You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 288K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε παιδιά.... Πώς λέγετε μία τύπισσα στο baby gold με σχιστά μάτια και μεγάλα σιλικονάτα boobs ? Κινέζικα χαρακτηριστηκά αλλα απ'οτι μου ειπαν ειναι μαλλον απο Ρωσια. Τουλαχιστον να ξερω ποια μου "εφτιαξε" φραπε!
τσαρλυ μηπως? και μενα μου το σφυριξε καποιο δυνατο μελος του site, δεν παω στο συγκεκριμενο μαγαζι..
Επισκέπτης
Roko, η τσαρλι δεν εχει μεγαλα συλικονατα boobs..
Αν μπορουσε ο geo να κανει μια καλυτερη περιγραφη θα του λεγαμε σιγουρα..
Roko, η τσαρλι δεν εχει μεγαλα συλικονατα boobs..
σιγουρα εχεις δικιο παπ, δε πηγαινω στο συγκεκριμενο μαγαζι επειδη μου τη δινει ο χαμος που γινεται εκει μεσα.. αρα δεν εχω αποψη για τις σχιστοματες του μαγαζιου οπως εχω για την χριστινα του αφρο ή για την (δεν θυμαμαι ονομα) του αμαζον ή ακομα και για τη βικτωρια του Athens queens. ενδιαφερομαι να μαθω ομως απο σαφως πιο εμπειρα ατομα στο χωρο οπως εσυ..
Επισκέπτης
η βικτωρια ειναι ιαπωνορωσιδα με ασιατικα χαρακτηριστικα και δουλευει στο Athens queens
Roko, η βικτωρια το παει το email ? το πνιγει το κουνελι ? το τριβει το πιπερι ?
Roko, η βικτωρια το παει το email ? το πνιγει το κουνελι ? το τριβει το πιπερι ?
σε καμμια περιπτωση...
πιπερι θα τριψει μονο για να βαλει στο φαγητο της!
ειναι καλο παιδι... (λεμε τωρα).
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ; Οι άγγελοι του Τσάρλυ ήταν διαφόρων ειδών και χρωμάτων. Ξανθιά, μελαχροινή, ψηλή, κοντή. Στο δημοτικό δεν είχανε παιχνίδια με ανθρωπάκια;
στους αγγελους του τσαρλυ επαιζε η lucy liu . αφου μιλαει για γυναικα με ασιατικα χαρακτηριστικα, αυτη εννοει ο φιλος..
Επισκέπτης
Μια ηταν ομως η κινεζουλα....ετσι δν ειναι ???Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ; Οι άγγελοι του Τσάρλυ ήταν διαφόρων ειδών και χρωμάτων. Ξανθιά, μελαχροινή, ψηλή, κοντή. Στο δημοτικό δεν είχανε παιχνίδια με ανθρωπάκια;
αγνωστος τελικα ο "φραπες"..... την επομενη φορα κρατησω σημειωσεις για αναφορα στο forum!!!!!
ετσι μπραβο!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αγνωστος τελικα ο "φραπες"..... την επομενη φορα κρατησω σημειωσεις για αναφορα στο forum!!!!!
απορω πως ακομη δεν καταλαβατε ποια ειναι.......ημαρτον!ρε θειε,ρε μακλειν δεν το περιμενα απο εσας.......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις