Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
κύριε μπελάνοφ(πλάκα κάνω μή με παρεξηγείς) κατ'αρχήν αυτή η λόλα που λέω δεν έχει καμμία σχέση με την λίζα του baby gold για την οποία σωστά λές ότι δεν την είχα "στολίσει" με ιδιαίτερα εγκώμια και ομολογώ πως ήμουν λάθος καθότι μετά από πιό προσεκτικό ψάξιμο είναι καλή παρουσία.Ένα το κρατούμενον!Πάμε στο άλλο..κατ'αρχήν σαφώς και έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να διαφωνείς με τον εκάστοτε συνομιλητή σου.Εν συνεχεία σε ότι αφορά για το τί ψάχνω εγώ είναι δικό μου θέμα και δική μου αισθητική και προσωπική ικανοποίηση.Κατ'εμέ η ποιότητα εμφάνισης της πλειοψηφίας των κοριτσιών είναι μέτρια ώς κακή.Δεν εννοούμε βέβαια την λόλα,την κλαούντια,την ίνα ή την κάσιντυ,αλλά για πολλές άλλες εκεί.Άμα το κοιτάς ώς χαβαλέ να πάς με την παρέα σου με γειά σου και χαρά σου αφού τη βρίσκεις έτσι.Εγώ μπορεί να την βρίσκω αλλιώς.Ποτέ δεν πάω σε ένα χώρο που θυμίζει σέξ παντού γύρω(από τις ημίγυμνες γυναίκες,την δυνατή μουσική και όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα,)για τον χαβαλέ,αλλά για να "γίνει δουλειά".Πίστεψέ με άν στα στούντιο λάμβανα σεξουαλική ικανοποίηση θα πήγαινα για λίγο μάτι στην αρχή στο κωλάδικο και μετά για κατάθεση στο στούντιο.Δυστυχώς όμως και εκεί τα πράγματα είναι πολύ ντάουν για τα θέλω μου.Θέλω όμως να τη χώσω κάπου,σε ένα στόμα,σε ένα μουνί,σε έναν κώλο,λογικό δεν είναι?εσένα δε σου χει συμβεί ποτέ?θεωρείς τόσο παράλογη αυτή μου την απαίτηση την οποία δεν ξέρεις αν κάποια φορά κάποια μου την έχει εκπληρώσει στο παρελθόν?Να πώ ότι τόσα χρόνια δεν μου είχε συμβεί τίποτα να πώ ναι εντάξει είμαι τρελλός!αλλά να...συμβαίνουν και αυτά τα τυχερά και ψάχνεσαι για το επόμενο μπαίνοντας στο τρυπάκι της ικανοποίησης μέσω αυτού του "μέσου" δηλ.του τάδε ή του τάδε ιδρύματος.Πάντα με φιλική διάθεση.....pathos gia τον χιντιατούλιν!

Με πρόλαβε ο nick με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα στο γενικό του συμπέρασμα. Και ακριβώς αυτό που αναφέρεις, ότι μπορεί να μου (σου, του) έτυχε μια φορά ή και δύο για κάτι παραπάνω σε αυτά τα μαγαζιά, δεν σημαίνει ότι θα σου τυχαίνει συνέχεια, παρά σπάνια έως ποτέ. Είναι σαν να παίζεις στοίχημα και αντί για τα στανταράκια να κυνηγάς τις μεγάλες εκπλήξεις, μπας και γίνεις πλούσιος. Αλλά κατά 99,99999% πας "κουβά"...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Με πρόλαβε ο nick με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα στο γενικό του συμπέρασμα. Και ακριβώς αυτό που αναφέρεις, ότι μπορεί να μου (σου, του) έτυχε μια φορά ή και δύο για κάτι παραπάνω σε αυτά τα μαγαζιά, δεν σημαίνει ότι θα σου τυχαίνει συνέχεια, παρά σπάνια έως ποτέ. Είναι σαν να παίζεις στοίχημα και αντί για τα στανταράκια να κυνηγάς τις μεγάλες εκπλήξεις, μπας και γίνεις πλούσιος. Αλλά κατά 99,99999% πας "κουβά"...

