cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
οταν αρχιζει η κωμωδια φευγεις καπετανιε μου ??
Μάλλον τραγωδία θα έλεγα...
οταν αρχιζει η κωμωδια φευγεις καπετανιε μου ??
Χτες έκανα ένα πέρασμα από το ίδρυμα μετά από πολύ καιρό... Απογοητευτικό... Έλλειψη πελατών, περίσσεια σιλικόνης. Κάποια στιγμή έσκασαν μύτη και οι Ελλεηνίδες μετά την τσικνίαση και αποχώρησα ησύχως.
Ποιες δουλευαν Καπιτανο ?
Αυτα..
Καμια δεν εχω. Απλα το να πεις μια καλη κουβεντα για καποια κοπελα δε σημαινει ουτε οτι εισαι αντρας ουτε γκομενος ουτε νταβατζης της.Και για να 'χουμε καλο ρωτημα, ποιες εχεις εσυ ?
Αυτα.
Αγαπητοί μου τα συγχαρητήρια ανήκουν μόνο σε σας , εγώ διερμήνευσα μόνο μία καθολική επιθυμία !Μπράβο καπετάνιε!!!!!!!!!!! τώρα που εφυγε ο Βοθρος ειναι καιρός για ποιοτική ενημέρωση.
Πουρειτσερ συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!
αδειο εχθεσ βαραγανε μυγεσ ,,,,,,,,Αγαπητοί μου τα συγχαρητήρια ανήκουν μόνο σε σας , εγώ διερμήνευσα μόνο μία καθολική επιθυμία !
αδειο εχθεσ βαραγανε μυγεσ ,,,,,,,,
no way actions satisfaction .....your fustis see you nobady nokia......
To ιδιο μηνυμα, μου το περασε και σε πμ..
Οποιος καταλαβε τι θελει να πει, ας μου πει και μενα..Δεν καταλαβα τιποτε.
Αυτα..
Συμφωνώ και επαυξάνω ...!!!Δεν καταλαβα τιποτε.
βρηκα τραπεζι
Δεν ξέρεις τι χάνεις φίλε...Αλλά που είναι η ρουφιάνα πια????Χτεσινή επίσκεψη και όλο το γνωστό ρόστερ ήταν εκεί. Όλες [size=14pt]εκτός από τη Σέιλα[/size] που όλο μου ξεφεύγει και ακόμα δεν την έχω πάρει χορό γμτ!
ο κορυφαιοσ ?? ειναι του alcatraz και του lido palace pierro αυταΧτεσινή επίσκεψη και όλο το γνωστό ρόστερ ήταν εκεί. Όλες εκτός από τη Σέιλα που όλο μου ξεφεύγει και ακόμα δεν την έχω πάρει χορό γμτ!
Είχαν προστεθεί και μερικές ομορφούλες που δεν ξέρω, είχα καιρό να πάω, καλές μεταγραφές (εμφανισιακά τουλάχιστον). Αν και κάτι έπιασε το μάτι μου στα διπλανά θρεντ ότι και το Lido ανθεί αυτόν τον καιρό το BG συνεχίζει να είναι μάλλον το κορυφαίο, ε;
Εντόπισα τις:
Σόνια, η πληθωρική και πάντα πρόθυμη
Γκρέις, με το πανέμορφο πρόσωπο
Μαρία, η κλασική
Αλίνα, με το απίστευτο φυσικό στήθος (την πήρα χορό μόνο γι'αυτό!)
Κλεοπάτρα, η ακροβάτις (έτσι δεν τη λένε αυτή που κάνει τα αεροπλανικά)
Κατρίν-Κατερίνα, η βετεράνος (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει όνομα)
Νταϊάνα, πλατίνα
Μόνικα(?) Πρώην Μόνα Λίζα από Lolita
Ανίτα, η ψηλή oriental
Βικτόρια (?), η ρομαντική (μοιράζει γλσφλ αβέρτα)
Μια φίλη της καστανή ψηλή που δεν κάνει πολλούς χορούς, δεν είναι πιεστική (ο ουμανιστής φίλος μου είπε ότι θα την πάρει την επόμενη φορά γιατί την είδε παραπονεμένη)
Η πολύυυυυυ mature
Πανύψηλη καστανή Σέρβα
Πανύψηλη καστανή που μοιάζει με την από πάνω
Πλατίνα τρελιάρα 30+
Και άλλες, μια καστανή με υπέροχη μυτούλα, άλλο ένα μελαχρινό και 1-2 ξανθιές που δεν ανεγνώρισα!
Από ποιότητα και ποσότητα κοριτσιών σκίζει πάντως το BG.
Λεπτομέρεια: ο DJ είναι κορυφαίος!!