spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...θα το ξεχειλωσουμε λιγο...ποτε ληγει η ψηφοφορια ρε? δεν εχω προλαβει να τις πηδηξω ολες αυτες.
να οργανωσω λιγο το χρονο μου θελω,προλαβαινω?
...θα το ξεχειλωσουμε λιγο...ποτε ληγει η ψηφοφορια ρε? δεν εχω προλαβει να τις πηδηξω ολες αυτες.
να οργανωσω λιγο το χρονο μου θελω,προλαβαινω?
η λιλλυ που ειναι ρε τυποι;πως θα ψηφισουμε;
...θα το ξεχειλωσουμε λιγο...
Αγιος είναι. Ότι θελει λεει !" Ενδιαφέρουσα " ταιριάζει καλύτερα
Σωστά μιλας, μου έκανε και εμένα εντύπωση που δεν έχει τα call girls αλφαβητικά Και επιπλέον πολλά μάλιστα λείπουν από την Λίστα, ο νοων νοειτω.
αφού έκανε εμφάνιση και ο Αγιος εμείς οι διαόλοι περισεύουμε της ψηφοφορίας γιαλαντζί...
α και όταν φτιάχνετε κατάλογο μάγκες η τον κάνετε αλφαβητικά ή μην τον κάνετε καθόλου γιατι το να μοστράρετε στην κορυφή την γνωστή άγνωστη προστατευόμενη δεν είναι σωστό ....
Σωστά μιλας, μου έκανε και εμένα εντύπωση που δεν έχει τα call girls αλφαβητικά Και επιπλέον πολλά μάλιστα λείπουν από την Λίστα, ο νοων νοειτω.
γίνεστε alpula τωρα...πάντως σωστός επιχειρηματίας ...το να μαζέυει η πρώην σου 7 ψήφους και η νυν 30 αν μη τι άλλο είναι μια σωστή επένδυση...
alpula νταρλινγκ τη δικια μας αν ειδες τη βρηκαμε σε ντελο στο μεταξι....
τι να κανεις...alpula νταρλινγκ τη δικια μας αν ειδες τη βρηκαμε σε ντελο στο μεταξι....
αυτη πλακα πλακα που την βρισκουμε?άλλες πάνε και άλλες έρχονται
ρε το μετάξι και η Φυλής έχει βγάλει ονόματα του χώρου πλάκα πλάκα...παραδειγμα η μιλφάρα Τζέσυ
η jessy η ρουμανα?αυτη πλακα πλακα που την βρισκουμε?
αυτη πλακα πλακα που την βρισκουμε?