οκ.πασο

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Σάββατο ξημερώματα κατά τις 02:30 "πέσιμο" του τμήματος αλλοδαπών στο μαγαζί και μάζεμα όλων των κορασίδων, ενώ την ίδια ώρα μοτοσικλετιστές της ομάδας Δέλτα είχαν στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία της Πειραιώς και όποιο σπορ αυτοκίνητο έβλεπαν με νεαρό οδηγό, το σταματούσαν και το έκαναν "φύλλο και φτερό". Την ίδια ώρα στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας άφρικανοί, πακιστανοί και όλες οι φυλές του τρίτου κόσμου που λυμαίνονται την περιοχή συνέχιζαν ανενόχλητοι να εκδίδουν αφρικανές, βουλγάρες κ.α., να πουλάνε ναρκωτικά και να επιδίδονται σε κλοπές και διαρρήξεις. Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ελληνική Αστυνομία για το... έργο της και για το αίσθημα... ασφάλειας που μας δημιουργεί...

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σάββατο ξημερώματα κατά τις 02:30 "πέσιμο" του τμήματος αλλοδαπών στο μαγαζί και μάζεμα όλων των κορασίδων, ενώ την ίδια ώρα μοτοσικλετιστές της ομάδας Δέλτα είχαν στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία της Πειραιώς και όποιο σπορ αυτοκίνητο έβλεπαν με νεαρό οδηγό, το σταματούσαν και το έκαναν "φύλλο και φτερό". Την ίδια ώρα στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας άφρικανοί, πακιστανοί και όλες οι φυλές του τρίτου κόσμου που λυμαίνονται την περιοχή συνέχιζαν ανενόχλητοι να εκδίδουν αφρικανές, βουλγάρες κ.α., να πουλάνε ναρκωτικά και να επιδίδονται σε κλοπές και διαρρήξεις. Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ελληνική Αστυνομία για το... έργο της και για το αίσθημα... ασφάλειας που μας δημιουργεί...
εχεισ δικο φιλαρακι αλλα στο καταστημα πρεπει να επεσε καρφωτη ΚΟΙΝΟΣ (ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑ)

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
εχεισ δικο φιλαρακι αλλα στο καταστημα πρεπει να επεσε καρφωτη ΚΟΙΝΟΣ (ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑ)

Δεν έπεσε καρφωτή, αφού τους τελευταίους μήνες το ηθών και το αλλοδαπών έχει πάρει με τη σειρά τα στριπτιτζάδικα και λίγο ως πολύ απ' ότι ξέρω το περιμένανε στο εν λόγω μαγαζί, αλλά δεν ξέρανε πότε θα γίνει το "πέσιμο". Το θέμα είναι, ότι προφανώς για τους "εγκεφάλους" του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας οι παράνομα εβρισκόμενοι στην Ελλάδα και οι εγκληματίες αλλοδαποί που χρίζουν των λεγόμενων επιχειρήσεων-"σκούπα", είναι οι στριπτιτζούδες και όχι όλοι οι παραπάνω που αναφέρω και δρουν σε απόσταση λίγων μέτρων από τα Αστυνομικά Τμήματα Ομονοίας και Ακροπόλεως... Βέβαια η αλήθεια γι' αυτήν την πρακτική είναι, ότι ηγεσία και προσωπικό της Αστυνομίας είναι κλασομπανιέρες και δεν τολμούν να πάνε εκεί, που βγαίνουν χατζάρες και πιστόλια, μην θρηνήσουν κανένα θύμα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ειμαι η ντροπη του μπου! χτες επεσε σαν ιδεα στην παρεα που ημουν, να παμε σε στριπ και με ρωτησαν πού να παμε. και η δολια αγχωθηκα! μπλοκαρα και δεν ηξερα τι να προτειιινω!  :rolleyes: και να πω οτι δεν διαβαζω την ημερησια ενημερωση  :(

τεσπα, με τουτα και με κεινα, καταληξαμε σε αυτο το καταγωγι. παρακμηηηηηηηηηη! παρακμη φορ δε γουιν ομως!!
στην πορτα ηταν ενας γερακος, ευγενικος δεν μπορω να πω! πληρωσαμε-10 ευρω, πηρα κι αναπτηρα  :sunglasses:
μεσα, ηταν ελεεινα χαχα! διακοσμηση γάματα, 3 παρεες ολες κι ολες. καλα ηταν και 3+ βεβαια!
μας εβαλαν σε ενα τραπεζακι (4κοπελες-2 αγορια) διπλα στην πιστα, στο πλαι. ο σερβιτορος ευγενικος, αλλα πολυ τρομαχτικος στη φατσα  :S .
ποτο δεν επαιζε να παρω κει μεσα, οποτε πηρα μπυρα και ειχε ΜΟΝΟ αμστελ! οου μαη γκοντ δλδ  :headbang:
αφου περιεργαζομασταν το χωρο, ειχε λιγες κοπελες, 7-8? καπου κει, ε αρχισαν να βγαινουν να χορευουν. βγηκε μια μαυρη, η Ναομι. παπαααα μια βαρεμααααρα, μια ξυνιλα  :S σε φαση, πωω παλι θα κανω οτι χορευω γαμωτη.. καλο σωμα, αλλα ξυνιλα. ουστ!

