίζει να δίνει οδηγίες τους συμμετόχοντες στην παρτούζα.
ΕΕΕΕ my friend κάνε λίγο ποιο δεξια ή ποιο αριστερα θα χάσουμε την αποστολή.
Συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!
Ο Γιαννης Φ. γλυκοκοιτάει με λάγνο βλέμμα την Εβελίνα και αυτη δεν του αντιστέκεται και τον πλησιάζει όλο σκέρτσο και νάζι. Νιώθει τις αντιστάσεις της να καταρρέουν όταν τυχαία (δεν νομίζω) πέφτει πάνω στο φουσκωμένο παντελόνι του (Καυλί εχει μεσα ή βαμβάκι). Αρχίζει να νιωθει έντονα την βαρβατίλα στο δωμάτιο. Ο Γιάννης καταλαβαίνει την καύλα της και αρχίζει να βρυχάτε σαν λιοντάρι. Ιντα μαρι με κανεις και καυλώνω? τις λεει σε άψογα κρητικα.
Αμέσως του τον παίρνει στο στόμα. Αυτος τις λεει βγάλε το σκουλαρικι γιατί δεν μου αρέσει!!!!!!!
Την σκηνη παρακολουθει ο Αλέξης και ο Αντώνης. Ο Γιαννης Φ τους κάνει νόημα να πλησιάσουν. Αυτοι αρπάζουν την ευκαιρία και ορμάνε στο ψητο. Αρχιζοντας να γδύνουν την Εβελίνα και να γεμίζουν τις τρύπες τις.
Ο Ηλίας απο την καρέκλα του αρχηγού αρχίζει να δίνει οδηγίες τους συμμετόχοντες στην παρτούζα.
Συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Επεισόδιο 1ο
Συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙ......
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ....
ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ, ΣΩΦΕΡΑΚΙ κ.λ.π
Επισκέπτης
Η Βαλεντίνα στην έξοδο καλύτερα.......δεν προσελκύει πελάτες η κακάσχημη
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Η Βαλεντίνα στην έξοδο καλύτερα.......δεν προσελκύει πελάτες η κακάσχημη
οχι ρε αδερφε,
ειναι για ΠΟΛΛΑ ΧΥΣΙΜΑΤΑ.....
κανεις λαθος....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γ να μην πατησειανθρωπος;Ωραία....τότε θα τα αλέθει ο Γιώργος που έχει και χοντροκομμένα πόδια
Επισκέπτης
γ να μην πατησειανθρωπος;
Το περίμενα....
Δυστυχώς λίγοι συμφωνούν μαζί σου
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ποτε δε διαφωνησα στο οτι υπαρχουν απειροι απελπισμενοι.Δυστυχώς λίγοι συμφωνούν μαζί σου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 6