patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Μα αρεσει που ασχολειστε με το στριπερ - φαντασμα..Και ακομα ποιο πολυ μου αρεσει που θελετε να την πληρωνετε.
Αυτα.
Μα αρεσει που ασχολειστε με το στριπερ - φαντασμα..Και ακομα ποιο πολυ μου αρεσει που θελετε να την πληρωνετε.
Αυτα.
Ύπουλο πράγμα οι αναμνήσεις man...ειδικά έτσι όπως είναι η κατάσταση στον χώρο (κ όχι μόνο) με τέτοιες ευκαιρίες θυμάται κανείς τις καλές εποχές...έχω πολύυυυυ καιρό να δω τέτοια κινητικότητα σ'αυτό ή σε οποιοδήποτε thread...η χρυσή εποχή του χώρου, ήταν φούσκα κ έσκασε παίδες, τώρα ζούμε το aftermath...
btw ωραίες οι photos της κυρίας...κάτι μου θυμίζει προσπαθώ να θυμηθώ αν την είχα πετύχει πουθενά...ένα ευχαριστώ από μένα στον φίλο που έκανε τον κόπο να τις ανεβάσει...
Μετά το θρυλικό (και λίαν οικονομικό) Άμαζον όλα τα άλλα απλές οδοντόκρεμες, Λουίζα, Γκαμπριέλα και άλλες δυνάμεις, ίσως και το Αφροδίτη (παράδρομος Συγγρού) πριν 3 χρόνια, τώρα είναι ακριβά μερικά έχουν 15 είσοδο, γκαρσόνια που σε κοιτάνε στον χορό (πχ Kinky) και φυσικά δεν κάνεις δουλειά, οπότε πας κανένα studio και ξεμπερδεύεις
να ξερεις εεε... θελω κερασμα χορουλη με κρυσταλ γι αυτο
Δεν είχα πάει ποτέ στο Amazon..γενικά στα πρώτα βήματά μου στον χώρο ήμουν κολλημένος στα ίδια κ στα ίδια μαγαζιά...μαλακιά μου, αλλά τι να πεις, στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα
Man θυμάσαι μια Βικτώρια με τεράστια μαστάρια που ήτανε στο Baby O κατά καιρούς..? είναι στο line-up μετά την επαναλειτουργία ή μπα...?
Ναι, έχει μια με τεράστια μυδραλιοβόλα λολ (ξανθό-κόκκινο μαλλί) μεγαλόσωμη αρκετά (με επιφύλαξη ονόματος Βικτώρια)
Τι μου θυμίσατε τώρα...Λολίττα...
Από τα πολύ ωραία στέκια...Τι να απέγινε μια μουνάρα που είχα βάλει στο μάτι,κάποιος μου είπε ότι την είχε δει στις Μούσσες...
Μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή...Ψηλή,ξανθιά,με πράσινα μάτια...
Δεν θυμάμαι καταγωγή,από σώμα δεν την λες νταρντάνα,αδύνατη ήτανε...όχι πετσί κ κόκκαλο βέβαια...Αν αυτή που λες ηταν νταρντάνα και δηλωνε Μολδαβη, την ειχα δει κι εγω στο Μούσσες, αλλα ηταν πολύ καιρό πριν. Ηταν το διάστημα λιγο μετα που εκλεισε το Λολίτα. Δυστυχως κι εμενα μου διαφευγει το ονομα της.
Στο Λολίτα μου αρεσαν η Βικυ και η Τζινα.
Δεν θυμάμαι καταγωγή,από σώμα δεν την λες νταρντάνα,αδύνατη ήτανε...όχι πετσί κ κόκκαλο βέβαια...
Δυστυχώς μόνο αυτή θυμάμαι...Είχα ψιλοπαιχτεί φάση,γι'αυτό κ την θυμάμαι...
Θυμήθηκα το όνομα...Αλίνα...Ισως να μην λεμε για την ιδια κοπελα. Αυτη που λέω, οταν εκλεισε το μαγαζι πηγε Τζιτζιφιές μαζί με την Σίλβια και η Βικυ, η Κάρλα, η Δωρα και η Τζινα πηγαν στο Λίντο.
Θυμήθηκα το όνομα...Αλίνα...
Λέω να πάω μια βόλτα από τις Μούσες (στις οποίες παίζει να έχω να πάω από τις σχολικές μου στριπτιτζότσαρκες),να δω μπας κ την πετύχω...Σωστος Για την ίδια λεμε.