μετα ηρθε και μπαστακωθηκε μια καμπια. Η μπιανκα. Και μου την ειπε η σαβουρω  :tickedoff: οτι πινοντας μπυρα χανω την θηλυκοτητα μου και ιδιαιτερα αμα πινω απο το μπουκαλι.  :2funny: :2funny: τι να πιω μωρη μεσα στο κωλομπαρο γαμω? αχαχαχα!
αλλα ειχε ωραιες μποτες, και ζητησαμε πληρη αναφορα, απο που της πηρε, ποσο κτλ κτλ.  ααααχ ωραιες μποτες..

μετα βγηκε μια κλεοπατρα να χορεψει, ε ψιλοχαλι κι αυτη. αλλα ονοματα δε θυμαμαι. γενικα μες την κυτταριτιδα ηταν. εκτος απο μια  :smitten: μια ξανθια (ειχε λιγο σκυλοφατσα  :rolleyes: ) με κοντο καρε ξανθο μαλλι που χορεψε εκπληκτικααα! ανεβαινε μεχρι πανω, εκανε και τα αναποδα της, μας χαμογελαγε, μας πεταξε και το βρακι της, και ειχε ενα κωλο! παπαπα! αριστουργημα! καθολου κυτταριτιδα! εκπληκτικος!  :2on1:

ε μετα, συνεχιζαν να χορευουν για 2 λεπτα κι αλλες αδιαφορες.

ε ηταν και λιγο μαλακια για τα δικα μου δεδομενα που μετα πηγαιναν και καθονταν πανω σε σιχαματα γερους..  :-

ααα πριβε που λετε και κουρτινες και τα συναφη δεν ειχε. οσοι θελανε χορο ή δεν ξερω τι αλλο, πηγαιναν σε κατι καναπεδες στο βαθος-δεν εβλεπα τι κανανε.

ααα οι τουαλετες (γυναικειες) ηταν αισχρες! αισχρες!!

ε φυγαμε κατα τις 4μιση και ο γερακος στην εισοδο μας ειπε να ξαναπαμε παρασκευη ή σαββατο που ειναι πιο ωραια  :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ειμαι η ντροπη του μπου! χτες επεσε σαν ιδεα στην παρεα που ημουν, να παμε σε στριπ και με ρωτησαν πού να παμε. και η δολια αγχωθηκα! μπλοκαρα και δεν ηξερα τι να προτειιινω!  :rolleyes: και να πω οτι δεν διαβαζω την ημερησια ενημερωση  :(

τεσπα, με τουτα και με κεινα, καταληξαμε σε αυτο το καταγωγι. παρακμηηηηηηηηηη! παρακμη φορ δε γουιν ομως!!
στην πορτα ηταν ενας γερακος, ευγενικος δεν μπορω να πω! πληρωσαμε-10 ευρω, πηρα κι αναπτηρα  :sunglasses:
μεσα, ηταν ελεεινα χαχα! διακοσμηση γάματα, 3 παρεες ολες κι ολες. καλα ηταν και 3+ βεβαια!
μας εβαλαν σε ενα τραπεζακι (4κοπελες-2 αγορια) διπλα στην πιστα, στο πλαι. ο σερβιτορος ευγενικος, αλλα πολυ τρομαχτικος στη φατσα  :S .
ποτο δεν επαιζε να παρω κει μεσα, οποτε πηρα μπυρα και ειχε ΜΟΝΟ αμστελ! οου μαη γκοντ δλδ  :headbang:
αφου περιεργαζομασταν το χωρο, ειχε λιγες κοπελες, 7-8? καπου κει, ε αρχισαν να βγαινουν να χορευουν. βγηκε μια μαυρη, η Ναομι. παπαααα μια βαρεμααααρα, μια ξυνιλα  :S σε φαση, πωω παλι θα κανω οτι χορευω γαμωτη.. καλο σωμα, αλλα ξυνιλα. ουστ!

