Ααακριβως αυτο.
Εγω εβαλα στοχο ενα πλασμα με το σωμα που ηθελα και εβλεπα μονο σε τσοντες και το προσωπο οπως
το ειχα φανταστει, και δημιουργησα μια σχεση μαζι της.
Γνωρισα και την παρεα της αλλα και σχεδον ολες τις γνωστες της, κοπελες που εχουν αναφερθει απο πολλους
με ΠΟΛΥ κολακευτικα σχολια, ευτυχως οχι η δικια μου....
Μερικες μου την επεσαν χυμα ενω ηξεραν οτι ειμαι με τη φιλη τους.Αλλες απλα επαιζαν με τη γλωσσα του σωματος.
Φαινεται η γκομενα που ψαχνεται. Αλλα δεν ειναι και κατι κρυφο..το λεει κι ολας. Γνωριζω ποια ειναι με ποιον,
τι κανει αυτος ο καποιος..
Ποια ψαχνεται και τι ψαχνει.. Ποια κοροιδευει ποιον και τι ειναι αυτος ο καποιος που τρωει παραμυθι.
(ναι ειναι μαγκια μερικες να το λενε.. αλλες παλι οχι)
Τις εχω γνωρισει σε διαφορες συναντησεις και εχω καταλαβει πανω κατω τι καπνο φουμαρουν.
Και με απολυτη σιγουρια μπορω να πω πως σε οποια παει καποιος και πει ποσα θες, Θα φαει μαυρο απο την ιδια και
τον κυκλο της.
Δεν μιλαμε για μαυρες εννοειται.
Το να βγω και να το πω στο ιντερνετ ομως.. οτι ξεριες αυτη ψαχνεται και θελει αυτο και αυτο και πες της το αλλο..
Θα τις κανει να σκεφτουν ποιος μπορει να ειναι. Και ειναι γατες.. θα το βρουν αμεσως.Επισης διαβαζουν το site.
Δυο τρεις το διαβαζουν και με το που γινει αναφορα σε καποια του κυκλου πεφτει συρμα. Μιλαμε οτι τσεκατουν καθε μερα τα παντα.
Και που ξερω εγω ποιος μπορει να ειναι ο κεθενας απο εσας ? Μπορει να ειναι καποιος που να εχουμε γνωριστει και να μπαινει
για να ψαρευει πληροφοριες. Αλλωστε μερικοι λενε δωστε τηλεφωνο και ειστε παρτακιδες κ.λ.π.
Δεν καταλαβαινουν οτι για να μπουμε εκει φαγαμε τις ηττες μας και εμεις..
Θελουν να γινουν στρατηγοι ενω δεν εχουν περασει καν τη βασικη εκπαιδευση.
Αυτα
.
Και επειδη ειμαι οφ τοπικ εννοειται οτι καποιες απο αυτες εχουν δουλεψει και στο συγκεκριμενο μαγαζι