vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
η σοφια απο gold δινει φραπε?
είναι σαν να ρωτας....."έχει βοθρατζη το γκολντ"?
η σοφια απο gold δινει φραπε?
Πριβε χορος με Κλεοπατρα = γλυφομουνι τρελο σε τετοιο σημειο που αηδιασα
Βοηθα υπουργε μου γιατι μολις ξυπνησα..
Αμα εχεις προβλημα με το ΕΣΡ, ριξε πμ..
παλικαρια θα μου λυση καποιος την απορια για την σοφια απο gold? κανει φραπε
Θα ξημερωσει αυριο ο ηλιος ?
θα ξημερωση θα ξημερωση απλα σε δυο τελευταιες αποπειρες να ξημερωση... δεν ξημερωσε
οχι ακριβως την πηρα για χορο μετα τον πρωτο ρωτησε για δευτερο την ρωτησα για τιποτα special και λεει μονο αυτα κανω
Πριβε χορος με Κλεοπατρα = no frape / πολυ κινηση με ζαλισε και μου στουμπαγε τον πουτσο σε σημειο να ποναω / γλυφομουνι τρελο σε τετοιο σημειο που αηδιασα / ωραιο κορμι και προσωπο αλλα ο χορος της ειναι λες και ειναι σε τσιρκο / δε συνισταται ....
χθες πηγα ΒG οι κοπελες ειναι ολες εκλεκτες αλλα θελει πολυ χρημα εκει για να το φχαριστηθεις. δεν μπορεις να παρεις χορο με 10€ και να περασεις ευχαριστα αφου δεν σ αφηνουν να πιασεις τιποτα οι περισσοτερες παρα μονο αν τα σκασεις. πηρα πριβε (με παζαρι 30€ και πολλα της ηταν) με μια χοντρογρια γιατι απλα δυστυχως μου καβλωσε την ωρα που περασε χωρις να την δω καλα καλα και επαιξε κανονικα φραπεδια αλλα χαλι η κυρια.
δεν θυμαμαι vasos αλλα δεν φταιω εγω, το πουλι μου με πηγε χωρις να το θελω. και γω αηδιασα μετα οταν την καλοειδα.θα ξαναπαω σημερα να αντιλογισω.
δεν διαβασες καλα 30 της εδωσα εκανα λαικη το μουνι οπως μου πε μια κοπελια. τουλαχιστον στα λεφτα καταφερνω και γλυτωνω κατι! ναι οντως της ζητησα να της το γλυψω αλλα δεν μ αφησε!προσεχε γιατι ο αντιλογισμός μπορει να φερει τα πραματα ετσι ωστε να παιζεις εσυ κλειτοριδοφραπε στην μπαζογρια και να ξαναπληρωσεις 50 ευρω.....