Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
η οποια ειναι η............?
Ξερεις εσυ...
Ψαξε τα παλια pm σου
Το ορθοδοξο ονομα της ειναι Ελενα, Ελεν κατι τετοιο
Δεν κατεχω και καλα τη Ρωσσικη ονοματολογια
η οποια ειναι η............?
Μη σε ψαρώνει επειδή λέει "Master frap-adar" και τέτοια
Ξερεις εσυ...
Ψαξε τα παλια pm σου
Το ορθοδοξο ονομα της ειναι Ελενα, Ελεν κατι τετοιο
Δεν κατεχω και καλα τη Ρωσσικη ονοματολογια
καλα τωρα μας φωτισες......
Δλδ ισχυρίζεσαι ότι με τέτοια συμπεριφορά το πουλί σου είναι παραπάνω από 15??υσ--->οποτε πλησιαζει κοντα αισθανομαι σαν 15 χρονων κ μου σηκωνεται με την μια...
Δλδ ισχυρίζεσαι ότι με τέτοια συμπεριφορά το πουλί σου είναι παραπάνω από 15??
εξαρτάται... Εάν οι μεμονωμένες περιπτώσεις είναι όπως τα σκάνδαλα της κυβέρνησης τότε σε βρίσκω σε άριστη κατάστασηειλικρινα σου μιλαω μακαρι να ηταν ετσι το πουλακι μου οπως στα 15 μου αλλα ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις ...κριμα :-
Veronika kai αλλο κοντοπουτανο ειναι η Νικη,παντως εμενα με φτιαχνει απιστευτα ενα κοντοπουτανο ξανθο που εχουνε με μικρο βεβαια βυζακι που σκαει με κατι διχτυωτα κ κατι απιστευτα καυλωτικα ψιλοτακουνα....πως την λενε ρε παιδια κ απο που ειναι απο περιεργεια...
υσ--->οποτε πλησιαζει κοντα αισθανομαι σαν 15 χρονων κ μου σηκωνεται με την μια...
Veronika kai αλλο κοντοπουτανο ειναι η Νικη,
Με δικτυα αλλη αλλα οχι και τοσο κοντοπουτανο ειναι η ΣΕ'Ι'ΛΑ ,απο Ρωσια,αυτη ειναι φοβερη καυλα
ΕΥΓΕ!!!!!!!!Λοιπον...για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους..το καυλετο που εννοει ο μουνιλας ειναι ή η σοφια με το πλατινε ξανθοχρυσο μαλλι ex baby o υπογειο ή η μιρελλα απο πρωην sierra(αυτη με τις μαυρες ψηλες μποτες!
υ.γ. η σειλα οντως ειναι γαματη!
υ.γ. η σειλα οντως ειναι γαματη!
Τι εννοεις εδω?
Αν εννοεις φραπε, τον αποφευγω. Λογω εργατικων ατυχηματων!!!Λερωνει!
Ασε που αν εχω πιει δεν αφριζει με τιποτα!
Αν εννοεις οτι κανει και αλλα γαματα πραγματα, περιμενω ενημερωση!
Μου αρεσει που το εισιτηριο ειναι 12,50ευρω...Αφιερωμένο στους αμετανόητους (ξέρουν αυτοί)
Μου αρεσει που το εισιτηριο ειναι 12,50ευρω...
Τα 50 λεπτα σου τα εδωσαν ρεστα??
Πλακα-πλακα,μισο ευρω απο το καθενα,αυτοι που ειναι στο ταμειο,βγαζουν διπλο και τριπλο μεροκαματο..
Παιδια εχω πληροφοριες οτι η Μαρινα απο BG δινει τηλεφωνο ........