vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Παιδια ειναι η Bianca ακομα
στο BG?
ναι ηταν η μπιανκα πριν 2 βδομαδες αλλα πρεπει να εφυγε σε αδειουλα!
Παιδια ειναι η Bianca ακομα
στο BG?
αυτη που μου τον επαιξε το Σαββατο ηξερα οτι κανει φραπέ και της λεω 50 ευρω,σε μια αλλη τον εβγαλα εξω απλα στο χορο για να δω αντιδραση,και τελικα μου τον επαιξε κ αυτη,μαλλον εχω ωραιο οργανο,παντα στο BG.Ρε παιδια αν ειναι να προσφερει φραπε η γκομενα θα το κανει μονη της η πρεπει να το ζητησω εγω?
αυτη που μου τον επαιξε το Σαββατο ηξερα οτι κανει φραπέ και της λεω 50 ευρω,σε μια αλλη τον εβγαλα εξω απλα στο χορο για να δω αντιδραση,και τελικα μου τον επαιξε κ αυτη,μαλλον εχω ωραιο οργανο,παντα στο BG.
Ναι ενώ κάτι άλλοι που το έχουν γκρέϊπφρουτ...
Ναι ενώ κάτι άλλοι που το έχουν γκρέϊπφρουτ...
Η Εινζελ ειναι απαραδεκτη,Ελληνιδα σαλονικια
συγγνωμη αν ενοχλω.....αλλα βλεπω καλα ή εχω καταρρακτη απο χθες και στραβωθηκα?Εφυγε ο ορος φραπαδουρα απο το θρεντ?θαρρω οτι ειναι λογος για αυτομπανακι αυτο αν εγινε.........
Η Εινζελ ειναι απαραδεκτη,Ελληνιδα σαλονικια
Σιγά μην είναι Ελληνίδα...
Η γνωστή Έιντζελ? Το ξεκώλι από το Ερώτικα? Κοίτα προς Αγίους 40, βορειοηπειρώτισσα μήπως?
Άμα την γνωρίσεις και καλλίτερα, σου βρίσκει κι' ό,τι θες...
Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τη διαφορά, αλλά ΟΚ, δεν ξαναγράφω κάτι εδώ μην δημιουργήσω και πρόβλημα.Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο thread για συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων για το εν λόγω μαγαζί. Οτιδήποτε κριτικές μετά απο επισκέψεις μας στο μαγαζί καλό είναι να γίνονται στον κατάλογο. Το thread αυτό έχει συνδεθεί με τον κατάλογο.
Ευχαριστώ.
Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τη διαφορά, αλλά ΟΚ, δεν ξαναγράφω κάτι εδώ μην δημιουργήσω και πρόβλημα.
.. μια κοντη 160 με τα χερια στην αναταση....