μετα ηρθε και μπαστακωθηκε μια καμπια. Η μπιανκα. Και μου την ειπε η σαβουρω  :tickedoff: οτι πινοντας μπυρα χανω την θηλυκοτητα μου και ιδιαιτερα αμα πινω απο το μπουκαλι.  :2funny: :2funny: τι να πιω μωρη μεσα στο κωλομπαρο γαμω? αχαχαχα!
αλλα ειχε ωραιες μποτες, και ζητησαμε πληρη αναφορα, απο που της πηρε, ποσο κτλ κτλ.  ααααχ ωραιες μποτες..

μετα βγηκε μια κλεοπατρα να χορεψει, ε ψιλοχαλι κι αυτη. αλλα ονοματα δε θυμαμαι. γενικα μες την κυτταριτιδα ηταν. εκτος απο μια  :smitten: μια ξανθια (ειχε λιγο σκυλοφατσα  :rolleyes: ) με κοντο καρε ξανθο μαλλι που χορεψε εκπληκτικααα! ανεβαινε μεχρι πανω, εκανε και τα αναποδα της, μας χαμογελαγε, μας πεταξε και το βρακι της, και ειχε ενα κωλο! παπαπα! αριστουργημα! καθολου κυτταριτιδα! εκπληκτικος!  :2on1:

ε ηταν και λιγο μαλακια για τα δικα μου δεδομενα που μετα πηγαιναν και καθονταν πανω σε σιχαματα γερους..   :-

ααα πριβε που λετε και κουρτινες και τα συναφη δεν ειχε. οσοι θελανε χορο ή δεν ξερω τι αλλο, πηγαιναν σε κατι καναπεδες στο βαθος-δεν εβλεπα τι κανανε.

ε φυγαμε κατα τις 4μιση και ο γερακος στην εισοδο μας ειπε να ξαναπαμε παρασκευη ή σαββατο που ειναι πιο ωραια  :2funny:

Μαρη πηγες σε τετοια κεντρα παραλυσιας;

ουυουουουου να χαθεις  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ε ηταν και λιγο μαλακια για τα δικα μου δεδομενα που μετα πηγαιναν και καθονταν πανω σε σιχαματα γερους..   :-

σου εδωσε ο παπουλης καραμελίτσα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δεν έχεις εκπαιδειυτεί από τον πρίγκηπα ακόμα γι αυτό.
ο πρίγκηψ είμαι σίγουρος ότι τα είδε όλα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχχαχααα επίσης βελβάκι σου πλερώνω τρία στριπ τη βδομάδα ποτά-χορούς και το ταξί για να γυρίσεις για να γράφεις κριτικές την επόμενη μέρα να φτιάχνομαι με τον καφέ  :2funny: :2funny:

μέτρο σύγκρισης λέγεται για τα θηλυκά.
ε, πάνω-κάτω, το χέρι στη φωτιά ποτέ μην το βάζεις  :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχαχχαχααα επίσης βελβάκι σου πλερώνω τρία στριπ τη βδομάδα ποτά-χορούς και το ταξί για να γυρίσεις για να γράφεις κριτικές την επόμενη μέρα να φτιάχνομαι με τον καφέ  :2funny: :2funny:

ε, πάνω-κάτω, το χέρι στη φωτιά ποτέ μην το βάζεις  :rolleyes:

μετά την επισκεψη νούμερο 4 θα γυρίσει με μεροκάματο και θα κόψει τις ενημερώσεις.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αχαχχαχααα επίσης βελβάκι σου πλερώνω τρία στριπ τη βδομάδα ποτά-χορούς και το ταξί για να γυρίσεις για να γράφεις κριτικές την επόμενη μέρα να φτιάχνομαι με τον καφέ  :2funny: :2funny:

αμε αμε! :grin:

μέτρο σύγκρισης λέγεται για τα θηλυκά.

φακαμπίλιτι για τα σερνικά.

να συγκριθω?? γτ καλε?

μετά την επισκεψη νούμερο 4 θα γυρίσει με μεροκάματο και θα κόψει τις ενημερώσεις.

ωωωω νεες πορτες μου ανοιγονται! αααααχαχαχα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Velvy περιμένουμε και review από την πρώτη σου επίσκεψη σε studio ή μασατζίδικο  :grin:
Άντε όχι μόνο να πληρώνουμε για να διαβάζετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom