sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
κύριε μπελάνοφ(πλάκα κάνω μή με παρεξηγείς) κατ'αρχήν αυτή η λόλα που λέω δεν έχει καμμία σχέση με την λίζα του baby gold για την οποία σωστά λές ότι δεν την είχα "στολίσει" με ιδιαίτερα εγκώμια και ομολογώ πως ήμουν λάθος καθότι μετά από πιό προσεκτικό ψάξιμο είναι καλή παρουσία.Ένα το κρατούμενον!Πάμε στο άλλο..κατ'αρχήν σαφώς και έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να διαφωνείς με τον εκάστοτε συνομιλητή σου.Εν συνεχεία σε ότι αφορά για το τί ψάχνω εγώ είναι δικό μου θέμα και δική μου αισθητική και προσωπική ικανοποίηση.Κατ'εμέ η ποιότητα εμφάνισης της πλειοψηφίας των κοριτσιών είναι μέτρια ώς κακή.Δεν εννοούμε βέβαια την λόλα,την κλαούντια,την ίνα ή την κάσιντυ,αλλά για πολλές άλλες εκεί.Άμα το κοιτάς ώς χαβαλέ να πάς με την παρέα σου με γειά σου και χαρά σου αφού τη βρίσκεις έτσι.Εγώ μπορεί να την βρίσκω αλλιώς.Ποτέ δεν πάω σε ένα χώρο που θυμίζει σέξ παντού γύρω(από τις ημίγυμνες γυναίκες,την δυνατή μουσική και όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα,)για τον χαβαλέ,αλλά για να "γίνει δουλειά".Πίστεψέ με άν στα στούντιο λάμβανα σεξουαλική ικανοποίηση θα πήγαινα για λίγο μάτι στην αρχή στο κωλάδικο και μετά για κατάθεση στο στούντιο.Δυστυχώς όμως και εκεί τα πράγματα είναι πολύ ντάουν για τα θέλω μου.Θέλω όμως να τη χώσω κάπου,σε ένα στόμα,σε ένα μουνί,σε έναν κώλο,λογικό δεν είναι?εσένα δε σου χει συμβεί ποτέ?θεωρείς τόσο παράλογη αυτή μου την απαίτηση την οποία δεν ξέρεις αν κάποια φορά κάποια μου την έχει εκπληρώσει στο παρελθόν?Να πώ ότι τόσα χρόνια δεν μου είχε συμβεί τίποτα να πώ ναι εντάξει είμαι τρελλός!αλλά να...συμβαίνουν και αυτά τα τυχερά και ψάχνεσαι για το επόμενο μπαίνοντας στο τρυπάκι της ικανοποίησης μέσω αυτού του "μέσου" δηλ.του τάδε ή του τάδε ιδρύματος.Πάντα με φιλική διάθεση.....pathos gia τον χιντιατούλιν!
Με πρόλαβε ο nick με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα στο γενικό του συμπέρασμα. Και ακριβώς αυτό που αναφέρεις, ότι μπορεί να μου (σου, του) έτυχε μια φορά ή και δύο για κάτι παραπάνω σε αυτά τα μαγαζιά, δεν σημαίνει ότι θα σου τυχαίνει συνέχεια, παρά σπάνια έως ποτέ. Είναι σαν να παίζεις στοίχημα και αντί για τα στανταράκια να κυνηγάς τις μεγάλες εκπλήξεις, μπας και γίνεις πλούσιος. Αλλά κατά 99,99999% πας "κουβά"...