anarchymits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ποιά κερνάει φραπόγαλο στο bg ? είναι ταρίφα το 50ευρω για φραπεδιά πλεον?
Τελικα δεν ειναι η Ενη leonoro!
Ειναι η Μαρια! Την ξερει κανεις?
Μαγκες εκπεμπω SOS!
Μιλαω για την ξανθια, γυρω στο 1.75-1.80 το πολυ με τα τακουνια που φορανε, με τατου πανω απο το μουνι στο κεντρο, σε μεγεθος παλαμης κοντα, και που ειναι ΣΚΥΛΙ ΤΡΕΛΟ στη μαπα.
Ξερει κανεις αν κανει βιζιτες ρε μαγκες, και αν ναι πως το φερνουμε στην γκομενα?
SOS μιλαμε εχω παθει τρελη μουνοπλακα γαμω την κοινωνια μου! Κουφια η ωρα ρε πουστη με βλεπω να χαλαω τρελα φραγκα. Αμα κανει βιζιτες την πηρα αυριο κιολας!
Ευχαριστω εκ των προτερων !
γεια χαρα σε ολους ημουν το σαββατο στο μαγαζι με εξαιρεση το οτι ηταν πιχτρα στο κοσμο ολα τα αλλα ηταν τελεια εκανα χορο με μια ξανθια δυναμιτη χριστινα την λεγαν επαθα πλακα και με την ξανθια με τα κοτσιδακια τρομερο show εψαχνα να την βρω απελπισμενα μετα ηταν περιζιτιτη!
ερωτηση ο φραπες γινεται χυμα στους καναπεδες οπου γινονται και οι χοροι?δεν υπαρχει καπιος πιο prive χωρος για αυτη την ιδιαιτερη υπηρεσια?
φιλε στο παιζουν εκει στο καναπε που κανουν κ τους χορους,το θεμα δεν ειναι οτι εισαι σε κοινη θεα,αλλα οτι λερωνεσαι με το σπερμα...(π.χ. εγω)γεια χαρα σε ολους ημουν το σαββατο στο μαγαζι με εξαιρεση το οτι ηταν πιχτρα στο κοσμο ολα τα αλλα ηταν τελεια εκανα χορο με μια ξανθια δυναμιτη χριστινα την λεγαν επαθα πλακα και με την ξανθια με τα κοτσιδακια τρομερο show εψαχνα να την βρω απελπισμενα μετα ηταν περιζιτιτη!
ερωτηση ο φραπες γινεται χυμα στους καναπεδες οπου γινονται και οι χοροι?δεν υπαρχει καπιος πιο prive χωρος για αυτη την ιδιαιτερη υπηρεσια?
φιλε στο παιζουν εκει στο καναπε που κανουν κ τους χορους,το θεμα δεν ειναι οτι εισαι σε κοινη θεα,αλλα οτι λερωνεσαι με το σπερμα...(π.χ. εγω)
Ρώτα τους ειδικούς(...) για λευκότερα λευκά
BG το Σάββατο με ατμόσφαιρα μυστήρια. Μέτα Lolita που τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα και αυτή τη στιγμή ανταγωνιστικά του BG μπορώ να πω ακόμα και σε εμφάνιση κοριτσιών