Νέα

Badoo ή Tinder;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 205621
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 205621

Επισκέπτης
Παιδιά σκεφτομαι να ανοίξω προφίλ στο badoo η στο tinder μήπως κάποιος ξέρει τις χρεώσεις; η τι σου δίνει το κάθε σάιτ; πριν ξεκινήσω τουλάχιστον να ξέρω τι παιζει .

Emenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
104
Πόντοι
0
Παιδιά σκεφτομαι να ανοίξω προφίλ στο badoo η στο tinder μήπως κάποιος ξέρει τις χρεώσεις; η τι σου δίνει το κάθε σάιτ; πριν ξεκινήσω τουλάχιστον να ξέρω τι παιζει .
Ανοιξε και στα δυο ρε τυπε, τσαμπα ειναι...δες πως δουλευουν και κρινοντας απο που θα γαμησεις πιο ευκολα καταθετεις καο τα λεφτα σου αν θελειςμ..εγω προσωπικα εχω δουλεψει πολυ μπαντου και εχω βγαλει πολυ δουλιτσα ανα τα χρονια χωρις να δωσω ουτε σεντ.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τιντερ φυσικα! Αφου ειναι το νουμερο 1!! Οποιος εχει μπαντου κατα πασα πιθανοτητα θα εχει και τιντερ.
Οποτε στο τιντερ θα βρεις ολους αυτους που εχουν μπαντου συν ακομα περισσοτερους. Επισης απο οτι εχω ακουσει στο μπαντου παιζουν πολλα τραβελια και ανωμαλαρες.
Βαλτα και τα 2 ή βαλε μονο τιντερ. Δε θα προτεινα να βαλεις μονο μπαντου. Αυτα!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μην ξοδέψεις σεντ για κανένα από τα δύο. Είναι και τα δύο υπερκοστολογημένα, άσε που στο Τίντερ δεν έχει κανένα νόημα καθώς θα ξεμείνεις γρήγορα από προφίλ στην περιοχή σου. Εγώ έχω κλείσει το Badoo μου οριστικά, γιατί σε ελάχιστα προφίλ μπορείς πλέον να στείλεις δωρεάν. Μια φορά έκανα τη βλακεία να αγοράσω credits με paypal και όταν τελείωσε το υπόλοιπό μου με χρέωσε μόνο του 30 ευρώ, για να το ανανεώσει. Αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, για να το αποχαιρετίσω οριστικά.

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
.εγω είχα και τα δυο ,αλλά τα διέγραψα . Κάτι τελειωμένες υπήρχαν και πουτάνες .Βεβαια χτυπούσα 18-30 ,όχι παραπάνω .Βγηκα με τρεις ,λεφτά ζητούσαν ...Τωρα έχω μόνο mamba αλλά θα το διαγράψω και αυτό .Κατι πούρα έχει και πουτάνες .πιπινια ζητάνε νέους ,όποτε δεν έχω καμμία τύχη.Οποτε CG η λαδάδικα για εμένα η ναό : strip ??

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
320
Πόντοι
21
Κάποτε όταν είμασταν φοιτήτριες μπέναμε αβέρτα στο badoo. Πλέον λόγω άπειρων μυνημάτων από το κάθε λογής καρύδι και απελπισμένο να γαμήσει, οι πραγματικές γυναίκες που έχουμε μείνει ή τουλάχιστον μπαίνουμε σε τακτική ή περιστασιακή βάση είμεθα απειροελάχιστες (εγώ μπαίνω κάθε 2-3 μήνες, μπορεί και πιο αραία ενώ παλιά έμπαινα σε εβδομαδιαία βάση). Για το τίντερ ακόμα χειρότερα για μας που ψαχνόμαστε για κάτι παραπάνω από ωμό σεξ του 10λέπτου. Εκτός από κάτι πιτσιρίκες που ψάχνουν άνδρες στην ηλικία και περιοχή τους ή πληρωμένες, δεν θα βρεις.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Κάποτε όταν είμασταν φοιτήτριες μπέναμε αβέρτα στο badoo. Πλέον λόγω άπειρων μυνημάτων από το κάθε λογής καρύδι και απελπισμένο να γαμήσει, οι πραγματικές γυναίκες που έχουμε μείνει ή τουλάχιστον μπαίνουμε σε τακτική ή περιστασιακή βάση είμεθα απειροελάχιστες (εγώ μπαίνω κάθε 2-3 μήνες, μπορεί και πιο αραία ενώ παλιά έμπαινα σε εβδομαδιαία βάση). Για το τίντερ ακόμα χειρότερα για μας που ψαχνόμαστε για κάτι παραπάνω από ωμό σεξ του 10λέπτου. Εκτός από κάτι πιτσιρίκες που ψάχνουν άνδρες στην ηλικία και περιοχή τους ή πληρωμένες, δεν θα βρεις.
Παραπάνω από το ωμό σεξ του δεκάλεπτου? Τι ενοείς?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 205621

Επισκέπτης
10λεπτο; που πεφτεται ρε κορίτσια;

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
320
Πόντοι
21
10λεπτο; που πεφτεται ρε κορίτσια;
Mην σου πω και 3λεπτό. Εμένα δεν μου χει τύχει γιατί δεν μπένω tinder αλλά έχω ακούσει απόφίλη τυπά που έχυσε στα 3 λεπτά και δεν έμπαινε καν ο μισός πούτσος του μέσα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Mην σου πω και 3λεπτό. Εμένα δεν μου χει τύχει γιατί δεν μπένω tinder αλλά έχω ακούσει απόφίλη τυπά που έχυσε στα 3 λεπτά και δεν έμπαινε καν ο μισός πούτσος του μέσα.
εσυ εισαι τρολ

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.549
Πόντοι
1.706
Υπαρχει θεμα σχετικο κι εχει απαντηθει πολλες φορες.

Δεν αξιζει πλεον

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 205621

Επισκέπτης
Χα χα. Εγώ μπορεί ν μη γαμαω κάθε μέρα αλλά όταν το κάνω αντεχω από μισή έως 1 ώρα. Πολλές φορές χυνω και παλι είμαι κάγκελο. Αλλά όπως σου είπα όχι κάθε μέρα. Γυρω στις 3 φορές τη βδομάδα.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
δηλαδη εσυ τι ψαχνεις?σοβαρη μαρκοχρονια σχεση?γαμο και παιδια?καποιον με λεφτα?δε ρωταω με διαθεση τρολαρισματος απλα αναρωτιεμαι
το tinder γενικως φαινετε καλη επιλογη για τις μοντερνες γυναικες και ασχημη επιλογη για ανδρες εκτος και αν καποιος ανδρας ειναι πολυ εμφανισιμος ή καταφερνει να φτιαξει καπως ενα σπουδαιο προφιλ
η αναλογια ανδρων γυναικων στο tinder και γενικως στα dating app ειναι γυρω στα 80/20 αν δε κανω λαθος οποτε μια γυναικα βρισκει κατευθειαν εκανταδες matches χωρις καν να ειναι ιδιαιτερα εμφανισιμη

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom