You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bianca Beauchamp
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μεσα στα sets1-5 εχω μερικα shoots που εκανα upload και μονα τουσ απο λαθος. pls check πρωτα
ΥΓ. οτι ειναι .zip δεν ειναι δικο μου και δεν γνωριζω αν ειναι ακομα online
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Φιλε το κακο με το ραπιντσεαρ ειναι οτι δεν μπορεις να κατεβασεις πολλα βιντεακια ταυτοχρονα. Πρεπει να περιμενεις ωρα για να μπορεσεις να ξανακατεβασεις. Δεν υπαρχει αλλος τροπος ; Εγω ακομα κατεβαζω του Αριον1955 τα χθεσινα!
[glow=red,2,300]HOT[/glow]
[glow=red,2,300]UBER-HOT[/glow]
λιγο ακομα...
Φιλε το κακο με το ραπιντσεαρ ειναι οτι δεν μπορεις να κατεβασεις πολλα βιντεακια ταυτοχρονα. Πρεπει να περιμενεις ωρα για να μπορεσεις να ξανακατεβασεις. Δεν υπαρχει αλλος τροπος ; Εγω ακομα κατεβαζω του Αριον1955 τα χθεσινα!
Μπορείς να κάνεις εγγραφή και για το διάστημα που διαρκεί νξα κατεβάζεις χωείς περιορισμό
Μπορείς να κάνεις εγγραφή και για το διάστημα που διαρκεί νξα κατεβάζεις χωείς περιορισμό
[glow=red,2,300]ΗΟΤ[/glow]
αυτα.... καλο downloading για το υπολοιπο καλοκαιρι
4.50 για 48 ωρες
Αυτό που έχεις να κάνεις είναι αποσύνδεση από το διαδίκτυο και μετά πάλι να μπείς.
Ετσι χάνει το ΙΡ και μπορείς να μπείς πάλι και να ξανακατεβάσεις χωρίς να περιμένεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις