εχουμε και λεμε...τηλ απο geomix 3 το πρωι...."παμε για εσπρεσσο στο Baby Gold??" σιγα μην ελεγα οχι με το πηξιμο που ειχα....Παρεουλα καλη ..τραπεζι μακρυνο..(τετοια ωρα τετοια λογια)...κοσμος πολυς οπως παντα....εσπρεσσο με Κατρινα...και χορους με Μοντεσσα (Λιθουανια)...καλο διαλλειμα πολυ γελιο...αντε geomix την αλλη φορα και με αλλους χαβαλεδες καβλιαριδες....καλημερα σε ολους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Παρασκευή βράδυ πριν να τιγκάρει το μαγαζί, άφραπη αγκαλίτσα Βαλέρια (ραγδαία εξελισσόμενη...) καφεδάκι με Κατρίν, θαυμάζοντας τη φραπεδομηχανή Κατερίνα (μου θύμισε το Λέντζο) να διεκπεραιώνει τις παραγγελίες. Οι άφραπες κοπέλες να παραπονιούνται γιατί σ' ένα γεμάτο μαγαζί δεν παίρνουν χουρό-πουτό.
Παρασκευή βράδυ πριν να τιγκάρει το μαγαζί, άφραπη αγκαλίτσα Βαλέρια (ραγδαία εξελισσόμενη...) καφεδάκι με Κατρίν, θαυμάζοντας τη φραπεδομηχανή Κατερίνα (μου θύμισε το Λέντζο) να διεκπεραιώνει τις παραγγελίες. Οι άφραπες κοπέλες να παραπονιούνται γιατί σ' ένα γεμάτο μαγαζί δεν παίρνουν χουρό-πουτό.
πελάτης και εγώ απο τη μεριά μου και νέο μέλος στην παρέα σας ηθελα να αναφέρω οτι η βαλέρια είναι πολυ καλο εμφανισιακά,αλλά τίποτα παραπάνω προς το παρον.Οι κοπέλες παντως που δεν διεκπεραιώνουν τις παραγγελίες καλό θα ήταν αντί να μουτρώνουνε,να πάνε μία εκπαιδευτική βόλτα απο τον λέντζο ώστε να διδαχθούν στη πηγή των μή άφραπων γεγονότων!Μετά θα επιστρέψουν στο μαγαζί μετά νέου συμβολαίου και θα αυξήσουν τα εισοδήματα και του μαγαζιού και τα δικά τους,ειδάλλως θα μουτρουνιάσουν σαν όλες τις άφραπες.
.. άφραπη αγκαλίτσα Βαλέρια (ραγδαία εξελισσόμενη...)
η βαλέρια είναι πολυ καλο εμφανισιακά,αλλά τίποτα παραπάνω προς το παρον.
Με απλα λογια, τι εννοειτε παιδες ?
Αυτα..
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Σχετικά με τη Βαλέρια εγώ εννοώ ότι τη θεωρώ πολύ γλυκειά και όταν έχω όρεξη να με κρατήσει αγκαλιά ένα γλυκό μωρό (GFE) μαι να μου κάνει ένα αισθησιακό άφραπο χορό την προτιμώ αλλά δεν είναι ακόμη για παραπάνω. Από την προηγούμενη φορά όμως είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο και γι' αυτό είπα ότι εξελίσσεται ραγδαία.
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
εχουμε και λεμε...τηλ απο geomix 3 το πρωι...."παμε για εσπρεσσο στο Baby Gold??" σιγα μην ελεγα οχι με το πηξιμο που ειχα....Παρεουλα καλη ..τραπεζι μακρυνο..(τετοια ωρα τετοια λογια)...κοσμος πολυς οπως παντα....εσπρεσσο με Κατρινα...και χορους με Μοντεσσα (Λιθουανια)...καλο διαλλειμα πολυ γελιο...αντε geomix την αλλη φορα και με αλλους χαβαλεδες καβλιαριδες....καλημερα σε ολους
εισαι και μαρτυριαρης!!!!!!!!!!!!!!!
για μιαμιση ωρα δεν σταματησαμε να χουφτωνουμε!!!!
Η ξανθιά που κάνει το σόου με την τρίξυ με τις φωτιές,μαστίγια,δονητές κλπ πώς λέγεται ρε παιδιά?Στην αρχή την πέρασα για τη Μαρίνα,μοιάζουν απίστευτα αλλά δεν πρέπει να είναι.
Απίστευτο μωρό.
Δεν είναι η Μαρίνα, είναι η Ενι και έχεις απόλυτο δίκιο ...!!!
Ωραίος.Τη ρώτησε ένα παιδί από την παρέα και του είπε ότι δεν σερβίρει φραπέ.Damn...Δεν είναι η Μαρίνα, είναι η Ενι και έχεις απόλυτο δίκιο ...!!!
Επισκέπτης
Ωραίος.Τη ρώτησε ένα παιδί από την παρέα και του είπε ότι δεν σερβίρει φραπέ.Damn...
Ας έπαιρνε έναν βαρύ_γλυκο,με φουσκάλες...
Ας έπαιρνε έναν βαρύ_γλυκο,με φουσκάλες...
Είχαμε ήδη ανοίξει βαρύ μέτριο στο τραπέζι.
Επισκέπτης
Είχαμε ήδη ανοίξει βαρύ μέτριο στο τραπέζι.
Κρίμα...δε χάσατε πολλά βέβαια...υπάρχουν πολλές κ καλές εργάτριες στο μαγαζί....για όσους φυσικά γουστάρουν....αν πετύχεις στο site τον leonoro,ρώτησέ τον...είναι ο μάστερ στη φράπα....
Τhanks.Η φράπα είναι για να γίνεται με μωρό που θα σε απογειώσει,όχι να γίνει για να γίνει.Εγώ 2 μωρά γούσταρα τρελά που είδα την Ένυ και τη Μοντέστα και ήταν και οι 2 άφραπες.Κρίμα...δε χάσατε πολλά βέβαια...υπάρχουν πολλές κ καλές εργάτριες στο μαγαζί....για όσους φυσικά γουστάρουν....αν πετύχεις στο site τον leonoro,ρώτησέ τον...είναι ο μάστερ στη φράπα....
Επισκέπτης
Τhanks.Η φράπα είναι για να γίνεται με μωρό που θα σε απογειώσει,όχι να γίνει για να γίνει.Εγώ 2 μωρά γούσταρα τρελά που είδα την Ένυ και τη Μοντέστα και ήταν και οι 2 άφραπες.
Καλά η Μοντ...είναι δύσκολη περίπτωση γενικότερα...αλλά για την Ένυ διαφωνώ....εκτός κ αν δεν ήταν στα κέφια της!!!!
Καλά η Μοντ...είναι δύσκολη περίπτωση γενικότερα...αλλά για την Ένυ διαφωνώ....εκτός κ αν δεν ήταν στα κέφια της!!!!
Έλα ρε?Σερβρίρει και η Ένυ δηλαδη?
Επισκέπτης
Εξαρτάται τον πελάτη....δεν ξέρω αν είναι τακτική πάντως....Έλα ρε?Σερβρίρει και η Ένυ δηλαδη?
Έλα ρε?Σερβρίρει και η Ένυ δηλαδη?
από όσο ξέρω όχι, μόνο χορό και ποτό
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
H Sheyla πάντως σερβίρει φραπεδάρα!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΧ!!!!Mαλακία,τί να λέμε τώρα αν σερβίρει ή όχι...Τέτοια μουνιά τσόντες πρέπει να τα γαμάμε όχι μόνο να τα βλέπουμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις