Δ
Διαγραμμένο μέλος 205621
Επισκέπτης
Παιδιά σκεφτομαι να ανοίξω προφίλ στο badoo η στο tinder μήπως κάποιος ξέρει τις χρεώσεις; η τι σου δίνει το κάθε σάιτ; πριν ξεκινήσω τουλάχιστον να ξέρω τι παιζει .
Ανοιξε και στα δυο ρε τυπε, τσαμπα ειναι...δες πως δουλευουν και κρινοντας απο που θα γαμησεις πιο ευκολα καταθετεις καο τα λεφτα σου αν θελειςμ..εγω προσωπικα εχω δουλεψει πολυ μπαντου και εχω βγαλει πολυ δουλιτσα ανα τα χρονια χωρις να δωσω ουτε σεντ.Παιδιά σκεφτομαι να ανοίξω προφίλ στο badoo η στο tinder μήπως κάποιος ξέρει τις χρεώσεις; η τι σου δίνει το κάθε σάιτ; πριν ξεκινήσω τουλάχιστον να ξέρω τι παιζει .
.εγω είχα και τα δυο ,αλλά τα διέγραψα . Κάτι τελειωμένες υπήρχαν και πουτάνες .Βεβαια χτυπούσα 18-30 ,όχι παραπάνω .Βγηκα με τρεις ,λεφτά ζητούσαν ...Τωρα έχω μόνο mamba αλλά θα το διαγράψω και αυτό .Κατι πούρα έχει και πουτάνες .πιπινια ζητάνε νέους ,όποτε δεν έχω καμμία τύχη.Οποτε CG η λαδάδικα για εμένα η ναό : strip ??Παιδιά σκεφτομαι να ανοίξω προφίλ στο badoo η στο tinder μήπως κάποιος ξέρει τις χρεώσεις; η τι σου δίνει το κάθε σάιτ; πριν ξεκινήσω τουλάχιστον να ξέρω τι παιζει .
Παραπάνω από το ωμό σεξ του δεκάλεπτου? Τι ενοείς?Κάποτε όταν είμασταν φοιτήτριες μπέναμε αβέρτα στο badoo. Πλέον λόγω άπειρων μυνημάτων από το κάθε λογής καρύδι και απελπισμένο να γαμήσει, οι πραγματικές γυναίκες που έχουμε μείνει ή τουλάχιστον μπαίνουμε σε τακτική ή περιστασιακή βάση είμεθα απειροελάχιστες (εγώ μπαίνω κάθε 2-3 μήνες, μπορεί και πιο αραία ενώ παλιά έμπαινα σε εβδομαδιαία βάση). Για το τίντερ ακόμα χειρότερα για μας που ψαχνόμαστε για κάτι παραπάνω από ωμό σεξ του 10λέπτου. Εκτός από κάτι πιτσιρίκες που ψάχνουν άνδρες στην ηλικία και περιοχή τους ή πληρωμένες, δεν θα βρεις.
δεκαπενταλεπτο και διαλλειμα για τσιγαρο.Παραπάνω από το ωμό σεξ του δεκάλεπτου? Τι ενοείς?
10λεπτο; που πεφτεται ρε κορίτσια;Κάποτε όταν είμασταν φοιτήτριες μπέναμε αβέρτα στο badoo. Πλέον λόγω άπειρων μυνημάτων από το κάθε λογής καρύδι και απελπισμένο να γαμήσει, οι πραγματικές γυναίκες που έχουμε μείνει ή τουλάχιστον μπαίνουμε σε τακτική ή περιστασιακή βάση είμεθα απειροελάχιστες (εγώ μπαίνω κάθε 2-3 μήνες, μπορεί και πιο αραία ενώ παλιά έμπαινα σε εβδομαδιαία βάση). Για το τίντερ ακόμα χειρότερα για μας που ψαχνόμαστε για κάτι παραπάνω από ωμό σεξ του 10λέπτου. Εκτός από κάτι πιτσιρίκες που ψάχνουν άνδρες στην ηλικία και περιοχή τους ή πληρωμένες, δεν θα βρεις.
Mην σου πω και 3λεπτό. Εμένα δεν μου χει τύχει γιατί δεν μπένω tinder αλλά έχω ακούσει απόφίλη τυπά που έχυσε στα 3 λεπτά και δεν έμπαινε καν ο μισός πούτσος του μέσα.10λεπτο; που πεφτεται ρε κορίτσια;
εσυ εισαι τρολMην σου πω και 3λεπτό. Εμένα δεν μου χει τύχει γιατί δεν μπένω tinder αλλά έχω ακούσει απόφίλη τυπά που έχυσε στα 3 λεπτά και δεν έμπαινε καν ο μισός πούτσος του μέσα.
δεν την γαμαγες ρε πουσυ?εσυ εισαι τρολ
τη μαρινα ??δεν την γαμαγες ρε πουσυ?
για να το λες εσυ.τη μαρινα ??
αμε ειναι ωραια κοπελα
ομορφη ειναιγια να το λες εσυ.
σε πιστευω ρε μλκ.ομορφη ειναι
Χα χα. Εγώ μπορεί ν μη γαμαω κάθε μέρα αλλά όταν το κάνω αντεχω από μισή έως 1 ώρα. Πολλές φορές χυνω και παλι είμαι κάγκελο. Αλλά όπως σου είπα όχι κάθε μέρα. Γυρω στις 3 φορές τη βδομάδα.Mην σου πω και 3λεπτό. Εμένα δεν μου χει τύχει γιατί δεν μπένω tinder αλλά έχω ακούσει απόφίλη τυπά που έχυσε στα 3 λεπτά και δεν έμπαινε καν ο μισός πούτσος του μέσα.
δηλαδη εσυ τι ψαχνεις?σοβαρη μαρκοχρονια σχεση?γαμο και παιδια?καποιον με λεφτα?δε ρωταω με διαθεση τρολαρισματος απλα αναρωτιεμαιΚάποτε όταν είμασταν φοιτήτριες μπέναμε αβέρτα στο badoo. Πλέον λόγω άπειρων μυνημάτων από το κάθε λογής καρύδι και απελπισμένο να γαμήσει, οι πραγματικές γυναίκες που έχουμε μείνει ή τουλάχιστον μπαίνουμε σε τακτική ή περιστασιακή βάση είμεθα απειροελάχιστες (εγώ μπαίνω κάθε 2-3 μήνες, μπορεί και πιο αραία ενώ παλιά έμπαινα σε εβδομαδιαία βάση). Για το τίντερ ακόμα χειρότερα για μας που ψαχνόμαστε για κάτι παραπάνω από ωμό σεξ του 10λέπτου. Εκτός από κάτι πιτσιρίκες που ψάχνουν άνδρες στην ηλικία και περιοχή τους ή πληρωμένες, δεν θα βρεις.